partner 23.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to fajnie. nam tych 9 PLN nie popuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jestem na etapie wykończeniówki (głównie siebie) i byłam w studio kuchennym. LUDZIE!!!! Tam ruch jak w mięsnym przed świętami! terminy realizacji na czerwiec. Czy oni powariowali? Tylko pozazdrościć, bo ja zamówiłam kuchnię i mam termin koniec sierpnia początek września To jest jakieś chore To jak ja zamówię na początku maja to na kiedy będę miała? Na Boże Narodzenie? Proszę podajcie jakie to sklepy/studia kuchenne to napewno tam nie pojdę jgosik a na jakim etapie Wy jesteście? Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 23.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jestem na etapie wykończeniówki (głównie siebie) i byłam w studio kuchennym. LUDZIE!!!! Tam ruch jak w mięsnym przed świętami! terminy realizacji na czerwiec. Czy oni powariowali? Tylko pozazdrościć, bo ja zamówiłam kuchnię i mam termin koniec sierpnia początek września To jest jakieś chore To jak ja zamówię na początku maja to na kiedy będę miała? Na Boże Narodzenie? Proszę podajcie jakie to sklepy/studia kuchenne to napewno tam nie pojdę jgosik a na jakim etapie Wy jesteście? Kiedy przeprowadzka? Trochę wczesniej o tym pisałam...ale z przyjemnościa odpowiem ..mamy juz dach i mam nadzieję że dekarze całkowicie się wyniosą w poniedziałek , wtorek. Mamy zamówioną ekipę elektryków, alarmiarzy i sieci RTV i internet - trzech w jednym Mój mąż i jego koledzy. W następnym tygodniu umawiamy sie z ludżmi którzy wykonają prace drenarskie. W połowie kwietnia około 10 montujemy okna i czekamy na ekipę P. Romka, który ocieplać będzie budynek mam nadzieję. Brama garażowa zamówiona, termin kafelkarzy zaklepany , kuchnia na 80% zamówiona. Nie mamy zbyt dużo czasu bo właśnie sprzedaliśmy mieszaknie...a to jest niesamowita historia. Jeden z pierwszych klientów nie oglądając mieszkania , wręcz w przedpokoju zadał nam dwa pytania . Pierwsze: jaki metraż? 55m Odpowiedż :to biorę Drugie pytanie ile kosztuje...to możemy podpisać umowę. Mieszkania nie obejrzał a tak się starałam, żeby ładnie wyglądało. I jeszcze jedna ciekawostka mogę tam mieszkać do końca sierpnia . Wydawało nam się , że cena była z Kosmosu a teraz mam mieszane uczucia , czy oby za niską cenę nie podaliśmy. Ale takie dylematy to ma każdy po sprzedaży, wiedzą i widząc że ceny cały czas szybują w górę i raczej rzadko spotkać można takiego klienta. Nie wspomnę jeszcze , że za niektóre stałe wyposażenie w domu dostałam gratis wybrane przez nas drzwi i komplet klamek do wszystkich zamawianych ...To się nazywa marketing myślę o tym panu, wie , że resztę drzwi zamówimy u niego albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 23.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Aga - zona Facia Napisz również co u Ciebie , nie widzę zdjęć a lubiłam je oglądać. . Miałam wrażenie , że nieco nas wyprzedzliście z budową i milo było patrzeć jak wam to szybko idzie. Coś mi się wydaje , że siedzisz na budowie i nie masz czasu pisać. to musi nas zmobilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Eunika napisałam jakiś czas temu do Ciebie na priv. Proszę przeczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 24.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jestem na etapie wykończeniówki (głównie siebie) i byłam w studio kuchennym. LUDZIE!!!! Tam ruch jak w mięsnym przed świętami! terminy realizacji na czerwiec. Czy oni powariowali? A jakie to studio? Meble FUTURA na Gdańskiej pomiędzy WARTĄ a kominkami Jotul . Dobra jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 24.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witammam troszke gruzu z ytonga do oddania, nie jest to totalny zlom(taki zostal jzu zapakowany na kontener) tylko polowki bloczkow, moze sie nawet trafia z dwa czy trzy cale...jakby ktos byl zainteresowany to mysle ze na sredniej wielkosci przyczepke zabierze to na razodbior lochowo:)pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 24.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Macie może namiary na jakiegoś studanta/tkę ze zdolnościami i fantazją plastyczną. Najstarszy chce coś w stylu graffitti, średni-wielkiego tira, a najmlodczy samochody z bajki "auta", a niestety mamusia nie ma zdolności i coraz mniej kasy.Oczywiście chodzi o malowanie na scianie w pokojach dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 24.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Może nie student, ale potrafi wyczarować coś fajnego tel. kom. 889050871. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 24.03.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wejdżcie na stronę "wymiana doświadczeń" w temat ZDECHŁA MYSZ POD PODŁOGĄ- popłakałam się ze śmiechu. Normalnie łzy ciekły mi na podłogę . Są tam jeszcze inne linki dla poprawienia nastroju.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 24.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzięki jasabar. Tak z innej beczki. Napiszcie jak wyobrażacie sobie innych z tego forum.Czy jestem wysoką brunetką ,czy korpulętną blondynką. Dla mnie Aga i Dori są szatynkami .Aga wyższą a dori niższą.Gacuś jest niskim ciemnym blondynem. trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 24.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 mkkafe i agnieszkakusi to blondynki, a partner to wysoki brunet.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 24.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 mkkafe miala nawet w profilu foto: jestem ciemna szatynka, w porywach ciemna brunetka dori jest tez brunetka. Wyzsza ode mnie wiec wg mnie wysoka alex....szatynka jesli dobrze pamietam nikogo wiecej nie widzialam na zywo blondynka nigdy nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja nie jestem szatynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 24.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 hihi udane jesteście Troche humoru bo im dalej w budowę się zagłębiamy tym go mniej Dziś okazało się że wybrany przez nas wykonawca nie ma swojej działalności i właśnie myśle na ile jest to istotne-może mi ktoś podpowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 24.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzięki jasabar. .................Gacuś jest niskim ciemnym blondynem. trafiłam? Jeden strzał trafny a jeden chybiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dziś okazało się że wybrany przez nas wykonawca nie ma swojej działalności i właśnie myśle na ile jest to istotne-może mi ktoś podpowie???? Faktycznie zagadka! Ja się na tym nie znam ale chyba powinien brać za robociznę bez VATu - czyli Szara strefa, nie wystawi ci rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzięki jasabar. .................Gacuś jest niskim ciemnym blondynem. trafiłam? Jeden strzał trafny a jeden chybiony Jesteś wysokim blondynem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 24.03.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzięki jasabar. .................Gacuś jest niskim ciemnym blondynem. trafiłam? Jeden strzał trafny a jeden chybiony Jesteś wysokim blondynem ??? No teraz trafiony , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 25.03.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 czy ktoś z was buduje na osowe[/img][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts