Maciejko 29.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 alex_ Wysłany: Czw, 29 Marzec 2007 12:01 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Maciejko napisał: Pozdrawiam wszystkch ! ...nasze tymczasowe ogrodzenie wykonane:D ...jutro wytyczają budynek rózwnież pozdrawiamy i gratulujemy ogrodzenia, chociaż to ostatnio bardzo poszukiwany element, zawsze może służyć jako miejsce spotkanek ...jak najbardziej...zapraszam,narazie z krzesełkami ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 29.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no teraz dorisa mam nadzieję że nie przegapisz Nie omieszkam się zjawić - chyba, że jakieś siły nadprzyrodzone... chciałabym tylko skromnie dodać i zaproponować tym, którzy nie są z "naszej okolicy", że mile widziani są wszyscy sympatycy naszego forum Zresztą na pewno Aga Faciowa wie o tym doskonale. W ten weekend Murowaniec, w inny możemy pojechać w zupełnie inny piękny zakątek (o ile ktoś nas zaprosi ) jgosik - bój się bój bo np. wpadniemy gdzieś w okolice Osielska... Więc jeśli tylko pogoda dopisze - zbiórka !robimy pierwszą majówkę !!! Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec ,( w którym również kiedyś chcialam się budować) i Was wszystkich poznała. Ale niestety Dori mam sławetne drzwi otwarte (pracuję)...ale może po 14.00 jak się skończy ...teraz głośno się zastanawiam ...mam nadzieję , że do spotkania u Was tudzież u mnie w Osielsku , serdecznie zapraszam. Dori będziemy pod telefonem , bym się w tym odmienionym zakątku nie pogubiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A kiedy to spotkanie??? No Aga Twoja obecność jest obowiązkowa , mam nadzieję że trafisz Spotkanie w weekend, a dokładniej to może w sobotę około południa ? Co wy na to? No sobota to chyba będzie najlepszym dniem Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 29.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Poszukuję palnika do zgrzewania papy temozgrzewalnej. Ma ktoś pożyczyć bo muszę przygotować parter na wejście instalatorów. Byl;i dziś i tak mi pogonili kota że nie wiem czy się wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dariusz29 Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Prosze równiez namiary-niekoniecznie na Geoplan z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no cześć były sąsiedzie :P , a gdzież zamierzasz się budować?? W Przylekach. Ale beton z Murowanca tez mi pasuje:) a materiały niestety na zapisy W takim razie pytanie brzmi - gdzie sie zapisac? K. Ja też w Przyłękach ul.Gwieździsta -a na jakiej ulicy ty koc ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Mimo wszystko zapraszamy Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec............ To z przyjemnością zapraszamy no sąsiedzie jesteś bardzo domyślny :P :P : P oczywiście żeby Ciebie nie przemęczać potencjalni imprezowicze wezmą swoje szklaneczki, kubeczki i co tam chcą do picia wiemy że u Ciebie miejsce na ognicho w razie czego jest to każdy jakąś swoje kiełbachę też znajdzie, bo kije to mam nadzieję, że okoliczny lasek jeszcze dostarczy :P No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 30.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dariusz29 Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Prosze równiez namiary-niekoniecznie na Geoplan z góry dziękuje Geodeta który mi wytyczał budynek zarządał 350 PLN. Musiałem mieć przygotowane paliki (sztuk 16) i deski (sztuk 10). Za wbijanie palików i zbijanie desek dodatkowo liczył sobie 100 PLN. Oczywiście jak masz swój młotek i troszkę czasu to te 100 PLN zaoszczędzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Mimo wszystko zapraszamy Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec............ To z przyjemnością zapraszamy no sąsiedzie jesteś bardzo domyślny :P :P : P oczywiście żeby Ciebie nie przemęczać potencjalni imprezowicze wezmą swoje szklaneczki, kubeczki i co tam chcą do picia wiemy że u Ciebie miejsce na ognicho w razie czego jest to każdy jakąś swoje kiełbachę też znajdzie, bo kije to mam nadzieję, że okoliczny lasek jeszcze dostarczy :P No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? myślę, że 14-15. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 myślę, że 14-15. Co wy na to?? Robuś wcześniej pisali kolowie że jakoś około 12 poza tym, ja ostatnia do godziny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 myślę, że 14-15. Co wy na to?? Robuś wcześniej pisali kolowie że jakoś około 12 poza tym, ja ostatnia do godziny :P No to ok, ja będę trochę później ok.13 - muszę parę spraw załatwić ... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No to ustalmy godz. 13 I tak zresztą wiadomo, że nikt punktualnie nie będzie, tylko będą poślizgi. My jak będziemy trochę wcześniej to pójdziemy na spacerek i pooglądamy inne budowy np. Gromala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? To co szykować kiełbachę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 myślę, że 14-15. Co wy na to?? Robuś wcześniej pisali kolowie że jakoś około 12 poza tym, ja ostatnia do godziny :P No to ok, ja będę trochę później ok.13 - muszę parę spraw załatwić ... jak zwykle no, no jak zwykle zaliczyć obsuwę czasową :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? To co szykować kiełbachę ? No a jak kiełbachę i to nie jedną ale na ognicho :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Piękna pogoda na takie spotkania szkoda że niektórzy musza iść do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Piękna pogoda na takie spotkania szkoda że niektórzy musza iść do pracy. no, ale kiedyś będzie po pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no kiedyś pewnie tak-miłego spotkania czy wy jestescie gdzies zapisani na bloczkami-bo ja jestem juz w wielkim szoku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 koeljki kolejki caraz dłuższe nie wiodomo w jakiej cenie i kiedy bedzie towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ciężko się nawet zapisać, bo okazuje się, że są takie potrzeby, że hurtownie też mają limity na zamówienia u producenta A z cenami będą musieli chyba przystopować bo niedługo ludzie po prostu nie będą mieli kasy żeby się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts