alex_ 30.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ciężko się nawet zapisać, bo okazuje się, że są takie potrzeby, że hurtownie też mają limity na zamówienia u producenta A z cenami będą musieli chyba przystopować bo niedługo ludzie po prostu nie będą mieli kasy żeby się budować ja słyszałam że bloczki bk dochodzą do 16zł/szt. ale nie sprawdzałam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a moze poczekać do jesieni(chociaz juz mam dosyc czekania) może bedzie juz luźniej i cena się unormuje hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 albo bloczki skoczą do 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Geodeta który mi wytyczał budynek zarządał 350 PLN. Musiałem mieć przygotowane paliki (sztuk 16) i deski (sztuk 10). Za wbijanie palików i zbijanie desek dodatkowo liczył sobie 100 PLN. Oczywiście jak masz swój młotek i troszkę czasu to te 100 PLN zaoszczędzisz. I co Maciejko - znalazłeś jeszcze jakieś namiary? W Geoplanie najbliższy termin mają na 20 kwietnia na 13.00 - jestem umówiona. 350 netto za 4 punkty + 80 za materiał (ale też można mieć swoje pale i deski). KarolinaS trzeba najpierw zgłosić się z planami do geodety i z pozwoleniem na budowę. Ja jeszcze na nie czekam, ale już się umówiłam, bo jak się doczekam w końcu i zacznę się dopiero wtedy umawiać, to zima mnie zastanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 albo bloczki skoczą do 30zł Proszę nie wprowadzać mi tu terroru!!! Spokojnie .. po prostu będą w ogóle niedostępne, więc pieniędzy zaoszczędzimy sporo nie wydając ich na materiały, których nie będzie. Wiem, mój żart jest absurdalny ale już w ub. miesiącu słyszałam, że analitycy przewidują, że materiałów na rynku polskim zabraknie! Między innymi dlatego, że ogromna produkcja jest wysyłana za wschodnią granicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Proszę nie wprowadzać mi tu terroru!!! Spokojnie .. po prostu będą w ogóle niedostępne, więc pieniędzy zaoszczędzimy sporo nie wydając ich na materiały, których nie będzie. Wiem, mój żart jest absurdalny ale już w ub. miesiącu słyszałam, że analitycy przewidują, że materiałów na rynku polskim zabraknie! Między innymi dlatego, że ogromna produkcja jest wysyłana za wschodnią granicę! No widzisz a ja słyszałam, że mamy tak mało materiałów, że zaczynamy już sprowadzać zza wschodniej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.03.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No widzisz a ja słyszałam, że mamy tak mało materiałów, że zaczynamy już sprowadzać zza wschodniej granicy sprowadzamy, ale z Czech, z Niemiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No widzisz a ja słyszałam, że mamy tak mało materiałów, że zaczynamy już sprowadzać zza wschodniej granicy sprowadzamy, ale z Czech, z Niemiec... no właśnie, ale dowcip polega na tym, że podobno zza wschodniej. To jest tak samo jak z mieszkaniami. Jedni analitycy mówią, że będą drożeć inni, że ceny na mieszkania osiągnęły już maxa i będą tanieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kola - to jest po prostu "czeski film" a z innej beczki: Słuchajcie to ja rozumiem, że jutro o 13 w Murowańcu rozpoczęcie sezonu grillowego dla wszystkich sympatyków naszego forum!!! Ognicho będzie - resztę zabiramy ze sobą, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kola - to jest po prostu "czeski film" a z innej beczki: Słuchajcie to ja rozumiem, że jutro o 13 w Murowańcu rozpoczęcie sezonu grillowego dla wszystkich sympatyków naszego forum!!! Ognicho będzie - resztę zabiramy ze sobą, tak? JEST TAK JAK MÓWISZ NIE INACZEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kola - to jest po prostu "czeski film" a z innej beczki: Słuchajcie to ja rozumiem, że jutro o 13 w Murowańcu rozpoczęcie sezonu grillowego dla wszystkich sympatyków naszego forum!!! Ognicho będzie - resztę zabiramy ze sobą, tak? Dokładnie tak jak napiałaś. Jutro ognicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ciężko się nawet zapisać, bo okazuje się, że są takie potrzeby, że hurtownie też mają limity na zamówienia u producenta A z cenami będą musieli chyba przystopować bo niedługo ludzie po prostu nie będą mieli kasy żeby się budować Mam koleżankę, która pracuje w SOLBECIE i powiedziała, że jest ciężko. Hurtownie mają limity i więcej ponad ten limit nie dostaną. Ceny co chwilę do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 To jutrzejsze spotkanie to tam gdzieś blisko alex??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 To jutrzejsze spotkanie to tam gdzieś blisko alex??? Aga - trafisz na pewno! To na przeciw Alex - dla niewtajemniczonych - przy betoniarni. Gacuś - podałam Twoje współrzędne Słuchajcie - najmocniej Was przepraszam - ale nie mogę przyjechać. Będę w Bydgoszczy najwcześniej ok 15.00. No chyba, że jeszcze się towarzystwo nie rozejdzie Usprawiedliwienie wysyłam na priva do Alex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ...Słuchajcie to ja rozumiem, że jutro o 13 w Murowańcu rozpoczęcie sezonu grillowego dla wszystkich sympatyków naszego forum!!! Ognicho będzie - resztę zabiramy ze sobą, tak? Jako że impreza ma się odbyć na mojej działeczce to oficjalnie wszystkich chętnych z Grupy Bydgosko-Toruńskiej zapraszam. Zbiórka o godz 13 a o 14 zapewne dopiero się zacznie To jutrzejsze spotkanie to tam gdzieś blisko alex??? Tak blisko alex , dokładnie zaraz obok betoniarni w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 GACUŚ i cała reszta symatyków forum oficjalnie dziękuje serdecznie za zaproszenie, ale niestety jutro do 18 pracuje. Życze więc miłej zabawy i pozdrawiam wszystkich. Jak ja się wkoncu zaczne budować albo po wybudowaniu(chciaż częsci)-grill w Przyłękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 30.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ciężko się nawet zapisać, bo okazuje się, że są takie potrzeby, że hurtownie też mają limity na zamówienia u producenta A z cenami będą musieli chyba przystopować bo niedługo ludzie po prostu nie będą mieli kasy żeby się budować Mam koleżankę, która pracuje w SOLBECIE i powiedziała, że jest ciężko. Hurtownie mają limity i więcej ponad ten limit nie dostaną. Ceny co chwilę do góry. Witam Aga a jaka jest możliwość kupna odrazu od producenta gazobetonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.03.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 GACUŚ i cała reszta symatyków forum oficjalnie dziękuje serdecznie za zaproszenie, ale niestety jutro do 18 pracuje. Życze więc miłej zabawy i pozdrawiam wszystkich. Jak ja się wkoncu zaczne budować albo po wybudowaniu(chciaż częsci)-grill w Przyłękach Dziękujemy , miejmy nadzieję że będzie miło , szkoda że bez Ciebie , no ale może następnym razem . Oczywiście czuję się zaproszony na tego grilla w Przyłękach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 30.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 GACUŚ i cała reszta symatyków forum oficjalnie dziękuje serdecznie za zaproszenie, ale niestety jutro do 18 pracuje. Życze więc miłej zabawy i pozdrawiam wszystkich. Jak ja się wkoncu zaczne budować albo po wybudowaniu(chciaż częsci)-grill w Przyłękach Dziękujemy , miejmy nadzieję że będzie miło , szkoda że bez Ciebie , no ale może następnym razem . Oczywiście czuję się zaproszony na tego grilla w Przyłękach Pozdrawiam Oczywiście-jak dostane bloczki komórkowe w normalnej cenie-czyli do 10 zł szt.to chyba wielką impreze zrobie . Mam nadzieje,że się spotkamy-aha jakies zdjecia poproszę z grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ciężko się nawet zapisać, bo okazuje się, że są takie potrzeby, że hurtownie też mają limity na zamówienia u producenta A z cenami będą musieli chyba przystopować bo niedługo ludzie po prostu nie będą mieli kasy żeby się budować Mam koleżankę, która pracuje w SOLBECIE i powiedziała, że jest ciężko. Hurtownie mają limity i więcej ponad ten limit nie dostaną. Ceny co chwilę do góry. Witam Aga a jaka jest możliwość kupna odrazu od producenta gazobetonu NIE MA ŻADNEJ SZANSY! SOLBET NIE OBSŁUGUJE INDYWIDUALNYCH KLIENTÓW. Wiem, bo sama rok temu się tym interesowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts