Aga - Żona Facia 31.03.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 kola, KarolinaS, Dariusz29 ja nie bardzo roumiem z tymi bloczkami.To, że trzeba czekać to rozumiem, ale o co chodzi dalej. Hurtownia nie chce przyjmować waszych zamówień??? nie chce przedpłaty??? nie daje gwarancji??? Proszę napiszcie. Wczoraj w Expresie było ogłoszenie: Pustaki sprzedam 696327849, 600934709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 31.03.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 kola, KarolinaS, Dariusz29 ja nie bardzo roumiem z tymi bloczkami. To, że trzeba czekać to rozumiem, ale o co chodzi dalej. Hurtownia nie chce przyjmować waszych zamówień??? nie chce przedpłaty??? nie daje gwarancji??? Proszę napiszcie. Wczoraj w Expresie było ogłoszenie: Pustaki sprzedam 696327849, 600934709 to jest tak - producent ma określone moce produkcyjne i daje każdej hurtowni np. 100 000 tyś bloczków. dlatego później hurtownia nie przyjmuje zamówień bo ich po prostu nie zrealizuje. ale dzwońcie do hurtowni nawet oddalonych od Waszych budów np Szubin TRUST i BASIS bo oni i tak jadą z bloczkami przez Białe Błota i obok Murowańca a może mają wolne limity. życzę udanego grilla dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 31.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 kola, KarolinaS, Dariusz29 ja nie bardzo roumiem z tymi bloczkami. To, że trzeba czekać to rozumiem, ale o co chodzi dalej. Hurtownia nie chce przyjmować waszych zamówień??? nie chce przedpłaty??? nie daje gwarancji??? Proszę napiszcie. nie chcą przedpłaty bo ceny jeszcze wzrosną zakłady produkcyjne nie biorą już zamówień ani zaliczek. Wczoraj w Expresie było ogłoszenie: Pustaki sprzedam 696327849, 600934709 Zadzwoniłem a oni chcieli 14 zł za szt ,w głowach się im poprzewracało od tego słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Zadzwoniłem a oni chcieli 14 zł za szt ,w głowach się im poprzewracało od tego słońca Mało - pogłupieli i powariowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 No to teraz napiszę: rozmawiałam z panią z hurtowni w której ja w maju 2006 zamawiałam materiał. Otóż przyjmuje (dzisiaj ) zamówienie na 30 maja przyjmuje przepłatę (teraz bloczek kosztuje 12 zł ) a jak będzie podwyżka to i tak trzeba będzie dopłacić. Za transport z BK trzeba też zapłacić. Jeżeli od ręki chcą sprzedać za 14 zł to trzeba się mocno zastanowić. Musicie dzwonić i działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 ale dzwońcie do hurtowni nawet oddalonych od Waszych budów np Szubin TRUST i BASIS bo oni i tak jadą z bloczkami przez Białe Błota i obok Murowańca a może mają wolne limity. Zgadzam się w 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 31.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 ale dzwońcie do hurtowni nawet oddalonych od Waszych budów np Szubin TRUST i BASIS bo oni i tak jadą z bloczkami przez Białe Błota i obok Murowańca a może mają wolne limity. Zgadzam się w 100 %. podajcie telef. do tych churtowni np Szubin itp pytanie czy silke kładzie się tylko na klej czy też na tradycyjną zaprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arajs 31.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 A ja szukam ekipy do stanu surowego. Może ktoś zna jakieś namiary na dobrą (nie musi być b.tania - wystarczy rozsądna cena - ostatnio usłyszałem 90 tys za robociznę - to nie jest rozsądna cena - oczywiście moim zdaniem). Pozdrawiam wszystkich. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 31.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 ale dzwońcie do hurtowni nawet oddalonych od Waszych budów np Szubin TRUST i BASIS bo oni i tak jadą z bloczkami przez Białe Błota i obok Murowańca a może mają wolne limity. Zgadzam się w 100 %. podajcie telef. do tych churtowni np Szubin itp pytanie czy silke kładzie się tylko na klej czy też na tradycyjną zaprawe sorki ale czyżby brak książki telefonicznej? Basis Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Szubin, ul. Sportowa 20, tel. 052 384 81 68 "Castor" Janusz Zieliński Lisi Ogon, ul. Toruńska 46 a, tel. 052 348 83 24 "Ewert" S.C. E. Ossowicka R. Stawicki Bydgoszcz, ul. Toruńska 139 a, tel. 052 346 39 05 "Nowbud" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wojciech Nowak Zamość, ul. Poznańska 44, tel. 052 384 01 17 TRUST Szubin Sportowa 5 ( 52 ) 384 34 06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 31.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 pytanie czy silke kładzie się tylko na klej czy też na tradycyjną zaprawe http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=18964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 31.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Hejka! A my chcielibyśmy podziękować wszystkim za miłe spotkanko... Co prawda musieliśmy się szybko zmyć i zapewne nie poznaliśmy wszystkich, ale i tak było super miło Mam nadzieję, że kiełbaski i ognisko były super i nasze ciasto też Wam smakowało @alex - mam nadzieję, że masz naszą blachę... Pozdrawiamy szczególnie tych, których udało nam się poznać: Alex z mężem i psinką (i z przyszłym maluszkiem), Kolę z mężem i psinką i maluchem, RobertEsa z żoną i maluszkiem oraz oczywiście całego prowodyra, czyli Gacusia z maluchem...Oraz wszystkich, którzy się tam później bawili... Do następnego razu!!!! Olek z Asią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Jak mi jest smutno, ze nie mogłam się z Wami spotkać. Prace w domu już trwają a ja z moim (chorym) synkiem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 sorki ale czyżby brak książki telefonicznej? Jestem ciekawa czy zrozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 31.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Hejka! A my chcielibyśmy podziękować wszystkim za miłe spotkanko... Co prawda musieliśmy się szybko zmyć i zapewne nie poznaliśmy wszystkich, ale i tak było super miło Mam nadzieję, że kiełbaski i ognisko były super i nasze ciasto też Wam smakowało @alex - mam nadzieję, że masz naszą blachę... Pozdrawiamy szczególnie tych, których udało nam się poznać: Alex z mężem i psinką (i z przyszłym maluszkiem), Kolę z mężem i psinką i maluchem, RobertEsa z żoną i maluszkiem oraz oczywiście całego prowodyra, czyli Gacusia z maluchem...Oraz wszystkich, którzy się tam później bawili... Do następnego razu!!!! Olek z Asią Ja bardzo wszystkim dziękuję za przybycie i za wspólne imprezowanie , było super ( takie jest moje zdanie ) Ciacho było przepyszne , nie został ani kawałek , dobrze że blaszki nie dało się zjeść .Formę od ciasta na ochotnika umyje alex . Kiełbaski z ogniska też były super , mniam mniam Dodam że imprezka trwała do ok 19 i przybyło na nią dość sporo forumowiczów . , jedni na dłużej zagościli inni na krócej ale wszystkich było miło poznać . Jeszce raz wielkie dzięki i pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 31.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Jak mi jest smutno, ze nie mogłam się z Wami spotkać. Prace w domu już trwają a ja z moim (chorym) synkiem w domku No szkoda Aga że Ciebie nie było , może następnym razem spotkamy się na jakiejś imprezce przy ognisku Taka piękna pogoda a Ty musisz siedzieć z dzieckiem w domku , współczuję i życzę dużo zdrówka dla synka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 GACUŚ ja też żałuję, ale dziecko najważniejsze. Będzie jeszcze okazja. Pogoda będzie coraz piękniejsza to się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zauważyliście nazwę działu Brukselki BUDUJACE (no tak 1 kwietnia ). Tata przysłał smsa "zostawiliśmy na budowie piłę elektryczną" mąż aż przeklnął. Już chciał się ubierać i jechać do domku. Udało mu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 01.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNERdziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 01.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNER dziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton powodzenia. bierz książkę telefoniczną lub wejdź na internetowe strony wydawców panoramy firm i tam szukaj hurtowni budowlanych w kujawsko-pomorskim nawet oddalonych od twojej budowy. transport to mały problem w porównaniu z dostępnością bloczków. wpisz w google "książki telefoniczne" i już masz bazę danych. powodzenia w szukaniu - pamiętaj ze to twoja budowa i musisz wykazać się sprytem i walecznością oraz dzwonić i pytać wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 01.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNER dziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton powodzenia. bierz książkę telefoniczną lub wejdź na internetowe strony wydawców panoramy firm i tam szukaj hurtowni budowlanych w kujawsko-pomorskim nawet oddalonych od twojej budowy. transport to mały problem w porównaniu z dostępnością bloczków. wpisz w google "książki telefoniczne" i już masz bazę danych. powodzenia w szukaniu - pamiętaj ze to twoja budowa i musisz wykazać się sprytem i walecznością oraz dzwonić i pytać wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts