alex_ 06.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 W czwartek otrzymaliśmy pozwolenie na budowę, po świetach geodeta i ruszamy. Dori, Kola jak tam u was to wygląda? GRATUUUUUUULUUUUUJJJJJJJJJEEEEEEEEEEMMMMMMMYYYYYYYY!!!!!! a dwa tygodnie na uprawomocnienie już minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 W czwartek otrzymaliśmy pozwolenie na budowę, po świetach geodeta i ruszamy. Dori, Kola jak tam u was to wygląda? G R A T U L A C J E My na razie dostaliśmy pozwolenie na oczyszczalnie To już coś. A pozwolenie na budowę też pewnie lada moment dostaniemy Gacuś a Ty złożyłeś w końcu papiery do starostwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 06.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 W czwartek otrzymaliśmy pozwolenie na budowę, po świetach geodeta i ruszamy. Dori, Kola jak tam u was to wygląda? GRATUUUUUUULUUUUUJJJJJJJJJEEEEEEEEEEMMMMMMMYYYYYYYY!!!!!! a dwa tygodnie na uprawomocnienie już minęły Przyłączami się do GRATULACJI ... Co do uprawomocnienia to nieoficjalnie roboty można rozpocząć wcześniej, byle nie było wpisu do dziennika budowy w tym okresie !!!! Po co marnować tak cenny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.04.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gratulacje A co do uprawomocnienia - mozna zebrac podpisy od sasiadow ktorzy mogliby sie sprzeciwic - ze tego nie zrobia - my tak zrobimy i w ten sposob uprawomocnienie bedzie w dniu otrzymania pozwolenia I jeszcze pytanie: ile dni czekales na wydanie pozwolenia? Pani ktora nas obsluguje powiedziala ze nie bedziemy czekac owych przepisowych 65 dni ale nie byla w stanie powiedziec ile...Chyba ja pomecze przed swietami i zrobie zaraz do niej halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 06.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 W czwartek otrzymaliśmy pozwolenie na budowę, po świetach geodeta i ruszamy. Dori, Kola jak tam u was to wygląda? No to sąsiad gratulacje . To dokładnie ile dni czekaliście na samo pozwolenie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 06.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gacuś a Ty złożyłeś w końcu papiery do starostwa ? Tak oczywiście złożyłem ,projekt w końcu został poprawiony i zrobiony tak jak chciałem ale niestety były nadal braki (brak uzgodnień wjazdu i odrolnienia - niby zawiniły urzędy), Pan Grzegorz ma donieść brakujące papiery do starostwa osobiście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 kurka - to bardzo smutne i jednoczesnie wkurzajace - placi sie wcale nei male pieniadze za usluge i takie poslizgi z czasem sa. A w sumie kazdy tydzien to strata finansowa bo wszystko co rusz w gore Samej mi sie pali - i w myslach poganiam pania ze Satrostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gacuś a Ty złożyłeś w końcu papiery do starostwa ? Tak oczywiście złożyłem ,projekt w końcu został poprawiony i zrobiony tak jak chciałem ale niestety były nadal braki (brak uzgodnień wjazdu i odrolnienia - niby zawiniły urzędy), Pan Grzegorz ma donieść brakujące papiery do starostwa osobiście Pozdrawiam Gacuś, a on powiedział wam o tych brakach czy Ty sam je zauważyłeś ? Bo powiem szczerze, że aż tak dokładnie to mojego projektu nie przejrzałam (wyszłam z założenia, że jak trzymają projekt 2 mies. to wszystko jest) i teraz się zastanawiam czy czegoś nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 06.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Gacuś, a on powiedział wam o tych brakach czy Ty sam je zauważyłeś ? Bo powiem szczerze, że aż tak dokładnie to mojego projektu nie przejrzałam (wyszłam z założenia, że jak trzymają projekt 2 mies. to wszystko jest) i teraz się zastanawiam czy czegoś nie brakuje. Oczywiście że nikt mi tych braków nie pokazał , sam zauważyłem .W projekcie był taki spis dołączonych dokumentów . Na liście było odrolnienie i uzgodnienia wjazdu a dokumentów niestety nie było . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ja dzwonilam sama - kontrolnie - co sie dzieje i na jakim etapie jest projekt - i pani mi powiedziala co trzeba zmienic - tez mielismy cos zle - architekt powiedzial ze pojedzie zalatwic - widze ze juz na tym etapie trzeba trzymac reke na pieczy - moze kola tez zadzwon i pod pretekstem czy wszystko jest z dokumentacja w porzadku - podpytaj na jakim etapie projekt jest i bedziesz miec spokojna glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 06.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No to sąsiad gratulacje . To dokładnie ile dni czekaliście na samo pozwolenie ? Pozdrawiam Dokładnie 34 dni, co do rozpoczęcia to tak jak mówi Robert zacząć moża przed uprawomocnieniem. A co do samego uprawomnocnienia to troche to przyśpieszyliśmy ma być 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No to sąsiad gratulacje . To dokładnie ile dni czekaliście na samo pozwolenie ? Pozdrawiam Dokładnie 34 dni, co do rozpoczęcia to tak jak mówi Robert zacząć moża przed uprawomocnieniem. A co do samego uprawomnocnienia to troche to przyśpieszyliśmy ma być 13. Sąsiad a pochwal się jak przyspieszyłeś to uprawomocnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 06.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 To dokładnie ile dni czekaliście na samo pozwolenie ? Dokładnie 34 dni,......... no to króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ Okazało się, że było już 2 kwietnia, ale p. Krauze poszła na urlop i nikogo nie powiadomiła. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 06.04.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 06.04.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ Okazało się, że było już 2 kwietnia, ale p. Krauze poszła na urlop i nikogo nie powiadomiła. Ale się cieszę No to teraz ja GRATULUJĘ :D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ Okazało się, że było już 2 kwietnia, ale p. Krauze poszła na urlop i nikogo nie powiadomiła. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Aż forum z wrażenia oszalało Marcin do zaobaczenia już nie tylko na działce, ale i na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 kola - zadzwonilas jednak??gratulujeto standardowe pytanie: ile dni czekaliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 06.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 kola - zadzwonilas jednak?? gratuluje to standardowe pytanie: ile dni czekaliscie?? Nie dzwoniłam, tylko mój mąż tamtędy przejeżdżał i zajrzał. P. Krauze nie ma bo jak pisałam jest na urlopie i był tylko jakiś facet, który próbował przegnać mojego małża, że on nic nie wie itd. ale małżonek waleczny był Morał z tego taki, że trzeb się samemu dowiadywać, najlepiej osobiście. A czekaliśmy równy miesiąc, a więc terminy nie są takie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts