Janko Muzykant 02.01.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witam wszystkich w 2005 Czy ktoś z Was zna firmę Komplekx z Czarnych Błot?Prawdopodobnie zamówię u nich okna i każda sugestia bedzie mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepart 17.01.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam wszystkich forumowiczów! Zamierzam w kwietniu rozpocząć rozbudowę domu i poszukuję dobrej sprawdzonej ekipy murarskiej. Dziękuję z góry za wszelkie "namiary".Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 18.01.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam szukałam grupy "kujawsko-pomorskiej" a tu... "bydgosko-toruńska". Przymierzam się do dużego kredytu na jakieś 20-25 lat i kupna "szeregowca". Pozdrawiam z Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 19.01.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hej HM,Witaj na forum. Dobrze wiedzieć, że kujawsko-pomorskie się budowlanie rozwija (i aktywność grupy wzrasta). Ja będę stawiać jednorodzinny (z nastanie wiosny zamierzam założyć dziennik budowy). Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 23.01.2005 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Zajrzałam tak przypadkiem - moja budowa już prawie ukończona - zostały drzwi, podłogi(drewniane) i malowanie. Budowałam 2 lata - i mam dość. Ale 2 lata temu wydawało mi się, że zbudowanie domu to rzecz prawie niemożliwa. A teraz dokładnie wiem gdzie jaka cegła jest w moim domu. Z noworocznymi życzeniami wytrwałości - miłej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 23.01.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 No to tylko pozazdrościć! Chciałbym już się wprowadzać - a u mnie dopiero plac oczyszczony! Gratuluje, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 27.01.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hej Danutko - plac oczyszczony i pewnie pozwolenia wszystkie już masz. No to zostało tylko czekanie na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 28.01.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witaj Marzeno,Jest tak jak piszesz. Aktualnie prowadzę kasting na ekipy budowlane. Niestety na tę jedyną jeszcze nie trafiłam.Dziś byłam u architekta ustalić to i owo, i ten zaskoczył mnie stwierdzeniem, że coraz częściej rozmawia o budowaniu domów z kobietami - mężowie są gdzieś w tle tego procesu - najczęściej w pracy. Zobaczymy co będzie dalej...Póki co czekam na wiosnę : )Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 06.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Proszę o namiary do ekip wykończeniowych tj:elektryka,wod-kan-gaz,tynki,kafelkarze ,parkieciarze.Mam po dwa-trzy namiary,ale chcę porównać oferty.Budowa w Bydgoszczy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 22.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 witam wszystkich ! zaczynamy mocno myśleć o budowie, kupiliśmy działkę w Rozgartach pod Toruniem i jak się uda to do końca 2005 chcemy mieć stan surowy otwarty.. pozdro dla grupy kuj- pom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 23.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witaj Vanderbobo!Dzięki za pozdrowienia. JA zaczynam za miesiąc. I marzy mi się do grudnia 2005 mieć surowy zamknięty - zobaczymy jak to wyjdzie.Powodzenia, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 24.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 spokojnie zdazysz! ja zaczalem 18 lipca i do grudnia mam wiezbe wraz z membrana przygotowana pod dachowke a bylo tez troche przestoju Dom duzy bo sasanka z MTM stylu z piwnicami.... Pozdrawiam! Jawrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 12.03.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Poszukuję używanych stępli i krawędiaków może ktoś ma na zbycie. Buduję w Zielonce pod Bydgoszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.03.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ja tylko na chwilę HELIODOR - można jechać śmiało do Rębiechowa. Jeżeli jedziesz na samolot Wizzair z Londynu to możesz na pewniaka przyjąć pół godziny spóźnienia. Faktyczną godzinę wylotu z Londynu zmajdziesz na http://www.london-luton.co.uk/en/flights.asp?action=departures P.S. Pozdrowienia z Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 15.03.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Marzenazaglądasz jeszcze tutaj? Jaki tynk (struktura) robiłaś? Barwiony w masie, czy malowany?Mojej żonie spodobały się Twoje kolorki - a ja właśnie przymierzam się do tynków...pozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 19.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam wszystkich. Cześć Grzegorz - tynki robiłam barwione w masie - w końcu przekonałam do tego wykonawcę. Jednak jest różnica w cenie , a tych ścian było dość dużo. Może gdzieś widać jakieś przebarwienia , ale polecam tynki barwione. Ja jeszcze nie mieszkam Ale coraz blizej. Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 19.03.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sama barwiłaś, czy to było gotowe? i jaka firma? Ja się zastanawiam nad farba silikonową z Hirschpolu - podobno dobra... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 19.03.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kupię lub odkupię garaż blaszak (3x5) - budowa za pasem, a majster nie ma gdzie gratów trzymać. Znacie jakiś tani namiar w okolicy Bydgoszczy?Z góry dziękuję za informacje,Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 19.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Grzegorz - tynki ISPO (jak na co drugim bloku) , już barwione, wybrane z próbnika , tynki silikonowe mam tylko na cokole - bo podobno są trwałe i można je zmywać . Silikonowe tez barwione w masie. Miłego tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 25.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Witam Was. U mnie właśnie rządzi geodeta,a święta Bożonarodzeniowe muszę już spędzić w wybudowanym domku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts