Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich. Zajrzałam tak przypadkiem - moja budowa już prawie ukończona - zostały drzwi, podłogi(drewniane) i malowanie. Budowałam 2 lata - i mam dość. Ale 2 lata temu wydawało mi się, że zbudowanie domu to rzecz prawie niemożliwa. A teraz dokładnie wiem gdzie jaka cegła jest w moim domu. Z noworocznymi życzeniami wytrwałości - miłej budowy. :D

Witaj Marzeno,

Jest tak jak piszesz. Aktualnie prowadzę kasting na ekipy budowlane. Niestety na tę jedyną jeszcze nie trafiłam.

Dziś byłam u architekta ustalić to i owo, i ten zaskoczył mnie stwierdzeniem, że coraz częściej rozmawia o budowaniu domów z kobietami - mężowie są gdzieś w tle tego procesu - najczęściej w pracy. Zobaczymy co będzie dalej...

Póki co czekam na wiosnę : )

Pozdrawiam, Danka

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Ja tylko na chwilę 8)

HELIODOR - można jechać śmiało do Rębiechowa. Jeżeli jedziesz na samolot Wizzair z Londynu to możesz na pewniaka przyjąć pół godziny spóźnienia. Faktyczną godzinę wylotu z Londynu zmajdziesz na http://www.london-luton.co.uk/en/flights.asp?action=departures

P.S. Pozdrowienia z Trójmiasta :D

Witam wszystkich. Cześć Grzegorz - tynki robiłam barwione w masie - w końcu przekonałam do tego wykonawcę. Jednak jest różnica w cenie , a tych ścian było dość dużo. Może gdzieś widać jakieś przebarwienia , ale polecam tynki barwione. Ja jeszcze nie mieszkam :( :( :( Ale coraz blizej. Pozdrawiam budujących