angel__yac 18.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę robiącą projekty przyłączy energetycznych? Będziemy wdzięczni za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 18.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę robiącą projekty przyłączy energetycznych? Będziemy wdzięczni za pomoc. o jaki projekt chodzi? ja mam namiar bodajże od Agi Faciowej - zresztą forumowicza naszego - partner - więc wysyłam na priva bo warto go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę robiącą projekty przyłączy energetycznych? Będziemy wdzięczni za pomoc. ja tez wysylam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 PS od dzisiaj cena m2 pola w naszej wsi kosztuje ciutek powyżej 100zł, bez żadnego normalnego, ekonomicznego uzasadnienia POGŁUPIELI!!! PS. mam koleżanke w biurze nieruchomości. Ona twierdzi, ze od stycznia jest zastój w sprzedażach mieszkań, a jak już dochodzi do skutku z po bardzo dużych negocjacjach. Ludzie sami stwarzaja takie sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę robiącą projekty przyłączy energetycznych? Będziemy wdzięczni za pomoc. o jaki projekt chodzi? ja mam namiar bodajże od Agi Faciowej - zresztą forumowicza naszego - partner - więc wysyłam na priva bo warto go polecić Zgadza się polecam partner-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 18.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 PS od dzisiaj cena m2 pola w naszej wsi kosztuje ciutek powyżej 100zł, bez żadnego normalnego, ekonomicznego uzasadnienia POGŁUPIELI!!! PS. mam koleżanke w biurze nieruchomości. Ona twierdzi, ze od stycznia jest zastój w sprzedażach mieszkań, a jak już dochodzi do skutku z po bardzo dużych negocjacjach. Ludzie sami stwarzaja takie sytuacje. Też potwoerdzam że sprzedaż mieszkań stoi, ale cena działek os stycznia winduje się strasznie Od zeszłego roku w BB chcą juz 120 zeta, wcześniej było to pole po 40 zeta JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 18.06.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dziękujemy za namiary . W temacie przyłącza energetycznego - chodziło o projekt, który trzeba złożyć w ZUD-zie w Starostwie. Jesteśmy na razie w części czysto teoretycznej budowy i gromadzimy tony papierów. A z innej beczki - czy ktoś ma u siebie lub przymierza się do instalacji pompy ciepła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Do nas dzis wjechal rzeczoznawca - jestem ciekawa wartosci dzialki - i o ile ja zanizyl Szukam dekarzy. Jesli ktos ma mile wspomnienia - bardzo prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.06.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Solbet znow o dzis zmienil cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 18.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jesters dziękuje ci jeszcze raz za pomoc w znalezieniu nowej ekipy-mam nadzieje ze sie sprawdzi Dziś przyjechał do nas strop-hmm powiem szczerze ze nie jestem do końca zadowolona.....mam nadzieje ze jutro sprawa sie wyjaśni. Nie dostaliśmy ani gwarancji, ani certyfikatu, ani projektu nowego stropu-zmiana z terivy bis na terive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jesters dziękuje ci jeszcze raz za pomoc w znalezieniu nowej ekipy-mam nadzieje ze sie sprawdzi Dziś przyjechał do nas strop-hmm powiem szczerze ze nie jestem do końca zadowolona.....mam nadzieje ze jutro sprawa sie wyjaśni. Nie dostaliśmy ani gwarancji, ani certyfikatu, ani projektu nowego stropu-zmiana z terivy bis na terive no no - wez nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 18.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jesters dziękuje ci jeszcze raz za pomoc w znalezieniu nowej ekipy-mam nadzieje ze sie sprawdzi Dziś przyjechał do nas strop-hmm powiem szczerze ze nie jestem do końca zadowolona.....mam nadzieje ze jutro sprawa sie wyjaśni. Nie dostaliśmy ani gwarancji, ani certyfikatu, ani projektu nowego stropu-zmiana z terivy bis na terive no no - wez nie strasz jutro napisze mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze-ale dziś przy odbiorze tego nie otrzymaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 18.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Solbet znow o dzis zmienil cennik Z tego właśnie powodu zacząłem omijać naszego regionalnego producenta szerokim łukiem. Jak tak dalej pójdzie to wyrośnie nam taka malutka odmiana TP S.A ... Polecam rozejrzenie się za transportem z niemiec- dużo taniej i materiał praktycznie od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Solbet znow o dzis zmienil cennik Z tego właśnie powodu zacząłem omijać naszego regionalnego producenta szerokim łukiem. Jak tak dalej pójdzie to wyrośnie nam taka malutka odmiana TP S.A ... Polecam rozejrzenie się za transportem z niemiec- dużo taniej i materiał praktycznie od ręki. ja tylko sledze - nie kupuje sama bede sprowadzala resztke brakujacego Ytonga - z Wegier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 18.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ceny powariowały... Transport z niemiec, transport z węgier... wszędzie taniej (wliczając transport) niż w polsce. Jeszcze chwilka i oprócz materiałów trzeba będzie importować cement- dziś w castoramie widziałem cenę ~ 15PLN za 1 worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dzisiaj w Murowańcu jest zebranie w sprawie przyłączenia BB do miasta Miejsce jak zwykle to samo, czyli szkoła, godzina 18 ZAPRASZAM Przez najbliższe 4 dni można w szkole w Murowańcu lub w Urzędzie Gminy zagłosować w sprawie przyłączenia lotniska BB do miasta wskazane, aby jak najwięcej osób się wypowiedziało w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.06.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 PS od dzisiaj cena m2 pola w naszej wsi kosztuje ciutek powyżej 100zł, bez żadnego normalnego, ekonomicznego uzasadnienia POGŁUPIELI!!! PS. mam koleżanke w biurze nieruchomości. Ona twierdzi, ze od stycznia jest zastój w sprzedażach mieszkań, a jak już dochodzi do skutku z po bardzo dużych negocjacjach. Ludzie sami stwarzaja takie sytuacje. Jak najbardziej się zgadzam pogłupieli z tymi cenami, kawałek pola bez infrastruktury we wsi i bez mediów, jakaś parodia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 19.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Solbet znow o dzis zmienil cennik Z tego właśnie powodu zacząłem omijać naszego regionalnego producenta szerokim łukiem. Jak tak dalej pójdzie to wyrośnie nam taka malutka odmiana TP S.A ... Polecam rozejrzenie się za transportem z niemiec- dużo taniej i materiał praktycznie od ręki. Widziałem ten niemiecki BK. Róniutki jak elegancki. Jest o kilka centymetrów krótszy ale za to ma pióro-wpust. Jeśli bym teraz budował to pewnie z tego niemieckiego. Byłem pod wrażeniem jaki jest równiutki. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 19.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ceny powariowały... Transport z niemiec, transport z węgier... wszędzie taniej (wliczając transport) niż w polsce. Jeszcze chwilka i oprócz materiałów trzeba będzie importować cement- dziś w castoramie widziałem cenę ~ 15PLN za 1 worek W cegpolu na mińskiej jest jeszcze po 13,70. W Art-Budzie na grunwaldkiej był po 14,50. Słyszałem że gdzieś na drodze na Nakło jest jeszcze po 12 z groszem. Ale niestety nie wiem gdzie JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 19.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A jakie są jego wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts