mkkafe 27.06.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No wlasnie - ostatnio zadalam podobne pytanie i otrzymalam tylko jeden kontakt (dzieki ) No coz... Wyceny jeszcze nie mam - wiec kwoty nie znam Mam jednak inny kontakt - cena mnie powalila - 45 zl/metr Gdzie Ci dekarze z forum ktorzy brali po 26-28 zl/metr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 27.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Graczyk - napisz mi o deskach na priv - za tydzien bede potrzebowala desek rozmawialismy z firma ekowat http://www.ekowat.org/ bez GWC - bo oni rekuperacja sie zajmuja - z materialami i usluga wycenili nam na ok 13 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 27.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Rekuperacja w firmie Greka http://www.greka.com.pl/ ok. 15 tys. Nam Bartosza skalkulowano na ok. 10 tys (jakiś przedstawiciel - nie z polecenia), ale jest duży i nie możemy znaleźć zadowolonych użytkowników tego reku w Polsce, więc zrezygnowaliśmy.Znamy ludzi, którzy mają EkoZefir 500 i SystemAir (odpowiednio 9.800,- i 15.000,-) i niestety po pierwszym sezonie grzewczym tak samo wysokie rachunki (700-800,- za gaz). Co jest dobre pewnie okaże się po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 kurcze i mnie czeka wybór rekuperatora do tej pory jednak nie zrobiłam żadnego rozeznania nanaszym terenie, dlatego chętnie skorzystam z podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A teraz może małe ogłoszenie. Za kilka dni będę miał na zbyciu kubik desek szalunkowych raz zalanych betonem przy okazji wykonywania podmurówki. Cena bardzo okazyjna a dostępność niemal od zaraz. no mkkafe oczywiście jest pierwsza... ale jakby ktoś jeszcze miał na zbyciu deski do szalunków - ja jestem chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Cześć Wszystkim Jak w temacie, poszukuje na lipiec dekarzy do położenia dachówki. Raczej nie interesują mnie stawki po 40 zł za metr dachówki. A dach jest kopertowy z 3-ma balkonami. Dachu około 270 m2 Pozdrawiam i czekam na kontakty. JesterS Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321 Wiem, że terminy ma napięte (w tym i mój dach ) ale warto do niego zadzwonić. Można nadmienić, że kontakt od Doroty z Murowańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeszcze z innej beczki:Shrek trzeci - Multikino - niedziela jakby co będę miała bilety po 12zł. Chętnych zapraszam na priva:) Lub lepiej na moją kom - wtajemniczeni już znają nr (kiedyś robił bazę RoberEs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321. skad jest ten Darek bo tez mam takiego o tym imieniu tylko nie moge numeru teraz zweryfikowac? ten "moj" z pewnoscia jest dobrym fachowcem mam tez innego dobrego ale tylko ciesle do wiezby w okolicach Torunia - jak ktos chetny to mam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.06.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich Nam rekuperatory.pl wycenily w zaleznosci od typu centrali od 16.880 do 20.000 + VAT za przeciwpradowy i 13.370 + VAT za krzyzowy. Z GWC rezygnujemy bo bedzie sie zwracac nascie lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeszcze z innej beczki: Shrek trzeci - Multikino - niedziela jakby co będę miała bilety po 12zł. Chętnych zapraszam na priva:) Lub lepiej na moją kom - wtajemniczeni już znają nr (kiedyś robił bazę RoberEs) jak co dorisa puściłam na priva :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321. skad jest ten Darek bo tez mam takiego o tym imieniu tylko nie moge numeru teraz zweryfikowac? ten "moj" z pewnoscia jest dobrym fachowcem mam tez innego dobrego ale tylko ciesle do wiezby w okolicach Torunia - jak ktos chetny to mam namiary napisałam już nr tel i nie pytałam czy mogę umieścić go na forum, ale chyba mi wybaczy - inne szczegóły dla zainteresowanych przesyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 27.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum i może na początek coś o mnie. Mam nadzieje zacząć na jesień budowę domku w Murowańcu . Jak na razie entuzjazm jest Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę i szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Wiem że jest trochę późno, ale liczę na szczęście. Z chęcią podzielę się z Wami moimi budowlanymi doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 27.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 27.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A teraz może małe ogłoszenie. Za kilka dni będę miał na zbyciu kubik desek szalunkowych raz zalanych betonem przy okazji wykonywania podmurówki. Cena bardzo okazyjna a dostępność niemal od zaraz. no mkkafe oczywiście jest pierwsza... ale jakby ktoś jeszcze miał na zbyciu deski do szalunków - ja jestem chętna Podłączam sie do prośby, a jeśli nie ma już nikt więcej odsprzedac to proszę może wiecie gdzie można kupić ładne deski szalunkowe najlepiej z transportem w rozsądnej cenie ( tartaki cena dostępność czas oczekiwania) a ja czekam nadal na nowa ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj Tomku w naszej grupie ja choć nie budująca w Murowańcu to mio witająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 28.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Wreszcie dokumenty na pozwolenie skompletowane jutro oddaję do urzędu Teraz szukam ekipy, która rozpocznie budowę, fundamenty i dalej.... Mile widziany każdy kontakt na sprawdzoną ekipę budowlaną. Pozdrawiam i z góry dziękuję za namiary - Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 28.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum i może na początek coś o mnie. Mam nadzieje zacząć na jesień budowę domku w Murowańcu . Jak na razie entuzjazm jest Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę i szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Wiem że jest trochę późno, ale liczę na szczęście. Z chęcią podzielę się z Wami moimi budowlanymi doświadczeniami. Pozdrawiam Co do ekipy budowlanej to pogadaj z KarolinaS ma moją ekipę budowlaną od przyszłego tygodnia.U mnie kończą (cholerne deszcze). Ja byłem z nich zadowolony, myślę że u KarolinyS będą pracować ze dwa miesiące - więc pytaj. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Witamy w Murowańcu i prosimy o sprecyzowanie miejsca co nam ułatwi określenie sąsiedztwa forumowego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 28.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Witamy w Murowańcu i prosimy o sprecyzowanie miejsca co nam ułatwi określenie sąsiedztwa forumowego pozdr No *Tomek - dzień dobry! W końcu dołączyłeś do naszej elity Alex Powiem tylko, że *Tomek trochę nas rozdzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 28.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Działeczka przy ul.Bażanciej1 około 1200m2. Chyba jestem aktualnie najbliższym sąsiadem Dori. Jak się okazało mieliśmy okazje się już wcześniej poznać . Bydgoszcz mała jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts