Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,bardzo się cieszę ,że znalazłam forumowiczów z mojego rejonu - przymierzam się do budowy 20 km od Bydgoszczy( kierunek Brzoza-Żnin).Poszukuję dobrego architekta , z fajnymi pomysłami- postawiliśmy na projekt indywidualny , nie udało się nam znależć odpowiedniego "gotowca". Byłabym wdzięczna za rady.Pozdrawiam bydgoszczaków Dosia1 Jestem Dosia z Bydgoszczy - nie z Dąbrowy Górniczej !!!

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,bardzo się cieszę ,że znalazłam forumowiczów z mojego rejonu - przymierzam się do budowy 20 km od Bydgoszczy( kierunek Brzoza-Żnin).Poszukuję dobrego architekta , z fajnymi pomysłami- postawiliśmy na projekt indywidualny , nie udało się nam znależć odpowiedniego "gotowca". Byłabym wdzięczna za rady.Pozdrawiam bydgoszczaków Dosia Jestem Dosia z Bydgoszczy - nie z Dąbrowy Górniczej !!!

• 3 weeks później...
Witamy wszystkich z Bydgoszczy i okolic. My budujemy w Łochowicach - stan surowy prawie zamknięty :roll: (jeszcze bez drzwi i okien).Poszukujemy niedrogiego i solidnego stolarza do wykonania drzwi zewnętrznych - może ktoś mógłby kogoś polecić?

• 3 weeks później...

amj2 - zagospodarowanie ogrodu to dla mnie bardzo odległy temat (dopiero będę zamawiać więźbę), ale jeśli kogoś dobrego znajdziesz to poleć na forum.

Bydgoszczanie pomóżcie w innej kwestii - gdzie zaopatrzyć się niedorogo w dobre drewno na więźbę. Polećcie też kogoś do wykonania pokrycia dachowego.

Pozdrawiam, Danka

Witajcie witajcie.

Troche mnie nie było ale pewnie teraz na dłużej... Klamka zapadła. Działka jest projekt też (wybrany) i od razu prośba :D a własciwie dwie. Czy ktos z was w okolicy widział może taki domek ? http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_krysztal_1_zoom.jpg

Pytanie kolejne - czy znacie w Bydgoszczy jakiegos architekta który bezboleśnie i w miarę niedrogo zaadoptuje projekt ?

Pozdrawiam

maciej

PS. Działke mamy w Łochowie

• 2 weeks później...

Witam,

bardzo się ucieszyłam, jak znałazłam grupę z mojego terenu (Jestem z Torunia). CZekam na pozwolenie na budowę, mam nadzieję, że rozpocznę jeszcze w tym roku budowę mojego wymarzonego domku.

Po przejrzeniu ponad 2000 projektów wybraliśmy ten jedyny (oczywiście małe zmiany są) z archetonu - DUDEK

http://www.archeton.pl/projekty/index.asp

Mam już adaptację, geodeta pilnie pracuje na działce, prąd też będzie wkrótce. Domek bedzie rósł w Toruniu na Stawkach.

Szukam Dobrej EKIPY, ktora postawi mi mury i prosty dwuspadowy daszek, przyda się też jakiś nadzór budowlany, może możecie mi kogoś polecić????

Postaram sie przesłać pierwsze zdjęcia z budowy

Pozdrawiam

Magda

• 2 weeks później...

Gdzie w Bydgoszczy jest -jeśłi w ogóle-punkt do cięcia niesamowicie twardych gresów.Byłam juz w logo w Koronowie i w Solcu w firmie kamieniarskiej.Teraz mam do pocięcia gres na bardzo małe kawałki.Ekipa nie daje rady...Ktoś coś wie?

Mam dwa tel do panów schodowych - ich prace widziałam są bez zarzutu,ale cena ...kosmos.Niemniej na priva mogę podać.K