dosia 01.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam,bardzo się cieszę ,że znalazłam forumowiczów z mojego rejonu - przymierzam się do budowy 20 km od Bydgoszczy( kierunek Brzoza-Żnin).Poszukuję dobrego architekta , z fajnymi pomysłami- postawiliśmy na projekt indywidualny , nie udało się nam znależć odpowiedniego "gotowca". Byłabym wdzięczna za rady.Pozdrawiam bydgoszczaków Dosia1 Jestem Dosia z Bydgoszczy - nie z Dąbrowy Górniczej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dosia 01.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam,bardzo się cieszę ,że znalazłam forumowiczów z mojego rejonu - przymierzam się do budowy 20 km od Bydgoszczy( kierunek Brzoza-Żnin).Poszukuję dobrego architekta , z fajnymi pomysłami- postawiliśmy na projekt indywidualny , nie udało się nam znależć odpowiedniego "gotowca". Byłabym wdzięczna za rady.Pozdrawiam bydgoszczaków Dosia Jestem Dosia z Bydgoszczy - nie z Dąbrowy Górniczej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 01.06.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam miłe Panie I miłego budowania . Jeżeli będę mógł w czymś pomóc - służę radą (na miarę mozliwości oczywiście) pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR I INGA 18.06.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Witamy wszystkich z Bydgoszczy i okolic. My budujemy w Łochowicach - stan surowy prawie zamknięty (jeszcze bez drzwi i okien).Poszukujemy niedrogiego i solidnego stolarza do wykonania drzwi zewnętrznych - może ktoś mógłby kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 04.07.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A ja szukam kogoś sprawdzonego ( i najlepiej niedrogiego)do zagospodarowania ogrodu.Moze macie kogoś poleconego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 04.07.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A ja szukam kogoś sprawdzonego ( i najlepiej niedrogiego)do zagospodarowania ogrodu.Moze macie kogoś poleconego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 04.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 amj2 - zagospodarowanie ogrodu to dla mnie bardzo odległy temat (dopiero będę zamawiać więźbę), ale jeśli kogoś dobrego znajdziesz to poleć na forum. Bydgoszczanie pomóżcie w innej kwestii - gdzie zaopatrzyć się niedorogo w dobre drewno na więźbę. Polećcie też kogoś do wykonania pokrycia dachowego.Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 05.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Więźba -tartak na wylocie z Bydgoszczy w Osówcu: szybko,sprawnie bezboleśnie.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 05.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witajcie witajcie. Troche mnie nie było ale pewnie teraz na dłużej... Klamka zapadła. Działka jest projekt też (wybrany) i od razu prośba a własciwie dwie. Czy ktos z was w okolicy widział może taki domek ? http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_krysztal_1_zoom.jpg Pytanie kolejne - czy znacie w Bydgoszczy jakiegos architekta który bezboleśnie i w miarę niedrogo zaadoptuje projekt ? Pozdrawiam maciej PS. Działke mamy w Łochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 07.07.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Heliodor,Dzięki za info, jutro jade tam po wycenę. Czy ktoś z was słyszał coś od jakości wykonania dachów (więźby i pokrycia dachówką cementową) przez ekipy z piec-mat-budu? (mają w ofercie kompleksowe rozwiązanie - razem z materiałem - biorą wtedy 7% vat).Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lomeb 18.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czy ktoś wie gdzie w kujawsko-pomorskim mozna wypozyczyc gotowe szalunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 18.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Płyty szalunkowe ACROW w Firmie MATRA Bydgoszcz ul.Flisacka 17a tel 3277305 --na dobę 1m2 0.90zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 19.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Gdzie w okolicy Bydgoszczy jakis dobry stolarz,który robi schody jak i barierki balkonowe i tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 19.07.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 I jeszcze ktoś solidny do zrobienia kuchni drewnianej by sie przydal.Bo właśnie przed chwilą dostałam wycenę i zwaliła mnie z nóg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 20.07.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Niestety nie jestem jeszcze na tym etapie. Ale jeśli trafisz na dobrego fachowca "od schodów" to podaj namiar na stronach. Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 20.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam Będę budował Dom w Prymulkach 3 z Archonu w Nekli. Może ktoś widział juz ten domek wybudowany? Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lingol 21.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam,bardzo się ucieszyłam, jak znałazłam grupę z mojego terenu (Jestem z Torunia). CZekam na pozwolenie na budowę, mam nadzieję, że rozpocznę jeszcze w tym roku budowę mojego wymarzonego domku. Po przejrzeniu ponad 2000 projektów wybraliśmy ten jedyny (oczywiście małe zmiany są) z archetonu - DUDEK http://www.archeton.pl/projekty/index.asp Mam już adaptację, geodeta pilnie pracuje na działce, prąd też będzie wkrótce. Domek bedzie rósł w Toruniu na Stawkach.Szukam Dobrej EKIPY, ktora postawi mi mury i prosty dwuspadowy daszek, przyda się też jakiś nadzór budowlany, może możecie mi kogoś polecić????Postaram sie przesłać pierwsze zdjęcia z budowyPozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR I INGA 29.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dobry i tani stolarz do kuchni . Nas też powaliła cena gotowych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 01.08.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Gdzie w Bydgoszczy jest -jeśłi w ogóle-punkt do cięcia niesamowicie twardych gresów.Byłam juz w logo w Koronowie i w Solcu w firmie kamieniarskiej.Teraz mam do pocięcia gres na bardzo małe kawałki.Ekipa nie daje rady...Ktoś coś wie?Mam dwa tel do panów schodowych - ich prace widziałam są bez zarzutu,ale cena ...kosmos.Niemniej na priva mogę podać.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 07.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts