Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ pamiętam swoje męki szukania ekip niedawne zresztą....ech...ktokolwiek chce na priva mogę podać : ekipę na mury,elektryków dwoch nawet,hydraulika .We wrześniu testuję kominkowego i parkieciarza .Na razie szukam stolarza schodowego.Jedne już odpadł.Jakby ktoś robił sobie drewniane drzwi czy bramę też mogę dać namiar.Pan od okien też mogę polecić i tych co kafelkują zrzędząc i wpadając w depresję z powodu szlifowania mozaiki.

zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary.

Tak się składa, ze właśnie buduje w Osielsku z Silki :) Ale nie wiem jeszcze czy będę mógl polecić Ci swoją ekipę bo dopiero powstają ściany, nie wiem więc jaki będzie końcowy efekt ich pracy :wink:

zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary.

Tak się składa, ze właśnie buduje w Osielsku z Silki :) Ale nie wiem jeszcze czy będę mógl polecić Ci swoją ekipę bo dopiero powstają ściany, nie wiem więc jaki będzie końcowy efekt ich pracy :wink:

Darku budujesz z Silki 24 ??? Ile płaciłeś ???

Cześć,

jesli chodzi o geodetę - korzystałem dwukrotnie z usług geodety z Łęczyckiej i jestem zadowolony i z ceny i z usługi. Cena do negocjacji - ja wynegocjowałem całkiem spory rabat w porównaniu z Geoplanem.Polecam

A z innej beczki - szukam opiekunki do dziecka może macie jakiś kontakt?

pozdrawiam