facio 14.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam serdecznie. Właśnie kupiliśmy działkę w Zamościu 1204m2. Rozpoczynamy papierologię. Wszelkie rady mile widziane. Na początek zdjęcie działki ok?http://foto.onet.pl/upload/35/68/_516780_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 coś mi się zdaje, że ta grupa to tylko tak... cisza nikt się nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 15.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio !!!Też mi się wydaje, że grupa podupada ... Niezła ta Twoja działeczka. Masz już ekipę ? My jesteśmy na etapie szukania.Pozdrawiam SIOUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 15.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio !!!Też mi się wydaje, że grupa podupada ... Niezła ta Twoja działeczka. Masz już ekipę ? My jesteśmy na etapie szukania.Pozdrawiam SIOUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 15.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio,Działeczka bardzo ładna. Życzę dużo wytrwałości na etapie papierologii. Ja zaczynałam wiosną. Obecnie kończymy ustawiać więźbę, za tydzień wchodzą spece od dachówek. Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 15.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ponieważ pamiętam swoje męki szukania ekip niedawne zresztą....ech...ktokolwiek chce na priva mogę podać : ekipę na mury,elektryków dwoch nawet,hydraulika .We wrześniu testuję kominkowego i parkieciarza .Na razie szukam stolarza schodowego.Jedne już odpadł.Jakby ktoś robił sobie drewniane drzwi czy bramę też mogę dać namiar.Pan od okien też mogę polecić i tych co kafelkują zrzędząc i wpadając w depresję z powodu szlifowania mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio !!! Też mi się wydaje, że grupa podupada ... Niezła ta Twoja działeczka. Masz już ekipę ? My jesteśmy na etapie szukania. Pozdrawiam SIOUX My też szukamy załatwiając papiery. Gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio, Działeczka bardzo ładna. Życzę dużo wytrwałości na etapie papierologii. Ja zaczynałam wiosną. Obecnie kończymy ustawiać więźbę, za tydzień wchodzą spece od dachówek. Pozdrawiam, Danka Witam. Dziękuje za miłe słowa. Gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio !!! Też mi się wydaje, że grupa podupada ... Niezła ta Twoja działeczka. Masz już ekipę ? My jesteśmy na etapie szukania. Pozdrawiam SIOUX My też szukamy załatwiając papiery. Gdzie się budujecie? Juz wiem OSIELSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witaj Facio !!! Też mi się wydaje, że grupa podupada ... Niezła ta Twoja działeczka. Masz już ekipę ? My jesteśmy na etapie szukania. Pozdrawiam SIOUX My też szukamy załatwiając papiery. Gdzie się budujecie? Juz wiem OSIELSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 16.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary. Tak się składa, ze właśnie buduje w Osielsku z Silki Ale nie wiem jeszcze czy będę mógl polecić Ci swoją ekipę bo dopiero powstają ściany, nie wiem więc jaki będzie końcowy efekt ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 16.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam Darku a gdzie budujesz dokładnie? Wziąłeś ekipę na całość ? Może podjadę, pooglądam ? PozdrawiamSIOUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobby X 17.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Buduję się w Stronnie, 20 km od Bydgoszczy. Właśnie skończyłem gipsowanie i zaczynam malować i układać glazurę.Mogę wszystkim polecić elektryka i ekipę od ogrzewania i wod-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 22.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary. Tak się składa, ze właśnie buduje w Osielsku z Silki Ale nie wiem jeszcze czy będę mógl polecić Ci swoją ekipę bo dopiero powstają ściany, nie wiem więc jaki będzie końcowy efekt ich pracy Darku budujesz z Silki 24 ??? Ile płaciłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 22.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A poza tym to poszukuję dobrego geodety w Bydgoszczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 22.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 MPG przy um lub Geoplan -Białe Błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 22.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 WitamOdnośnie geodetów - mój kolega, który już w swoim życiu kilku testował polecał Geoplan z Białych Błot. Ponoć najtańsi nie są ale robią to solidnie. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 23.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Darku budujesz z Silki 24 ??? Ile płaciłeś ??? E24 - 2,76 +VAT E12 - 1,46 +VAT Cena z transportem i rozładunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cześć,jesli chodzi o geodetę - korzystałem dwukrotnie z usług geodety z Łęczyckiej i jestem zadowolony i z ceny i z usługi. Cena do negocjacji - ja wynegocjowałem całkiem spory rabat w porównaniu z Geoplanem.PolecamA z innej beczki - szukam opiekunki do dziecka może macie jakiś kontakt?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 25.08.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Darku gdzie kupowałeś? Czy ta ekipa stawia Twój dom pod dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts