Graczyk 30.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Szukam projektanta sieci gazowych. Musze mieć projekt gazu. Na stan bieżący mam wyciągnięty rure z gazem w lini płotu. Czy ktoś orientuje się ile może kosztować skrzynka na licznik gazowy? Taki w lini płotu. Dzięki z góry JesterS Moje przyłącze o długości jakieś 12-15 m. z dwoma wejściami do domu (bezpośrednio pod piec i kuchenkę), ze skrzynką w lini działki, z małymi przesunięciami ulicznego przyłącza kosztowało jakieś 3k. Jak jesteś zainteresowany namiarami to wieczorem podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A ja bardzo dziękuję Kolom za opiekę nad naszym szalonym zwierzakiem Nasza psina, początkowo taka zahukana (wzięliśmy ją ze schroniska), teraz tak się rozbrykała, że "lata" po całej wsi No a kojec to "sie robi" u nas już od... no właśnie nawet nie pamiętam od kiedy "sie robi"... W każdym bądź razie - cieszę się, że można liczyć na sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 30.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Szukam projektanta sieci gazowych. Musze mieć projekt gazu. Na stan bieżący mam wyciągnięty rure z gazem w lini płotu. Czy ktoś orientuje się ile może kosztować skrzynka na licznik gazowy? Taki w lini płotu. Dzięki z góry JesterS Moje przyłącze o długości jakieś 12-15 m. z dwoma wejściami do domu (bezpośrednio pod piec i kuchenkę), ze skrzynką w lini działki, z małymi przesunięciami ulicznego przyłącza kosztowało jakieś 3k. Jak jesteś zainteresowany namiarami to wieczorem podeślę. Jestem zainteresowany JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.08.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A ja bardzo dziękuję Kolom za opiekę nad naszym szalonym zwierzakiem Nasza psina, początkowo taka zahukana (wzięliśmy ją ze schroniska), teraz tak się rozbrykała, że "lata" po całej wsi No a kojec to "sie robi" u nas już od... no właśnie nawet nie pamiętam od kiedy "sie robi"... W każdym bądź razie - cieszę się, że można liczyć na sąsiadów! Nie ma za co My w ten sposób spłacamy długi zaciągnięte u Gacusia i Alexów, na których pomoc też możemy zawsze liczyć. A pomoc sąsiadów to ważna rzecz. p.s. mam nadzieję, że Sonia nie ma nam za złe tego, że ograniczyliśmy jej wolność pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 30.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dobrego, rzetelnego i przystępnego cenowo geodetę? Chcielibyśmy zrobić odbiór domu, a geodeta jest do tego niezbędny . Ktoś może się orientuje ile takie usugi kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 30.08.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dobrego, rzetelnego i przystępnego cenowo geodetę?... Wysłałem na piva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 30.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Muszę się pochwalić, kończymy ocieplać poddasze Nareszcie. Przy wielospadowym dachu to jest naprawde skomplikowane, tym bardziej, że robi sie to własnymi rękoma. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 30.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Muszę się pochwalić, kończymy ocieplać poddasze Nareszcie. Przy wielospadowym dachu to jest naprawde skomplikowane, tym bardziej, że robi sie to własnymi rękoma. Pozdrawiam. Mogę spytać, w której części Łochowa budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 30.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Muszę się pochwalić, kończymy ocieplać poddasze Nareszcie. Przy wielospadowym dachu to jest naprawde skomplikowane, tym bardziej, że robi sie to własnymi rękoma. Pozdrawiam. Mogę spytać, w której części Łochowa budujecie? Kilka ulic przed kościołem, wjeżdżając do Łochowa po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 30.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 My mieszkamy tuż za mostkiem nad kanalem, po lewej stronie (jadąc z Bydgoszczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 30.08.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 My mieszkamy tuż za mostkiem nad kanalem, po lewej stronie (jadąc z Bydgoszczy). Nie dawno prawdopodobnie przejeżdżałam rowerem z synkiem koło Waszego domku. U nas trwają prace:ocieplanie, szpachlowanie, malowanie, kafelki, podłogi. Robimy to sami, więc czasu zajmuje sporo. Mogę się nawet pochwalić: wraz z dzieciakami położyłam w dwóch pokojach panele w dwa dni. trochę nerwówki było, ale zadowolenie także. Za to wszystkie mięśnie czułam przez tydzień Przeprowadzka - jeżeli dobrze pójdzie to koniec października. Już się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 30.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witajcie! Jako, że dorobiliśmy się wkońcu porządnego ogrodzenia: Mam na zbyciu ok 140mb siatki budowlanej z demontażu Blizsze informacje na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 30.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 POSZUKUJĘ 80-100 szt. stempli budowlanych (obojętnie czy drewnianych czy stalowych). PILNE. Jeśli macie lub możecie wypożyczyć proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 POSZUKUJĘ 80-100 szt. stempli budowlanych (obojętnie czy drewnianych czy stalowych). PILNE. Jeśli macie lub możecie wypożyczyć proszę o kontakt na prv. Witam . Marcin pisał stronę wcześniej że ma stemple na sprzedaż , chyba ogłoszenie jest nadal aktualne - zapytaj Mam 150 stempli na sprzedaż jak by ktoś chciał, długość około 270 cm. Pozdrawiam GACUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 31.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam forumowiczówMożecie mi podpowiedzieć gdzie kupię w Bydgoszczy Dziennik budowy i tabl informacyjną?I ponawiam prośbę o namiary na murarzy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 31.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 castorama moi murarze przenosza sie podobno juz tylko do Warszawy Szukam namiarow na transport HDS - 8 palet - mozecie meni poratowac ??? dodano juz nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 01.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cieśla pilnie poszukiwany, budowa koło Ostromecka, termin ostatni tydzień września ! POMOCY ! proszę o tel. 502259500 lub pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cieśla pilnie poszukiwany, budowa koło Ostromecka, termin ostatni tydzień września ! POMOCY ! proszę o tel. 502259500 lub pw. wysylam do ludzi ktorzy mi robili - jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 02.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam forumowiczów i forumowiczki. Poszukuję sprawdzonego wykonawcy do wod-kan budowa w Wałdowie k. Dąbrowy Chełmińskiej. Jestem własnie na etapie zamykania wszystkich otworów. Narazie do okien wybrałem Oknoplus z Fordońskiej. Jakie firmy polecacie do garażu i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 02.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam forumowiczów i forumowiczki. Poszukuję sprawdzonego wykonawcy do wod-kan budowa w Wałdowie k. Dąbrowy Chełmińskiej. Jestem własnie na etapie zamykania wszystkich otworów. Narazie do okien wybrałem Oknoplus z Fordońskiej. Jakie firmy polecacie do garażu i drzwi? O Wałdowo! Jak miło! My też, chociaż jeszcze nie zaczęliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts