Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

UWAGA NA "MONT-BUD" Z BYDGOSZCZY - FIRMA ZAJMUJĄCA SIĘ STOLARSTWEM. ZAMÓWILIŚMY U NICH DZRZWI ZEWNĘTRZNE ZA BAGATELA PRAWIE 4 TYS. W UMOWIE ZASTRZEGAJĄ SOBIE PŁATNOŚĆ W 3 ETAPACH - Z CZEGO KOŃCOWY PRZY MONTAŻU JEST SYMBOLICZNY OK.300ZŁ! A POTEM ZACZYNAJĄ SIĘ PROBLEMY . NASTĘPNYM RAZEM NIE PODPISZĘ UMOWY JEŻELI PŁATNOŚĆ BĘDZIE Z GÓRY LUB PRAWIE. DZRZWI ZAMONTOWANO ŻLE, Z RÓŻNĄ KOLORYSTYKĄ SZYB, Z GRUDKOWATYM LAKIEREM I CO - NIE UZNANA REKLAMACJA!!!!!SPRAWA TRAFIA DO SĄDU I CZEKA NAS JESZCZE DŁUGA DROGA. ZALECAM WIELKĄ OSTROŻNOŚ TYM BARDZIEJ ŻE SZEF NA POCZĄTKU POTRAFI ROBIĆ DOBRE WRAŻENIE A POTEM WYCHODZI Z NIEGO KAWAŁ.....POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH........OBY JAKOŚ DO KOŃCA.

Faciowie

udało mi się aktualizować fotki

Pozdrawiam

Hejka alex_ :)

Mogę kilka słów krytyki odnośnie zdjęć? :-? troszku niewyraźne ale popatrzec można....

a tak na serio....

fajnie, że budowa idzie do przodu :) co prawda fundamenty ale to podstawa domu no i właśnie..... możesz mi napisać dlaczego nie ocieplacie ścian fundamentowych??

Jutro pojadę na swoją działkę to pozwolę sobie wjechać na Waszą budowę popatrzeć na to czego nie widziałem na fotkach :wink: mogę? 8)

jak sprawa słupa??

Mogę kilka słów krytyki odnośnie zdjęć? :-? troszku niewyraźne ale popatrzec można....

a tak na serio....

fajnie, że budowa idzie do przodu :)

mogę? 8)

jak sprawa słupa??

Jasne że możesz jak wiesz gdzie :)

jeśli chodzi o resztę o do mężunia

z tego co wiem to tak z kier uzgodnili

bo będzie ocieplana podłoga i ma to wystarczyć

a słup jak to słup po prostu stoi :-?

a tak na serio....

fajnie, że budowa idzie do przodu :)

mogę? 8)

jak sprawa słupa??

Jasne że możesz jak wiesz gdzie :)

jeśli chodzi o resztę o do mężunia

z tego co wiem to tak z kier uzgodnili

bo będzie ocieplana podłoga i ma to wystarczyć

a słup jak to słup po prostu stoi :-?

Widziałem w niedzielę dwóch facetów na Waszej działce - jeden starszy a drugi dużo młodszy 8)

Jak na razie zasypano do końca

i mężuś zmęczony niesamowicie

skręcił zbrojenie

co by wylać wieniec

i jak tylko to się wydarzy to okres prac budowlanych

z naszej strony skończony

trwają rozmowy z bankiem

idzie nieźle oraz z wykonawcami

tu trochę gorzej

ale jakoś się kula

a jak u ciebie??

Pozdrawiam

Witam wszystkich i pozdrawiam.

W przyszłym roku mam zamiar rozpocząć budowę w Przyłękach. Obecnie jestem na etapie adaptacji projektu a potem pozwolenie na budowę. Jednoczesnie prowadzę casting na poszczególnre ekipy (budowlane, elektryk, hydraulik). jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę.

Pozdrawiam.