amj2 29.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć A tak nawiasem mówiąc ,szkoda ,że nie Dobrcz.... Byłaby jakaś wspólna kawka na tarasie Powodzenia i uzupełniajcie dziennik,na pewno bede czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.09.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 za to Facie mają bliżej do mnie pewnie kiedyś ta kawa się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bardzo lubimy kawę. Będzie okazja (lub bez okazji) to się spotkamy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bardzo lubimy kawę. Będzie okazja (lub bez okazji) to się spotkamy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bardzo lubimy kawę. Będzie okazja (lub bez okazji) to się spotkamy!!! Pozdrawiam Pewnie tak już się cieszę chociaż nie wiem kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Jak u któregoś z nas będzie gotowy TARAS ps. żartowałam Bo tak naprawdę życzę wszystkim szybkiego ukończenia budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.10.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Jak u któregoś z nas będzie gotowy TARAS ps. żartowałam Bo tak naprawdę życzę wszystkim szybkiego ukończenia budowy!!! To ukończenie przyda się bardzo dziękujemy PS BPH przepadł z warunkami, a w mille mają wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kizi 03.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 UWAGA NA "MONT-BUD" Z BYDGOSZCZY - FIRMA ZAJMUJĄCA SIĘ STOLARSTWEM. ZAMÓWILIŚMY U NICH DZRZWI ZEWNĘTRZNE ZA BAGATELA PRAWIE 4 TYS. W UMOWIE ZASTRZEGAJĄ SOBIE PŁATNOŚĆ W 3 ETAPACH - Z CZEGO KOŃCOWY PRZY MONTAŻU JEST SYMBOLICZNY OK.300ZŁ! A POTEM ZACZYNAJĄ SIĘ PROBLEMY . NASTĘPNYM RAZEM NIE PODPISZĘ UMOWY JEŻELI PŁATNOŚĆ BĘDZIE Z GÓRY LUB PRAWIE. DZRZWI ZAMONTOWANO ŻLE, Z RÓŻNĄ KOLORYSTYKĄ SZYB, Z GRUDKOWATYM LAKIEREM I CO - NIE UZNANA REKLAMACJA!!!!!SPRAWA TRAFIA DO SĄDU I CZEKA NAS JESZCZE DŁUGA DROGA. ZALECAM WIELKĄ OSTROŻNOŚ TYM BARDZIEJ ŻE SZEF NA POCZĄTKU POTRAFI ROBIĆ DOBRE WRAŻENIE A POTEM WYCHODZI Z NIEGO KAWAŁ.....POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH........OBY JAKOŚ DO KOŃCA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 kizidziękujemy bardzo za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Faciowieudało mi się aktualizować fotkifaktycznie chodzi o to że moja zaawansowana pierwotna wersja nie była akceptowalna przez FreewarePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.10.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Faciowie udało mi się aktualizować fotki Pozdrawiam Hejka alex_ Mogę kilka słów krytyki odnośnie zdjęć? troszku niewyraźne ale popatrzec można.... a tak na serio.... fajnie, że budowa idzie do przodu co prawda fundamenty ale to podstawa domu no i właśnie..... możesz mi napisać dlaczego nie ocieplacie ścian fundamentowych?? Jutro pojadę na swoją działkę to pozwolę sobie wjechać na Waszą budowę popatrzeć na to czego nie widziałem na fotkach mogę? jak sprawa słupa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Mogę kilka słów krytyki odnośnie zdjęć? troszku niewyraźne ale popatrzec można.... a tak na serio.... fajnie, że budowa idzie do przodu mogę? jak sprawa słupa?? Jasne że możesz jak wiesz gdzie jeśli chodzi o resztę o do mężunia z tego co wiem to tak z kier uzgodnili bo będzie ocieplana podłoga i ma to wystarczyć a słup jak to słup po prostu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.10.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Mogę kilka słów krytyki odnośnie zdjęć? troszku niewyraźne ale popatrzec można.... a tak na serio.... fajnie, że budowa idzie do przodu mogę? jak sprawa słupa?? Jasne że możesz jak wiesz gdzie jeśli chodzi o resztę o do mężunia z tego co wiem to tak z kier uzgodnili bo będzie ocieplana podłoga i ma to wystarczyć a słup jak to słup po prostu stoi Widziałem w niedzielę dwóch facetów na Waszej działce - jeden starszy a drugi dużo młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 12.10.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem w niedzielę dwóch facetów na Waszej działce - jeden starszy a drugi dużo młodszy Ten młodszy to mężuś ale nie szalejmy z tym wiekiem się nieźle konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.10.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ten młodszy to mężuś ale nie szalejmy z tym wiekiem się nieźle konserwuje alex_ jak postępy na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Jak na razie zasypano do końcai mężuś zmęczony niesamowicieskręcił zbrojenie co by wylać wienieci jak tylko to się wydarzy to okres prac budowlanych z naszej strony skończony trwają rozmowy z bankiemidzie nieźle oraz z wykonawcami tu trochę gorzejale jakoś się kula a jak u ciebie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 alex_ w najnowszym numerze MURATORa jest dużo nt. domów budowanych w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisstof 15.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam.W przyszłym roku mam zamiar rozpocząć budowę w Przyłękach. Obecnie jestem na etapie adaptacji projektu a potem pozwolenie na budowę. Jednoczesnie prowadzę casting na poszczególnre ekipy (budowlane, elektryk, hydraulik). jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.10.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 alex_ w najnowszym numerze MURATORa jest dużo nt. domów budowanych w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Aga Dzięki sprawdzę ciekawe czy coś wiecej niż zdążyłam się dowiedzieć do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.10.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co słychać u Forumowiczów czyżby wszyscy kończyli działania w tym roku taka cisza jak makiem zasiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts