RobertEs 30.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Alex,a jaki dom budujecie?? po fundamentach wnioskuje ze nie bedzie to parterówka a raczej dom z uzytkowym poddaszem... jaki duży?? i z czego planujecie budować?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 RobetrEsbudujemy szkielecik Jaśmin2 z MTM domy w stylu wg projektu jest 101m2 ale kombinuje nad wyrwaniem kilku metrów po przesunięciu ścianki ile wyjdzie nie mam pojęcia ale podłogi do wyrwania ok. 14m2 to na użytki nie wiem ile.Tylko nie wiem jak to wygląda z pozwoleniem ale nad tym myślimy. http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/jasmin_2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.10.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 jezdze skodą kombi - to moze mnie skojarzy czyżby granatowa???? bo jeśli tak to jesteś namierzony ... to chyba jeszcze NIE jestem namierzony (kolor piaskowy) pozdrawiam czyli jednak pracuje a nie ogląda się na prawo i lewo albo któryś z Was to daltonista Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ladny ten Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.10.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 czyli jednak pracuje a nie ogląda się na prawo i lewo albo któryś z Was to daltonista Pozdrawiam ... możliwe ze nie zauwazyl, bo kolo Was zawsze jest niezla kurzawa szczegolnie jak dlugo jest sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.10.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 CZY KTOŚ JESZCZE BUDUJE W NASZYM REJONIE ??????? Murowaniec, Łochowo - WYSTĄP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 CZY KTOŚ JESZCZE BUDUJE W NASZYM REJONIE ??????? Murowaniec, Łochowo - WYSTĄP Zamość to chyba nie Wasz rejon... Budowę alex_ już kiedyś zlokalizowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zamość to chyba nie Wasz rejon... Budowę alex_ już kiedyś zlokalizowałem.... jak to nie nasz rejon???? ... przecież to tuż na miedzą ... a raczej kanalem pozdrawienia dla facio PS a jaki domek budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zamość to chyba nie Wasz rejon... Budowę alex_ już kiedyś zlokalizowałem.... jak to nie nasz rejon???? ... przecież to tuż na miedzą ... a raczej kanalem pozdrawienia dla facio PS a jaki domek budujesz?? jeszcze nie buduję ruszam wiosną, troszkę pisze o tym w DB ale to dla wytrwałych... mamy już projekt który się adoptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 przy okazji: szukam ok. 50ciu stempli do ogrodzenia tymczasowego Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 CZY KTOŚ JESZCZE BUDUJE W NASZYM REJONIE ??????? Murowaniec, Łochowo - WYSTĄP grupa chętnych na kawę rośnie już z Faciami jestem umówiona chyba RobertEs dołączysz miejsce to taras tego co go pierwszy będzie miał termin bliżej nieokreślony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.10.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 przy okazji: szukam ok. 50ciu stempli do ogrodzenia tymczasowego Czekam na propozycje a drewniane czy betonowe??? bo my do siatki też będziemy potrzebowali, ale to już docelowo, bo wkoło w planach żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 przy okazji: szukam ok. 50ciu stempli do ogrodzenia tymczasowego Czekam na propozycje a drewniane czy betonowe??? bo my do siatki też będziemy potrzebowali, ale to już docelowo, bo wkoło w planach żywopłot stemple drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 stemple drewniane to jak byście coś wiedzieli to bardzo chętnie my również bo w tym temacie to zima całkowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 03.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mam do zbycia stęple drewniane od 2,5 do 2.8m.długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 03.11.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Stęple są w Zielonce po rozstęplowaniu stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Bardzo chętnie zobaczę na privie cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nareszcie TPSA zabrała mi słup z działki co prawda po terminie ale teraz przynajmniej można zacząć coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 04.11.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 grupa chętnych na kawę rośnie już z Faciami jestem umówiona chyba RobertEs dołączysz miejsce to taras tego co go pierwszy będzie miał termin bliżej nieokreślony pewnie ze sie na to piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 pewnie ze sie na to piszę No to jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts