alex_ 02.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Faciowie jak stropy, udało się coś dopytać Pozdrawiam styczeń będzie interesujący, zacznie się coś dziać na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.12.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Faciowie jak stropy, udało się coś dopytać Pozdrawiam styczeń będzie interesujący, zacznie się coś dziać na polu Jeszcze tam nie dzwoniliśmy, ale namiary są zanotowane w SPECJALNYM ZESZYCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.12.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Faciowie jak stropy, udało się coś dopytać Pozdrawiam styczeń będzie interesujący, zacznie się coś dziać na polu Jeszcze tam nie dzwoniliśmy, ale namiary są zanotowane w SPECJALNYM ZESZYCIE cieszę się bardzooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A co tutaj taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Szukam przyczepy kempingowej dla pracowników, jeśli ma ktoś jakieś namiary to bardzo chętnie dosyć pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Hej alex my nie możemy Ci pomóc. U nas na razie spokój. Wczoraj był architekt, pokazał juz projekt i niedlugo skladamy do urzędu. A tak poza tym to cisza. Może ktoś ma namiary na porządne ekipy? A co słychać u innych? Robert jak więźba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 12.12.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 a ja nie wiem za co się chwycić najpierw po prostu brak mi czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kizi 13.12.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 KAŻDEMU TERAZ BRAK CZASU - NIE WIADOMO CO ROBIĆ - ŚWIĘTA TUŻ TUŻ A TU RAZ NA BUDOWIE A RAZ W MIESZKANIU. KOCIOŁ NIEZŁY - I WSZĘDZIE DELIKATNIE MÓWIĄC - NIEPORZĄDEK POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Hej alex my nie możemy Ci pomóc. U nas na razie spokój. Wczoraj był architekt, pokazał juz projekt i niedlugo skladamy do urzędu. A tak poza tym to cisza. Może ktoś ma namiary na porządne ekipy? A co słychać u innych? Robert jak więźba? Jak więźba?? Przywieźli z tartaku. Poleżala ok.2 tygodnie - bo cieśla mial poslizg w czasie i musialem na niego czekać. .... ale co najważniejsze już zacząl dzialać. Plan jest następujący - 1. do świąt postawi więżbę 2. Między świętami laty, kantrlaty i folie 3. Po nowym roku dachówka ... jak BOG da ...!!! (chodzi oczywiście o pogodę) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Robert życzę Tobie aby plan się powiódł.Jaką dachówkę wybrałeś? Kolor, firma (no i gdzie chcesz kupić?).To jak położysz dachówkę jedziesz dalej, tzn. w środku czy robisz przestój. kizi a ty gdzie się budujesz? alex tylko spokojnie, bez nerwów. Bo mnie to już wkurza ta niemoc, że nic się nie dzieje. Dokumenty będę złożone po świętach, ale przed sylwestrem. A potem w naszej gminie to 65 dni (oby!) czekania! Pozdrawiam Was Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.12.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 kizi doczytałam - w Łochowicach. Dużą masz działkę, a domek parterowy czy z poddaszem. Napisz parę słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kizi 14.12.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 działka spora 1300m a na niej wystarczający na nasze potrzeby domek 102m2 - d09- właśnie wykańczamy wewnątrz. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kizi 14.12.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 parteróweczka rzecz jasna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 15.12.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Robert życzę Tobie aby plan się powiódł. Jaką dachówkę wybrałeś? Kolor, firma (no i gdzie chcesz kupić?). To jak położysz dachówkę jedziesz dalej, tzn. w środku czy robisz przestój. Czesc Aguś Wybralem dachówkę Euronit (nazywa się "esówka") w kolorze ceglastym Mam zamówioną ją w Dachstalu na Lisim Ogonie. Jako pierwsi zrobili mi kalkulacje. Później szukalem gdzie indziej m.in. w Artbudzie i w tartaku w Gorzeniu. Ostatecznie udalo mi sie zejść o ok.30% i wrócilem do Dachstalu, gdzie przedstawilem kalkulacje konkurencji i stwierdzili ze tez zejdą "dla zasady" zeby inni nie zarobili Co do terminów. Polożymy dachówkę, później ścianki dzialowe na poddaszu i .... 2 miesiące przerwy ... byle do marca (a może szybciej) Kolejny etap zacznę od okien i drzwi, a później instalacje Mam nadzieje ze Twoje plany z rozpoczęciem budowy też przyspieszą tempa, ale niestety to wszystko zależy od urzędasów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.12.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Terminy potwierdzone jak dobrze będzie początek stycznia i zaczynają się u mnie prace, przyjedzie cały domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 17.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Terminy potwierdzone jak dobrze będzie początek stycznia i zaczynają się u mnie prace, przyjedzie cały domeczek No to fajnie!! Dużo czasu nie zostało!! Jejku zazdroszczę Ci i trzymam kciuki za pomyślność inwestycji. Czekamy na wrażenia z budowy. A poza tym - WESZOŁYCH ŚWIĄT MILI FORUMOWICZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 20.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ... ale tu cisza ... chyba wszyscy zapadli w sen zimowy lub w wir przedświątecznych przygotowań życzę Wszystkim SPOKOJNYCH ŚWIĄT i SPELNIENIA MARZEŃ (szczególnie tych .... budowlanych) http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka150880.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Szampańskiej Zabawy życzy Faciowa Rodzina http://www.kartki.bej.pl/kartki/karolina_szczepaniak/balwanki_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Aż mi wstyd, że nie udało mi się tu zajrzeć i złożyć życzenia przed Świętami Ale nadrabiam zaległości Zdrowych, Wesołych po Świętach a tak na Nowy Rok 2006, przede wszystkim realizacji założonych planów w terminie, dobrych ekip budowlanych, niskich cen w hurtowniach oraz co ważne dobrego kursu franciszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 01.01.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!Pozdrowienia Wreszcie mamy działkę , teraz czas na kolejny krok. Szukamy projektu, domek ok 140m2, parterowy z poddaszem, fajnie gdyby był garaż dwustanowiskowy. Jak myślicie, balkon w domku jest niezbędny? Gdzieś po głowie krązy nam coś takiego: http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1353 Działka w Osielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts