Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!!

A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic?

dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku..

Pozdrawiam

Hm najczęściej można odkupić od ludzi którzy już zrobili strop. Może zerknij w anonsach.

GACUŚ dobrze odpisał. :D

Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę.

Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany????

Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary.

Pozdrawiamy

Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany????

Pozdrawiamy

u nas to tak wygladalo:

29.11.06 Adaptacja i zmiany w projekcie 1 708,00

jednak nie polecam, straszna maruda z tego projektanta

Kierownik budowy to maksymalnie 1 000,0 (jeden tysiac)

w tym szczegolowo dziennik, dokumenty do banku, kosztorysy powykonawcze, porady telefoniczne za darmo gdyz nawet oddzwania wieczorami do nas. Jego polecam lecz nowych zlecen z powodu braku czasu nie bierze

w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina??

Pozdrawiam!!

PS:

Projektant bierze od nas za adpatacje ze zmianami i mapka 2 000zl

inspektor nadzoru wykonawczego 1 500zl

w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina??

Pozdrawiam!!

W okolicach Bydgoszczy , gminy białe błota raczej za dwa zł nie dostaniesz nawet bez transportu .Cena w tych okolicach to od 4zł do ok 7zł bez transportu .

Więc za 3,50 brałbym bez wahania bo to dobra cena .

Pozdrawiam

Pozdrawiamy

Adaptacja projektu - 1000,-, ale to było po znajomości, bez tego pewnie ok. 2000,-

Kierownik budowy - 1500,-

w mojej ocenie 2 szt z nadleśnictwa jest nierealne...

ale moze sie myle...

ocene swoja mozesz miec zawsze - przeciez to forum sluzy wlasnie do wymiany doswiadczen i opinii

stemple mialem okolo 2,20m dlugosci, byly swieze, ladne, dosc grube

jak sie podlozylo superexa 24cm to pozniej tylko kliny lub cegla na plasko i kliny

kupowalismy okolo 50 sztuk (reszte mielismy pozyczone od kolegi) a za transport ktory sobie sami zorganizowalismy zaplacilismy 40 zeta

nie musisz mi wierzyc ale jak widac wychodzi niecale 2 zeta

ja mialam stemple zdecydowanie dluzsze - 2,80 - kupowalam po niecale 3 zl, transport ok 10 km - 50 zl

mialam tylko 80 szt - reszta byla stalowa

moge odsprzedac - nie musze - bo mam plan aby je przeciaz na pol i wykorzystac jako "murek" podtrzymujacy skarpe ktora zostanie usypana...ale musze zdjac wtedy kore...

jakby co sluze namiarami na goscia od ktorego kupilam - z lasu - ale proponuje rozejrzec sie najblizej swej budowy - bo za darmo nikt nie wiedzie

To ja ponowne ogłoszenie.

Mam do sprzedania za niewielkie pieniądze worek Uniflota firmy Knauf. Jest to masa gipsowa podobno bardzo dobra ale niestety droga. W Castoramie kosztuje około 118 zł. u mnie oczywiście taniej. Worek wagowo jest cały ale fizycznie ma małą dziurkę wiec trzebaby w miarę szybko go zurzyć.

Zachęcam do zakupu bo zima lekka i za chwilkę będziecie robić prace wewnętrzne.

HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!!

A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic?

dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku..

Pozdrawiam

my kupowalismy z nadlesnictwa

1 sztuka wychodzila z transportem maksymalnie 2 zeta a byly naprawde solidne :wink:

Ta cena to chyba z 2006 roku :roll: :o :roll: :o