Asia i Olek 17.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Chyba jednak źle... Dłuuuga droga przede mną Nie ma się co tak wstydzić :-) Zdarza się... Pozdrowionka Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 17.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!!A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic?dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w Stanislawce gmina Szubin. To blisko nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.01.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!! A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic? dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam Hm najczęściej można odkupić od ludzi którzy już zrobili strop. Może zerknij w anonsach. GACUŚ dobrze odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!! A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic? dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam my kupowalismy z nadlesnictwa 1 sztuka wychodzila z transportem maksymalnie 2 zeta a byly naprawde solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamosie 17.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary. Pozdrawiamy u nas to tak wygladalo: 29.11.06 Adaptacja i zmiany w projekcie 1 708,00 jednak nie polecam, straszna maruda z tego projektanta Kierownik budowy to maksymalnie 1 000,0 (jeden tysiac) w tym szczegolowo dziennik, dokumenty do banku, kosztorysy powykonawcze, porady telefoniczne za darmo gdyz nawet oddzwania wieczorami do nas. Jego polecam lecz nowych zlecen z powodu braku czasu nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 17.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina??Pozdrawiam!! PS:Projektant bierze od nas za adpatacje ze zmianami i mapka 2 000zlinspektor nadzoru wykonawczego 1 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 17.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w mojej ocenie 2 szt z nadleśnictwa jest nierealne...ale moze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina?? Pozdrawiam!! W okolicach Bydgoszczy , gminy białe błota raczej za dwa zł nie dostaniesz nawet bez transportu .Cena w tych okolicach to od 4zł do ok 7zł bez transportu . Więc za 3,50 brałbym bez wahania bo to dobra cena . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 18.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary. Pozdrawiamy Adaptacja projektu - 1000,-, ale to było po znajomości, bez tego pewnie ok. 2000,- Kierownik budowy - 1500,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 w mojej ocenie 2 szt z nadleśnictwa jest nierealne... ale moze sie myle... ocene swoja mozesz miec zawsze - przeciez to forum sluzy wlasnie do wymiany doswiadczen i opinii stemple mialem okolo 2,20m dlugosci, byly swieze, ladne, dosc grube jak sie podlozylo superexa 24cm to pozniej tylko kliny lub cegla na plasko i kliny kupowalismy okolo 50 sztuk (reszte mielismy pozyczone od kolegi) a za transport ktory sobie sami zorganizowalismy zaplacilismy 40 zeta nie musisz mi wierzyc ale jak widac wychodzi niecale 2 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ja mialam stemple zdecydowanie dluzsze - 2,80 - kupowalam po niecale 3 zl, transport ok 10 km - 50 zlmialam tylko 80 szt - reszta byla stalowa moge odsprzedac - nie musze - bo mam plan aby je przeciaz na pol i wykorzystac jako "murek" podtrzymujacy skarpe ktora zostanie usypana...ale musze zdjac wtedy kore... jakby co sluze namiarami na goscia od ktorego kupilam - z lasu - ale proponuje rozejrzec sie najblizej swej budowy - bo za darmo nikt nie wiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 18.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 To ja ponowne ogłoszenie.Mam do sprzedania za niewielkie pieniądze worek Uniflota firmy Knauf. Jest to masa gipsowa podobno bardzo dobra ale niestety droga. W Castoramie kosztuje około 118 zł. u mnie oczywiście taniej. Worek wagowo jest cały ale fizycznie ma małą dziurkę wiec trzebaby w miarę szybko go zurzyć.Zachęcam do zakupu bo zima lekka i za chwilkę będziecie robić prace wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ........ ale musze zdjac wtedy kore... wiec jesli stempelki trzymasz pod chmurka zdejmij te kore o wiele dluzej wytrzymaja stempelki bez kory niz z kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 piotrulex - nie - trzymam je w garazu od wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 18.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 z gminy szubin czyli nadlesnictwo w szubinie moze bedzie taniej, biale-blota to juz metropolia Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 18.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 AAAAA jeszcze jedno pytanko do Was!Czy korzystaliscie z uslug dzwigu? chodzi o transport baraku z osowej gory do szubina.moze orientacyjne ceny moglibyscie mi podrzucic a z nimi numery tel. pozdrawiam (mam propozycje 200zl transport i 300 lub 400 dzwig) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertosanios 18.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mam małe pytanko- czy ktoś z grupy kupował gotowe szambo albo budował z kręgów ? jeżeli tak to poproszę o adresy, kontakty , telefony i koszty Z góry WIELKIE DZIęKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!! A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic? dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam my kupowalismy z nadlesnictwa 1 sztuka wychodzila z transportem maksymalnie 2 zeta a byly naprawde solidne Ta cena to chyba z 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts