darekm 02.01.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam przyszłego sąsiada! Całkiem sympatyczny projekcik. My budujemy bardzo podobny - Feniks (z garażem poszerzonym na dwa miejsca i dwuspadowym dachem). Życzę powodzenia w szybkim i bezbolesnym przebrnięciu przez papierkologię. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów z naszego regionu! Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 02.01.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Fajny projekt, i bardzo nam się podoba. Jestemy na etapie szukania projektu i dopisujemy go do czołówki rankingu. Mam nadzieję że się nie pogniewacie? Na jakim etapie budowy jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 03.01.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Oczywiście, że się nie pogniewamy Mamy stan surowy otwarty. Na wiosnę startujemy z wykończeniówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 03.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 a kawa jak najbardziej my zamierzamy coś robić krótko po nowym roku nasza technologia na to pozwala ... ja rozpoczynam nowy sezon w marcu - w tym roku jeszcze zostala mi więźba i dachówka... jak zdąże to może jeszcze ścianki dzialowe TARAS na pewno w polowie przyszlego roku... pzdr http://www.republika.pl/sorkawyspa/30.jpg My korzystamy z "pogody" i jedziemy z murami w górę. Fotka z 23 XII gotowy stan "0". Nasza ekipa jest zarezerwowana na innych budowach od lutego aż do końca lipca.Od 26 XII stawiają już nam ściany.. W takim tempie...to ta kawa pewnie będzie pierwsza U NAS. ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.01.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 TASIJA proszę przypomnij gdzie budujecie? Ładnie buduje ta ekipa, jak równiutko. Poprosze o namiary na tę ekipę. To nic że zajęci chociaż sobie porozmawiam. Cyba, że podasz ile sobie zażyczyli za wybudowanie Waszego DOMU Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 05.01.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 a kawa jak najbardziej my zamierzamy coś robić krótko po nowym roku nasza technologia na to pozwala ... ja rozpoczynam nowy sezon w marcu - w tym roku jeszcze zostala mi więźba i dachówka... jak zdąże to może jeszcze ścianki dzialowe TARAS na pewno w polowie przyszlego roku... pzdr My korzystamy z "pogody" i jedziemy z murami w górę. Fotka z 23 XII gotowy stan "0". Nasza ekipa jest zarezerwowana na innych budowach od lutego aż do końca lipca.Od 26 XII stawiają już nam ściany.. W takim tempie...to ta kawa pewnie będzie pierwsza U NAS. ZAPRASZAM No, no jestem pod wrażeniem, faktycznie wykonanie perfekcyjne Jeżeli prace będą postępować w tym tępie to ho ho ... ja taras będę robil na samym końcu ... pewnie prędzej będę mogl Was zaprosić do salonu ... jak na razie mam kominy do poprawki - moja ekipa zrobila za niskie - co się okazalo dopiero po postawieniu więźby i teraz ściągnąlem ekipę i korygują blędy A tu mróz zapowiadają Niebawem bede mial wiencowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Robert ty masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.01.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Klubowicze z naszego klubu pomóżcie swojej koleżance. Możecie polecić jakąś dobrą ekipę do wybudowania domku, położenia dachu, wewnątrz itp, itd. PLISSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 06.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Klubowicze z naszego klubu pomóżcie swojej koleżance. Możecie polecić jakąś dobrą ekipę do wybudowania domku, położenia dachu, wewnątrz itp, itd. PLISSSSS wyslalem ci namiary na moją ekipe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.01.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam! Czy ktoś z Was buduje Age z Archipelagu http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=417 Zastanawiamy się się też nad Słoneczkiem z Horyzontu http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=71&a=156&sid=5 Nazwa niby ładniejsza co nie? Jesteśmy z okolic Żnina. Chcemy ruszyć z budową jeszcze w tym roku ale jak tak wszystko nam niemrawo idzie. Aż miło poczytać o Waszych poczynaniach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 07.01.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 siedzę i siedzę, myślę i myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam! Czy ktoś z Was buduje Age z Archipelagu http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=417 Zastanawiamy się się też nad Słoneczkiem z Horyzontu http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=71&a=156&sid=5 Nazwa niby ładniejsza co nie? Jesteśmy z okolic Żnina. Chcemy ruszyć z budową jeszcze w tym roku ale jak tak wszystko nam niemrawo idzie. Aż miło poczytać o Waszych poczynaniach.Pozdrawiam Bardzo sympatyczne domki.. stosunkowo tanie w budowie, malo skoplikowane, dwuspadowe dachy... maja wszystko co potrzebne. Nie oszczędzaj na pomieszczeniach gospodarczych, szczególnie ze wybierasz projekty bez piwnic. Bardzo ważną rolę w wyborze mają też: szerokość dzialki i polożenie (moim zdaniem pokój dzienny powinien być usytulowany od strony Pd) ... projekt domu to pierwszy ważny wybór, później już z górki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 RobertES dzięki za odpowiedż !Już myślałam ,że mnie nikt nie dostrzeże:( Mam nadzieję,że ten , który wybierzemy faktycznie okaże się niedrogi bo z kasą to tak sobie.Ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy co nie? A może ktoś z "naszych stron" całkiem przypadkiem też buduje Age albo Słoneczko? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.01.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 RobertES dzięki za odpowiedż !Już myślałam ,że mnie nikt nie dostrzeże:( Mam nadzieję,że ten , który wybierzemy faktycznie okaże się niedrogi bo z kasą to tak sobie.Ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy co nie? A może ktoś z "naszych stron" całkiem przypadkiem też buduje Age albo Słoneczko? Pozdrawiam! Cyla ... więcej o projekcie Sloneczko znajdziesz poniżej -> zobacz http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=3696&highlight=s%B3oneczko ... pewnie więcej mogą powiedzieć Ci, co juz ten dom budują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.01.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 RobertEs Już to przeglądałam, ale miałam nadzieje , że może ktoś bliżej nas to buduje. A Ty co budujesz?Obejrzeliśmu już pewnie z 1000 projektów i im więcej oglądamy tym mniej wiemy. Szukamy czegos koło 115m2 ,taniego w budowie.A mój osobisty bzik to , coby miał wykusz a na nim śliczny balkonik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 RobertEs Już to przeglądałam, ale miałam nadzieje , że może ktoś bliżej nas to buduje. A Ty co budujesz?Obejrzeliśmu już pewnie z 1000 projektów i im więcej oglądamy tym mniej wiemy. Szukamy czegos koło 115m2 ,taniego w budowie.A mój osobisty bzik to , coby miał wykusz a na nim śliczny balkonik! Ja buduje M-137 wg projektu ... z wykuszem i balkonikiem, ale.... ja to zlikwidowalem... ze względu na koszty... i balkon moim zdaniem malo praktyczny i niepotrzebny (zastanawialem się do czego będzie mi potrzebny - mając duży taras za domem) ... ale wygląda fajnie... zalezy na czym ci zależy poniżej link do mojego projektu http://www.wlasny-dom.pl/materialy/r2_2003/m_137.swf a jeszcze niżej galeria i dotychczasowe efekty moich dzialan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.01.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Robert dziękuję bardzo za namiary na ekipę. cyla projekty bardzo ładne, ale ten balkon i wykusz tak tanio nie wyjdą. Robert dobrze radzi widziałaś projekty z http://www.boduch.pl (lub http://www.projektykatalogowe.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.01.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Robert dziękuję bardzo za namiary na ekipę. nie ma za co.... niedlugo bede mogl cos wiecej powiedziec o ekipie od dachu... uzupelnilem galerie o kilka fotek ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam wszystkich!! jestem w pilnej potrzebie na poniedziałek 16.01 potrzebuje przyczepe kempingowa na chyba min. 3 osoby dla ekipy przyczepa byla umowiona a koles w ostaniej chwili stwierdzil ze nie przyjedzie i to jeszcze ktos z muratora jesli macie jakies namiary to prosze o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wszymilo 09.01.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam Forumowiczów ! Jakiś czas temu nabyliśmy z Malżonką dzialkę w Zlejwsi (trasa Torun - Bydzia) no i mamy zamiar postawić na tej dzialeczce (3500 m2) ten domek: Nasz projekcik Udalo nam się przebrnąć przez gąszcz urzędniczy i mamy pozwolenie na budowę. W zwiazku z tym, że pracuję w trybie, w jakim pracuje w grę wchodzi tylko tzw. generalne wykonawstwo + mój udzial przy wyborze materialów. Udalo mi się znaleźć odpowiedniego wykonawcę z odpowiednią renomą (polecany przez wiele osób). No i teraz zaczynają się schody, bo nasz umówiony wykonawca nie może pobudowac tego cuda ze względów zdrowotnych Czy moglibyśmy prosić o polecenie dobrej firmy (rejon Toruń - Bydgoszcz), której powierzylibyście realizację inwestycji w takim trybie (generalne wykonawstwo) ? Z gory dziękuję za pomoc, Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts