Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Złożyłem w połowie stycznia i po 3 tygodniach (czyli w zeszły piątek) miałem zwrot na koncie.

Jestem pod wrażeniem pracy II-go US w Bydgoszczy.

A mnie cholera znowu jak zwykle szczegółowo prześwietlają w tym samym US, a złożyłem wniosek jeszcze przed Sylwestrem :wink:

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wobec tego bazujesz na informacjach gdzie mozliwosc rozliczania konczyla sie w 2007 roku. zostalo to przedluzone bezterminowo i mozesz tam cos znajdziesz - jak nie to zadzwon do US i spij spokojnie

http://www.mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub7

Tak - też i się tak wydaję. Ten przepis został zmieniony.

Witam wszystkich. Od marca 2007 budujemy z rodzinką w Kruszynie Krajeńskim, właściwie już wykańczamy, przeprowadzka pod koniec maja :)

pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)

Podobnie zaczełam, tylko ze dopiero rozpoczniemy wykanczanie, szukamy fachowcow co dzis jest sztuka:)Moze masz jakis godnych polecenia, chetnie skorzystam:)[/b]

Podobnie zaczełam, tylko ze dopiero rozpoczniemy wykanczanie, szukamy fachowcow co dzis jest sztuka:)Moze masz jakis godnych polecenia, chetnie skorzystam:)[/b]

chętnie bym pomogła, ale u nas znajomi fachowcy, którzy zawodowo już się tym nie zajmują.. o dobrą ekipę niełatwo. życzę powodzenia w szukaniu i wykańczaniu chacjendy ;)

Dzień dobry!

a my zalewamy powolutku posadzki... Nareszcie! I już niebawem, jak trochę obeschną, będziemy zwozić nasze graty z bloku. No i na dobre zadomowimy się w tych, pustych na razie, czterech ścianach i na gołych, oby tez na razie, posadzkach betonowych... :lol: Czy mozna to nazwać przeprowadzką i zamieszkaniem w nowym domu??? Może to będzie bardziej bytowanie niż mieszkanie ... Ale nie jest to teraz najistotniejsze! Już nie mogę się po prostu doczekać!

Pozdrawiam stałych oraz nowych forumowiczów!

Aha - w piątek wybieramy się z ekipą na LEJDIS - wcześniej już Kolowa i RobertEsowa były na filmie - i chcą pójść raz jeszcze - więc może warto się oderwać, film im się podobał, świetna polska komedia, niekoniecznie babska... I nie trzeba czytać napisów:) Bilety, jak zawsze, zamawiać można u mnie wyłącznie na privie bądź telefonicznie. Cena normalnych w Multikinie znowu wyższa bo teraz 21zł, a ja organizuję grupowe po 12zł za bilet.

Pozdrowienia!

Dori gratuluje, podziwiam, zazdroszcze - wszystko pozytywne. I trzymam kciuki. Na film nie ide bo...nosz budowa dogiela mnie do ziemi i nie mam kasy :lol:

My za to kulamy z mezem dzialowki. Ja z racji ciazy tylko mierze, przycinam, szlifuje i miotelkuje bloczki, rozrabiam klej, tudziez szukam porozrzucanych przez Przemka narzedzi, robie herbatki i kawki a on stawia i poziomuje i tak mijaja wieczorki bezdzietne - bo ferie :D