rume 04.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Złożyłem w połowie stycznia i po 3 tygodniach (czyli w zeszły piątek) miałem zwrot na koncie. Jestem pod wrażeniem pracy II-go US w Bydgoszczy. A mnie cholera znowu jak zwykle szczegółowo prześwietlają w tym samym US, a złożyłem wniosek jeszcze przed Sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 05.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wobec tego bazujesz na informacjach gdzie mozliwosc rozliczania konczyla sie w 2007 roku. zostalo to przedluzone bezterminowo i mozesz tam cos znajdziesz - jak nie to zadzwon do US i spij spokojnie http://www.mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub7 Tak - też i się tak wydaję. Ten przepis został zmieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropik 05.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam zdecydowalam sie wkoncu na elewacje z płytek kinkierowych, w zwiazku z tym na wiosne poszukuje dobrego, godnego polecenia FACHOWCA Jezeli mozecie mi pomoc to poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 05.02.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od marca 2007 budujemy z rodzinką w Kruszynie Krajeńskim, właściwie już wykańczamy, przeprowadzka pod koniec maja pozdrawiam przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropik 05.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od marca 2007 budujemy z rodzinką w Kruszynie Krajeńskim, właściwie już wykańczamy, przeprowadzka pod koniec maja pozdrawiam przyszłych sąsiadów Podobnie zaczełam, tylko ze dopiero rozpoczniemy wykanczanie, szukamy fachowcow co dzis jest sztuka:)Moze masz jakis godnych polecenia, chetnie skorzystam:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 05.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 potrzebuję co najmniej 20 wywrotek przyzwoitej ziemii... Idzie wiosna, może macie jakis namiar na człowieka, ktory chce sie ziemmi pozbyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 05.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Podobnie zaczełam, tylko ze dopiero rozpoczniemy wykanczanie, szukamy fachowcow co dzis jest sztuka:)Moze masz jakis godnych polecenia, chetnie skorzystam:)[/b] chętnie bym pomogła, ale u nas znajomi fachowcy, którzy zawodowo już się tym nie zajmują.. o dobrą ekipę niełatwo. życzę powodzenia w szukaniu i wykańczaniu chacjendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od marca 2007 budujemy z rodzinką w Kruszynie Krajeńskim, właściwie już wykańczamy, przeprowadzka pod koniec maja pozdrawiam przyszłych sąsiadów u nas podobnie 2 kwietnia zaczelismy a pewnie podobnie jak Wy sie przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 06.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry! a my zalewamy powolutku posadzki... Nareszcie! I już niebawem, jak trochę obeschną, będziemy zwozić nasze graty z bloku. No i na dobre zadomowimy się w tych, pustych na razie, czterech ścianach i na gołych, oby tez na razie, posadzkach betonowych... Czy mozna to nazwać przeprowadzką i zamieszkaniem w nowym domu??? Może to będzie bardziej bytowanie niż mieszkanie ... Ale nie jest to teraz najistotniejsze! Już nie mogę się po prostu doczekać! Pozdrawiam stałych oraz nowych forumowiczów! Aha - w piątek wybieramy się z ekipą na LEJDIS - wcześniej już Kolowa i RobertEsowa były na filmie - i chcą pójść raz jeszcze - więc może warto się oderwać, film im się podobał, świetna polska komedia, niekoniecznie babska... I nie trzeba czytać napisów:) Bilety, jak zawsze, zamawiać można u mnie wyłącznie na privie bądź telefonicznie. Cena normalnych w Multikinie znowu wyższa bo teraz 21zł, a ja organizuję grupowe po 12zł za bilet. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropik 06.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 chętnie bym pomogła, ale u nas znajomi fachowcy, którzy zawodowo już się tym nie zajmują.. o dobrą ekipę niełatwo. życzę powodzenia w szukaniu i wykańczaniu chacjendy Zazdroszcze Wam, najgorsze przede mna niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.02.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dori gratuluje, podziwiam, zazdroszcze - wszystko pozytywne. I trzymam kciuki. Na film nie ide bo...nosz budowa dogiela mnie do ziemi i nie mam kasy My za to kulamy z mezem dzialowki. Ja z racji ciazy tylko mierze, przycinam, szlifuje i miotelkuje bloczki, rozrabiam klej, tudziez szukam porozrzucanych przez Przemka narzedzi, robie herbatki i kawki a on stawia i poziomuje i tak mijaja wieczorki bezdzietne - bo ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 06.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Poszukuję specjalisty od CO i podłogówki. My już mieszkamy ale musimy sprawdzić instalacje bo w łazience podłoga zimna Jeśli macie kogoś sprawdzonego to poproszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 07.02.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 mojego, niestety, Eunika Tobie nie polecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 07.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajnie ,że idziecie do kina też chetnie bym się wybrała, ale w piatek nie mogę następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 07.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Może jednak jest ktoś , komu działa podłogówka i jest zadowolony z fachowca. Dzięki Aga- podjadę do nich, zobaczę ile zaśpiewają za "serwis". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 07.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam czy ktos kupowal stolarke PCV ze żnina?? Jakie opinie?? Przedstawicelstow to firma Jawa z Kurpińskiego w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu 07.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Pytanie, czy ktos z forumowiczow wie, gdzie mozna w dobrej cenie kupic drewno na deskowanie wiezby? Szukam taniego tartaku w okolicach Bydgoszczy lub Torunia... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.02.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ja kupowałam drewno w tartaku w Brąchnowie. Podobno są najtańsi w okolicy. Namiarów nie mam bo załatwiał to mój majster, ale na pewno w necie odszukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 08.02.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeżeli chodzi o drewno to sugeruję zrobić wywiad w tym tartakuEbenholz II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 08.02.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ja bralam drewno z tartaku w Osowcu - sa dwa - bralam z obu. Maly - pierwszy jadac z Bydg zawsze na czas...ale zawsze bralam dechy. Drugi - bralam wiezbe - drewno jaknajbardziej ok - ale troche mi z terminem zawalili. Ale ceny w miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts