pyciu 25.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja znam Aga - cieszymy się wszyscy, że znasz, że liczba postów i stron do przeszukiwania cennych informacji rośnie ... wszyscy się cieszymy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.04.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja znam Aga - cieszymy się wszyscy, że znasz, że liczba postów i stron do przeszukiwania cennych informacji rośnie ... wszyscy się cieszymy. pozdrawiam No dobra ja wiem ale nie powiem żartowałam wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 25.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Aga - cieszymy się wszyscy, że znasz, że liczba postów i stron do przeszukiwania cennych informacji rośnie ... wszyscy się cieszymy. pozdrawiam Czemu Pyciu aż tak nerwowo? Czy budowa domu tak nas wykańcza, czy cały przepracowany zawodowo tydzień. Ludzie spokojniej. Bez tak ostrych ripost będzie milej na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 25.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czemu Pyciu aż tak nerwowo? Czy budowa domu tak nas wykańcza, czy cały przepracowany zawodowo tydzień. Chyba faktycznie zbyt nerwowo zareagowałem. Wykańczanie ma coś z wykańczania, jak sami wiecie Co do namiarów - to naprawdę nie rozumiem czemu nie podajecie ich na forum. Zwykle poleca się dobrych fachowców, a rzadko kiedy Ci nie chcą rozgłosu. A jak się już ktoś upiera to niech wyśle po cichu wiadomość prywatną i przynajmniej będziemy mieli porządek tu na forum. Ja też pytałem o namiary już nie jeden raz, kilka razy sam podawałem. Z podbitką było gorzej, ale takich speców od kostki też chętnie namierzę...i pewnie nie tylko ja i eli2... No to miłego weekendu na budowach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.04.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 eli i pyciu wysyłam na priva. pyciu jak ja nie znam jakichś fachowców to się w ogóle nie odzywam. Sama nie mam podbitki bo ten nasz "fachowiec" nas olał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.04.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Szukam namiary na sprawdzonego glazurnika który niezedrze ze mnie kasy za zrobienie tarasów , blakonu i podcienia a robota będzie dobrze (zadowalająco) zrobiona i trwała. Mój chce za około 25 mkw. ponad 2k. Niepowiem chciałbym troszke taniej wiec namiary mile widziane. poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnululka 26.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 witam Przymierzamy się do układania kostki brukowej, może ktoś ma namiary na sprawdzona i rozsądną cenowo firmę? pozdrawiam E. ja znam nio ja tez znam i chyba z agą myślimy o tym samym brukarzu P. Marcin 721137112 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 26.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 witam Przymierzamy się do układania kostki brukowej, może ktoś ma namiary na sprawdzona i rozsądną cenowo firmę? pozdrawiam E. ja znam nio ja tez znam i chyba z agą myślimy o tym samym brukarzu P. Marcin 721137112 pozdrawiam Dzieki wielkie Wiele razy korzystałam z namiarów podawanych przez forumowiczów, sama tez polecałam ekipy, ( jeśli były warte polecenia - jeśli coś mi się nie podobało- nie podaję namiarów, żeby nie wpuszczać nikogo w maliny) Jeśli ktoś potrzebuje to na dziś moge polecić hydraulika; pozdrowienia dla wykańczających i wykończonych I całej reszty, przed którą jeszcze to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 witam Przymierzamy się do układania kostki brukowej, może ktoś ma namiary na sprawdzona i rozsądną cenowo firmę? pozdrawiam E. ja znam nio ja tez znam i chyba z agą myślimy o tym samym brukarzu P. Marcin 721137112 pozdrawiam Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 27.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 No dobra to znów ja. Właśnie skończyłem kolejny etap i w czasie porządków znalazłem troszkę towaru. Oddam w dobre ręce otwart worek megaronu 20/25 kg., worek 25 kg. doliny nidy, worek z jakąś zaprawą klejąco-zbrojącą do styropianu, paczkę takich specjalnych kołeczków do mocowania kabli elektrycznych w bruzdach, 6-7 sztuk uchwytów do mocowania łaty kalenicowej, stelaż pod umywalkę geberit (to chętnie wymienie na piwko ). Tyle pamiętam w tej chwili jakby był ktoś zainteresowany to proszę o kontakt. Mi się to marnuje a może komuś sie jeszcze przyda. Mkkafe kafelki czekają zgodnie z umową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 GRATULUJEEEEEEMYYYYY narodzin syna Adasia naszym forumowym sąsiadom z Murowańca życzymy przede wszystkim zdrowia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 GRATULUJEEEEEEMYYYYY narodzin syna Adasia naszym forumowym sąsiadom z Murowańca życzymy przede wszystkim zdrowia!!!!!!! jakbym wiedziala komu - tez bym gratulowala Waszym forumowym sasiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 28.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 pyciu - a z czego stopnie?? u nas linki stalowe odpadaja. Kilka powodow - najwazniejszy - dzieci moje na 200 % by fiknely i pytanie do osob majacych rolety podtynkowe otwierane od wewnatrz - jak wykonczono u Was kasete na etapie tynkowania?? 1. Mozna otynkowac calosc i w razie awarii srupac tynk - tego bym nie chciala 2. Mozna otynkowac sciane tylko od frontu, a spod kasetki zostawic - ale nie wiem jak to estetycznie wyglada - czy ma ktos zdjecie?? 3. Mozna zamiast tynku od frontu kasetki przykleic plyte KG dluzsza o ok 3 cm ktora zasloni widok kasetki od spodu...ale czy calkowicie?? Dwa ostatnie rozwiazania to jakies rozwiazania - ale czy to dobrze wyglada?? A moze jeszcze jakies inne rozwiazania??? Ja mam takie kasety nad nadprożem Od zewnatrz będą przykryte ociepleniem więc problemyu nie ma. Od wewnątrz za to mam wyrównane z tynkiem. Jest co prawda koniec końców uskok ale rzędy 1 cm. Zdecydowałem się zostawić tak jak jest. Roleta jest biała i okna od wewnątrz też są białe. Z rozważanych sposóbów zasłonięcia pudła rolety bralem pod uwagę również zasłonięcie jej rugipsem - dostęp do mechanizmów rolety jest od dołu więc teoretycznie tylko przy większej awarii musiałbym zwalać tę płyte. Teraz jak patrzę na te pudła rolety to dochodze do stwierdzenia że aż tak mnie nie razi to pudło. I tak będą firanki które to zasłonią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 GRATULUJEEEEEEMYYYYY narodzin syna Adasia naszym forumowym sąsiadom z Murowańca życzymy przede wszystkim zdrowia!!!!!!! jakbym wiedziala komu - tez bym gratulowala Waszym forumowym sasiadom No nie wiem czy sobie życzą ujawniania na forum, murowńczycy wiedzą o kogo chodzi, a poza tym to w Murowańcu to w tym roku urodzaj w dzidzie będzie, a to tylko dlatego że w zeszłym roku bocianki miały bliźniaki PS a Ty Mkkafe wiesz czy chlopiec czy dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 28.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam po dłuższej przerwie... Ktoś szukał namiaru na wykończenie: 781 282 953 - ŁukaszRobi i rigipsy i malowanie, plus szpachle/szlifowanie i kafelki też u mnie kładł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no to w takim razie wstrzymuje sie z gratulacjami jakos przezyje - jak i inni forumowicze spoza Waszej okolicy my wiemy oczywiscie, taki prezencik na Boze Narodzenie nam lekarz sprawil - i juz w 14 tygodniu ujawnilo sie dzieciatko - bedziemy miec trzecia coreczke - Olge Rozdwojenie nastapi za 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 28.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ... bedziemy miec trzecia coreczke - Olge Rozdwojenie nastapi za 2 miesiace To macie czas jeszcze szybko zrobić jedną łazienke więcej. Toć jak Wasza czwórka dorwie się do łazienek - to mąż dopcha sie dopiero w południe!!! Hi hi hi P.S. Oczywiście żartuję Serdecznie gratuluje i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 mamy 3 lazienki i szczerze mowiac nie wiem czy wystarczy pieniedzy na wykonczenie tych trzech ale stoi jeszcze latrynka - dla meza bedzie jak znalazl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 nam dzis montuja schody z alco solec kujawski. zapowiada sie calkiem ladnie. jednym z montazystow jest moj kolega z podstawowki (swiat jest taaaaaaki maly) wiec zostawilem ich samych i wrocilem do biura po montazu zdam relacje i zdjecia na zyczenie na maila - nie potrafie ani pomniejszac ani wstawiac na forum jutro koncza ukladac panele i montuja kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no to w takim razie wstrzymuje sie z gratulacjami jakos przezyje - jak i inni forumowicze spoza Waszej okolicy my wiemy oczywiscie, taki prezencik na Boze Narodzenie nam lekarz sprawil - i juz w 14 tygodniu ujawnilo sie dzieciatko - bedziemy miec trzecia coreczke - Olge Rozdwojenie nastapi za 2 miesiace No to trzymamy kciuki. Wygląda na to że najbliższe lata czekają nas w pokoju i dobrobycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts