Gorgio 28.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Wygląda na to że najbliższe lata czekają nas w pokoju i dobrobycie :D A mężowie: [...]stoi jeszcze latrynka - dla meza bedzie jak znalazl Toż to strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wygląda na to że najbliższe lata czekają nas w pokoju i dobrobycie :D A mężowie: [...]stoi jeszcze latrynka - dla meza bedzie jak znalazl Toż to strach się bać... GORGIO nie martw się nie dożyjemy seksmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 29.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Czas zabrac się za płot.Trochę wyższy murek musze zrobić tak z 50 cm nad poziom gruntu. Na tak "w połowie" oporowy. Teren musze o 40-50 zm podnieść. Czy ktoś wie gdzie można pożyczyć szalunki? Kupowanie desek chyba mija sie z celem. Jakie są Wasze doświadczenia. Gość który satwaił mi dom miał wszystko swoe - nie takie rzeczy nie interesowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 29.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 eli - sprobuj w Matrze na Flisackiej deski szalunkowe mozna tez kupic uzywane (np ode mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 29.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Potrzebuję pilnie gościa od maszynowych tynków wewnętrznych.Moi mnie przekręcili.Robota najlepiej od 12-maja.Przyznam że niska cena będzie dużym atutem.Możecie kogoś polecić? Polecani przez Jestersa nie mają czasu w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Moi paanowie tynkarze się nie wyrabiają Chciałam napisać wszem i wobec, że mieszkamy już CAŁKIEM LEGALNIE Nawet firanki już wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 29.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 GRATULUJEEEEEEMYYYYY narodzin syna Adasia naszym forumowym sąsiadom z Murowańca życzymy przede wszystkim zdrowia!!!!!!! Dziękujemy bardzo. Adaś i mama czują się dobrze. Już niedługo powdychają murowańskiego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 29.04.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dziękujemy bardzo. Adaś i mama czują się dobrze. Już niedługo powdychają murowańskiego powietrza Ja również dołączam się do życzeń i gratulacji dla rodziców Adasia , niech chłop zdrowo i szybko rośnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dziękujemy bardzo. Adaś i mama czują się dobrze. Już niedługo powdychają murowańskiego powietrza Również wilekie gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Chciałam napisać wszem i wobec, że mieszkamy już CAŁKIEM LEGALNIE Nawet firanki już wiszą przeczytałam "franki" pomyślałam, że z kredytu zostały Gratuluję i Adasia Murowańskiego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.04.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Moi paanowie tynkarze się nie wyrabiają Chciałam napisać wszem i wobec, że mieszkamy już CAŁKIEM LEGALNIE Nawet firanki już wiszą ...iii również wielkie gratulacje dla Was Przy okazji "firanek-franek" "...Mam też dzisiaj dobry dzień , dostalismy dzisiaj pozytywną decyzję w sprawie kredytu ...i znowu nowe dylematy Franki czy Złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 29.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ...........i znowu nowe dylematy Franki czy Złotówki , Milenium czy GE Money Bank...? dylematy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dylematy...dylematy...ile doradców finansowych tyle opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 29.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Potrzebuję pilnie gościa od maszynowych tynków wewnętrznych. Moi mnie przekręcili. Robota najlepiej od 12-maja. Przyznam że niska cena będzie dużym atutem. Możecie kogoś polecić? Polecani przez Jestersa nie mają czasu w maju. to ja podsylam namiary na moich panow - wlasnie u mnie koncza - ale od 5 maja zaczynaja jakis duzy domek...ale moze akurat...my narazie zadowoleni jestesmy aga - gratuluje legalizacji zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 GRATULACJE dla rodziców Adasia AGA - wszystkiego dobrego w legalnie zamieszkałym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Potrzebuję pilnie gościa od maszynowych tynków wewnętrznych. Moi mnie przekręcili. Robota najlepiej od 12-maja. Przyznam że niska cena będzie dużym atutem. Możecie kogoś polecić? Polecani przez Jestersa nie mają czasu w maju. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 29.04.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ...........i znowu nowe dylematy Franki czy Złotówki , Milenium czy GE Money Bank...? dylematy????? Inezko-niby tak ale jeszcze przez kilka lat franio będzie opłacalny. Zwłaszcza, że można przewalutować kredyt i po krzyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sydney 30.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Czy ma może ktoś namiary na projektanta wnętrz? Poproszę na prv. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 30.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Blaszak lub coś blaszakopodobnego kupię. Najchętniej z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Będzienasczwórka 30.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam,morze to i zbieg okolicznosci,alle rowniez Kupie blaszak lub cos podobnego na budowe.Jezeli ma ktos namiar lub ma do sprzedania to prosze o wiadomosc.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts