valdi 10.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam RobertEs Szukalem bramy juz wpłaciłem zaliczke- padło na firme Darro. Mają do konca lutego promocje. Wybrałem brame BiG TOR, grubość 4cm biała panelowa. Horman odpadł w przedbiegach. Poprostu za drogi. Widziałem bramę bigotr na myjni samochodowej jak dziala taka brama od 7 lat, zero usterek a brama zamyka się kilkadziesiąt razy dziennie !! Drzwi zew szukam i nic jeszcze nie mam na oku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 11.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 przyjmijcie sąsiada ze skraju lasu!! Alex.!! miej litość !! dbaj o chłopaków z Eko , zrób herbatki , albo co, bo się rozchorują, i będą się leczyć, i pojadą do siebie, a mam umowę nr 1/06 i jak skończą w Murowańcu to zaczynają u mnie!! Pozdrawiam wszystkich sąsiadów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Robert: z oknami BARDZO DOBRY WYBÓR . Tzn. my mamy w mieszkaniu okna tej firmy od 4 lat, są super. W zeszły poniedziałek moi Rodzice wymienili okna też z M&S. Oglądałam, są super. Moje są "starszego typu". Faktycznie szara uszczelka, ładna klamka, rozszczelnienie kilkustopniowe, ładne zaokrąglone ramki (to jest tylko jedyny minus jak chce się mieć żaluzje, ale Rodzice założyli roletki). No i do tego super ładny parapet. alex - czekamy i może się doczekamy. Oczywiście dostaliśmy pismo, że mamy USUNĄĆ NIEDOCIĄGNIĘCIA No niech tym już zajmie się Architekt. valdi jak będziesz miał już bramę BIG TORa to zgłoszę soę o opinię. Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 przyjmijcie sąsiada ze skraju lasu!! Alex.!! miej litość !! dbaj o chłopaków z Eko , zrób herbatki , albo co, bo się rozchorują, i będą się leczyć, i pojadą do siebie, a mam umowę nr 1/06 i jak skończą w Murowańcu to zaczynają u mnie!! Pozdrawiam wszystkich sąsiadów !! Proszę napisz coś więcej ale jestem zaskoczona , a chłopaków karmię Rutinoscorbinem co by zdrowsi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.02.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Robert_Es oni u Ciebie na dachu mają max. 2tyg. później do mnie wędrują i tylko niech nic nie wymyślają PEWNIE Niech się sprężają. Skończą u mnie, idą do Was i wracają do mnie na kolejną robotkę Będę w sobote ok.10 na budowie Moze sie spotkamy pozdrawiam RobertEs niedoczytałam że w sobotę o 10, bylismy póżniej z kierownikiem na inspekcje i wracaliśmy szybko, ale za to w niedzielę się do Ciebie przeszliśmy, zobaczyć jak dachowi postępują z pracami. Jaką folię kładłeś?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam RobertEs Szukalem bramy juz wpłaciłem zaliczke- padło na firme Darro. Mają do konca lutego promocje. Wybrałem brame BiG TOR, grubość 4cm biała panelowa. Horman odpadł w przedbiegach. Poprostu za drogi. Widziałem bramę bigotr na myjni samochodowej jak dziala taka brama od 7 lat, zero usterek a brama zamyka się kilkadziesiąt razy dziennie !! Drzwi zew szukam i nic jeszcze nie mam na oku. Pozdrawiam BigTor faktycznie to dobra firma - jednakże zawsze uważalem ich produkty za te z wyższj polki i za drogie. Musze to sprawdzić i ewentualnie zweryfikowac. A jaką brame kupiles i ile Cie skasowali ??? .... jezeli mozesz zdradzić Jezeli chodz i drzwi zewnętrzne to nie szukalem za dużo. Jak na razie mam upatrzony jeden model z firmy KMT, choć podobne modele i w podobnej cenie widzialem GERDY. Rozglądam się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Robert: z oknami BARDZO DOBRY WYBÓR . Tzn. my mamy w mieszkaniu okna tej firmy od 4 lat, są super. W zeszły poniedziałek moi Rodzice wymienili okna też z M&S. Oglądałam, są super. Moje są "starszego typu". Faktycznie szara uszczelka, ładna klamka, rozszczelnienie kilkustopniowe, ładne zaokrąglone ramki (to jest tylko jedyny minus jak chce się mieć żaluzje, ale Rodzice założyli roletki). No i do tego super ładny parapet. Mam nadzieje ze u mnie tez bedzie wszystko OK. Oknovid faktycznie byl ok. 1000zl tanszy (wszystko rozbijalo się o koszty montażu - w Oknowidzie byl gratis), ale przy wyborze zaważyly szczegoly .... no i bardzo pochlebne opinie naszych znajomych, którzy też mają okna z tej firmy PS Aguś mam nadzieje, że niedlugo zaczniecie swoją przygodę z budowaniem.... najgorsze te papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Robert_Es oni u Ciebie na dachu mają max. 2tyg. później do mnie wędrują i tylko niech nic nie wymyślają PEWNIE Niech się sprężają. Skończą u mnie, idą do Was i wracają do mnie na kolejną robotkę Będę w sobote ok.10 na budowie Moze sie spotkamy pozdrawiam RobertEs niedoczytałam że w sobotę o 10, bylismy póżniej z kierownikiem na inspekcje i wracaliśmy szybko, ale za to w niedzielę się do Ciebie przeszliśmy, zobaczyć jak dachowi postępują z pracami. Jaką folię kładłeś?? Pozdrawiam Folia nazywa się AQUA-PROT (przynajmniej taka nazwa jest na fakturze) -polecal ją gaść w hurtowni, w ktorej kupowalem dachowkę. Nawet nie wiem czyjej jest produkcji. Dowiem się. Podobno jest bardzo wytrzymala. Okaże się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 przyjmijcie sąsiada ze skraju lasu!! Alex.!! miej litość !! dbaj o chłopaków z Eko , zrób herbatki , albo co, bo się rozchorują, i będą się leczyć, i pojadą do siebie, a mam umowę nr 1/06 i jak skończą w Murowańcu to zaczynają u mnie!! Pozdrawiam wszystkich sąsiadów !! Proszę napisz coś więcej ale jestem zaskoczona , a chłopaków karmię Rutinoscorbinem co by zdrowsi byli. Ten Rutinoscorbin chyba dziala bardziej jako dopalacz. Chlopaki uwijają się jak talala. A u mnie wlaśnie zwieźli dachowkę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 15.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witajcie!Buduje w Gliszczu, mam juz sciany parteru i szukam wykonawcy. Czy słyszeliscie o firmie Febon. Bardzo chętnie skozystam jesli macie dobrych fachowców do polecenia. Ago-żono Facia!Czy nadal jestescie zainteresowani pompą ciepła. My dosyc powaznie zastanawiamy sie nad oferta z Klimakomfortu. Mozeby tak razem do nich pchnąć i fajny rabacik wynegocjować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 A u mnie wlaśnie zwieźli dachowkę !!!!! U mnie wieźć mają komin dach czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Robert dziękuję za pocieszenie. A tak w ogóle to kto wie kiedy nadejdzie WIOSNA! harpo wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdi 16.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam RobertEs Szukalem bramy juz wpłaciłem zaliczke- padło na firme Darro. Mają do konca lutego promocje. Wybrałem brame BiG TOR, grubość 4cm biała panelowa. Horman odpadł w przedbiegach. Poprostu za drogi. Widziałem bramę bigotr na myjni samochodowej jak dziala taka brama od 7 lat, zero usterek a brama zamyka się kilkadziesiąt razy dziennie !! Drzwi zew szukam i nic jeszcze nie mam na oku. Pozdrawiam BigTor faktycznie to dobra firma - jednakże zawsze uważalem ich produkty za te z wyższj polki i za drogie. Musze to sprawdzić i ewentualnie zweryfikowac. A jaką brame kupiles i ile Cie skasowali ??? .... jezeli mozesz zdradzić Jezeli chodz i drzwi zewnętrzne to nie szukalem za dużo. Jak na razie mam upatrzony jeden model z firmy KMT, choć podobne modele i w podobnej cenie widzialem GERDY. Rozglądam się jeszcze. Witam Za brame o szerokosci 3 m i wysokosci 2150 - ok 2700 PLN Grubosc ocieplenia 4 cm Horman tych samych wymiarów to koszt min 3000 pln i grubosc 2 cm Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 16.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witajcie wszyscy!! na Forum przywędrowałem z http://www.szkielet od Pana Wojtka, Eko.. wyłowiłem z kilku innych propozycji , kilka postów, wizyta na budowie (póżniej okazało sie ze u j-1942) i finał poszukiwań podpisany w Murowańcu ( nie wiedziałem że u Alex). dzięki sąsiadom wiem teraz co i jak , zaczynam od fundamentów więc aby do wiosny! Pozdrawiam!! aha.. zbieżność nicków przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 16.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Mlepek - po której stronie Osielska się budujesz? Pod koniec w kierunku Gdańsk. Po lewej stronie za stacją benzynową - To na mapie nazywa się Kąty. buduję to jeszcze za dużo powiedziane. Na razie jest działka, a teraz szukamy projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 17.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witajcie wszyscy!! na Forum przywędrowałem z http://www.szkielet od Pana Wojtka, Eko.. wyłowiłem z kilku innych propozycji , kilka postów, wizyta na budowie (póżniej okazało sie ze u j-1942) i finał poszukiwań podpisany w Murowańcu ( nie wiedziałem że u Alex). dzięki sąsiadom wiem teraz co i jak , zaczynam od fundamentów więc aby do wiosny! Pozdrawiam!! aha.. zbieżność nicków przypadkowa Trochę śmieszna zbieżność nicków , a cieszy mnie bardzo pozytywny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Proszę pomóżcie: gdzie można kupić dziennik budowy w Bydgoszczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 17.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Proszę pomóżcie: gdzie można kupić dziennik budowy w Bydgoszczy!!! Tego się nie kupuje to wydaje starostwo być może to kosztuje nie wiem bo to mąż załatwiał, ale muszą być pieczątki wszytsko urząd przy dworcu PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdi 17.02.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Proszę pomóżcie: gdzie można kupić dziennik budowy w Bydgoszczy!!! Tego się nie kupuje to wydaje starostwo być może to kosztuje nie wiem bo to mąż załatwiał, ale muszą być pieczątki wszytsko urząd przy dworcu PKP Dokladnie tak. Ale to pownien dostarczyć Ci kierwonik budowy. Koszt dziennika chyba cos ok 10 PLN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mustiniem 17.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dziennikbudowy można kupić w Castoramie (zaraz przy kasach na stojaku obok płytek). Koszt to ok.12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts