eli2 20.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Pilne pytanie!!Ile kosztuję osadzenie drzwi wewnętrznych wraz z obróbką.Futryna ta tańsza (czyli nie obejmuje całej grubości ściany - wymaga obróbki tynkarskiej) Musze to wiedzieć jak najszybciej - dziś się umawiam z gościem, który mi robi wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Torun - Bydgoszcz i okolice Moge polecic mloda i niedroga ekipe do alarmu, elektryki, tv, sat i innych kabelkow jak co to prosze o priv czy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 20.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Pilne pytanie!! Ile kosztuję osadzenie drzwi wewnętrznych wraz z obróbką. Futryna ta tańsza (czyli nie obejmuje całej grubości ściany - wymaga obróbki tynkarskiej) Przeciętna cena przy montazu więcej niż 1 szt. to ok. 150 zł bez nakładania tynku, ale ekipy różnie biorą. Mogą zrobić to za 120 zł, a mogą i za 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 20.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 angel_&_yacDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 20.08.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WitajcieJestem na etapie wyboru kotła na gaz płynny .Proszę napiszcie jakie wybraliście i jakie macie z nimi doświadczenia . DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 20.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Torun - Bydgoszcz i okolice Moge polecic mloda i niedroga ekipe do alarmu, elektryki, tv, sat i innych kabelkow jak co to prosze o priv czy w temacie to ja poproszę, choć jeszcze nie czas ale za miesiąc na pewno już tak a budowa pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 20.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Cześć, pozostały mi 24 pustaki keramzytowe Teriva 4.0/2 oraz 2,5 palety porotonu 24 stemple Miejsce: Murowaniec Marek wciąż poszukuję cieśli i dekarza w cenach np. warszawskich, bo bydgoskie z kosmosu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 21.08.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Hej witam czy ktos zna firme Fasterm robia wykonczeniówke bede wdzieczna za ewentualne info na temat firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 21.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witajcie Jestem na etapie wyboru kotła na gaz płynny . Proszę napiszcie jakie wybraliście i jakie macie z nimi doświadczenia . DZIĘKI Jestem na tym samym etapie. Doszedłem do wniosku, że sam kocioł (oczywiście z tych markowych) nie robi różnicy. Czy to Buderus, Vissmann, Vaillant, Junkers, De Ditrich. - nie ma różnicy. Zdarzają sie egzemplarze wadliwe (albo błędnie zainstalowane) ale ogólnie OK Trzeba zrócić uwagę na serwis. Ale przyznam, ze im dłużej szukam - tym mam więcej dylematów. Rozważałeś kupno kotła w sklepie Internetowym?? Ja się trochę boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 21.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witajcie Jestem na etapie wyboru kotła na gaz płynny . Proszę napiszcie jakie wybraliście i jakie macie z nimi doświadczenia . DZIĘKI Jestem na tym samym etapie. Doszedłem do wniosku, że sam kocioł (oczywiście z tych markowych) nie robi różnicy. Czy to Buderus, Vissmann, Vaillant, Junkers, De Ditrich. - nie ma różnicy. Zdarzają sie egzemplarze wadliwe (albo błędnie zainstalowane) ale ogólnie OK Trzeba zrócić uwagę na serwis. Ale przyznam, ze im dłużej szukam - tym mam więcej dylematów. Rozważałeś kupno kotła w sklepie Internetowym?? Ja się trochę boję. hm wg mnie wyłącznie Vissmann, Vaillant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cześć, Miejsce: Murowaniec Marek witaj sąsiedzie z Murowańca, a opisz się nam trochę z okolicy w której budujesz jakie to są rejony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Torun - Bydgoszcz i okolice Moge polecic mloda i niedroga ekipe do alarmu, elektryki, tv, sat i innych kabelkow jak co to prosze o priv czy w temacie to ja poproszę, choć jeszcze nie czas ale za miesiąc na pewno już tak a budowa pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem Waldek 0-791 779-269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 21.08.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Torun - Bydgoszcz i okolice Moge polecic mloda i niedroga ekipe do alarmu, elektryki, tv, sat i innych kabelkow jak co to prosze o priv czy w temacie to ja poproszę, choć jeszcze nie czas ale za miesiąc na pewno już tak a budowa pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem Waldek 0-791 779-269 tu też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 21.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Pilne pytanie!! Ile kosztuję osadzenie drzwi wewnętrznych wraz z obróbką. Futryna ta tańsza (czyli nie obejmuje całej grubości ściany - wymaga obróbki tynkarskiej) Musze to wiedzieć jak najszybciej - dziś się umawiam z gościem, który mi robi wykończeniówkę. ja za 7 szt place 674 zl co do zakupow przez internet - dotychczas kupilam: kociol, grzejniki, klamki, plyte elektryczna, ceramike lazienkowa, welne mineralna, bloczki Ytonga, maszynki bosha i taki tam sprzecik: wyrzynarki, szlifierki, wkretarki...nie pamietam co jeszcze.. moje doswiadczenia sa takie: sa to firmy majace bardzo dobre ceny - wiec sa to raczej duze firmy - maja klase i milo sie z nimi wspolpracuje. Za piec, grzejniki wplacalam tylko niewielkie zaliczki - pareset zl - reszte placilam po dostawie - jak juz mialam towar w domu i nie mialam do niego zastrzezen. Porownujac teraz z drzwiami wewn ktore beda montowane jutro - musze przelac calosc kwoty zanim znajda sie na mojej budowie - lub sama je odebrac, przyjechac, zobaczyc czy to sa moje i w jakim stanie i zaplacic. Czyli kupuje kota w worku. Bo jezdzic na drugi koniec miasta nie mam czasu - odebrac ich sama nie mam czym...lokalne, male firemki nie maja zaufania do lokalnych inwestorow - a firma z Poznania czy ze Slaska wysyla kurierem mi towar i wystawia kilkuniowy termin platnosci na proformie. Dlatego lubie kupowac przez net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 22.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 wciąż poszukuję cieśli i dekarza w cenach np. warszawskich, bo bydgoskie z kosmosu są Mogę polecić cieślę/dekarza za ok. 70 zł/mkw (więźba i dachówka). Jeśli ta cena Ci odpowiada, proszę o wiadomość na priva. Ewentualnie mogę polecić takiego za 98 zł/mkw )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezar307 22.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z budową domu (na razie papierki ) i mam pytanie czy możecie mi kogoś polecić do adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 22.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 buduje się i kilku moich znajomych i wszyscy mieliśmy problemy z adaptacjami - generalizując wszyscy są tacy sami albo zawalone terminy albo zrobione na odpieprz - jak sam nie powiesz(a najlepiej spisać wszystko) co ma być to zwykle nic od siebie nie dodadzą albo zapomną - a zwykle i tak dają studentom do roboty a sami dają tylko uprawnienia ale pewnie kilku porządnych znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 22.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z budową domu (na razie papierki ) i mam pytanie czy możecie mi kogoś polecić do adaptacji projektu. Pozdrawiam. ooooo sąsiad prawie witam http://kreska.ovh.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 23.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witam, slyszeliscie cos o zmianach w prawie budowlanym itp (swego czasu mowili politycy o zgloszeniu zamiast pozwolenia itp). Wchodzi to - wczoraj ktos mi powiedzial ze od wrzesnia - nowe prawo = brak pozwolen a zamiast tego tylko zgloszenie i brak obowiazku postepow w budowie co 2 lata Dakota, a gdzie dokladnie (jaka wioska w tej zlej wsi) bo moze tez sasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 23.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cześć, Miejsce: Murowaniec Marek witaj sąsiedzie z Murowańca, a opisz się nam trochę z okolicy w której budujesz jakie to są rejony pozdrawiam centrum, z 70m od pętli autobusowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts