bonart1 10.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tazuj dzieki za info - sprawdze! to producent czy hurtownia? forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy - najlepiej z trasy Bydgoszcz-Torun, okoliczne miejscowosci wokol Fordonu (Bydgoszcz) ale nie ograniczam sie do tej tylko strony Bydgoszczy jesli bedzie tego wiecej prosze o info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 10.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 10.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam CZY wiecie gdzie kupić piasek do wylania posadzki maszynowejPozdrawiamDariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 10.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 11.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam Poszukuje osoby ktora polozylaby tynki cementowo-wapienne na sufitach (ok 50m2). Do wszystkich co dzwonilem to ze za malo i im sie nie oplaca:( Zapewniam zaprawe oraz pomoc, a chodzi o samo polozenie. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 11.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mam dobrego stolarza troche sie guzdrze ale jakosc perfekcyjna,a czym chcesz obic schody?ja mam debowe wyszlo 3tys+material ale wyglad!!!!!!!nic dodac nic ujac może jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 11.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mam dobrego stolarza troche sie guzdrze ale jakosc perfekcyjna,a czym chcesz obic schody?ja mam debowe wyszlo 3tys+material ale wyglad!!!!!!!nic dodac nic ujac Witaj! Będziemy wdzięczni za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 12.09.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 tazuj dzieki za info - sprawdze! to producent czy hurtownia? forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy To producent, przy okazji dołączę się do apelu stawiam fundament więc wszystko przydaje się na budowie, chętnie "posprzątam" teren budowy osobom które mają zbędny materiał a który im zawadza. Będzie to z pewnością obopólna korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 12.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy macie w swoich gotowych domach lub budowanych WENTLACJĘ MECHANICZNĄ z rekuperatorem lub bez?? Znacie jakieś dobre firmy z okolicy, które wykonują wentylację mechaniczną najlepiej dobrze i tanio Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się przylaczam sie pod okolice Torunia - niewiele - w sumie to pewnie nieca 30m kwadratowych - glownie wyprofilowany zjazd do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 12.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Szukam namiarów na: - firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania LAU: http://www.kominki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 12.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy macie w swoich gotowych domach lub budowanych WENTLACJĘ MECHANICZNĄ z rekuperatorem lub bez?? Znacie jakieś dobre firmy z okolicy, które wykonują wentylację mechaniczną najlepiej dobrze i tanio Dziękuję za info Dobrze i tanio to raczej przeciwległe bieguny. Narazie mam wycenę na bazie "Bartosza" z f. EKOWAT Bydgoszcz, ale jeszcze szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 13.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Szukam namiarów na: - firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania LAU: http://www.kominki.pl/ i jeszcze : http://www.kominki.bydgoszcz.pl/ ja korzystałam pozdrawiam E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 13.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 A ja mam pytanie dot parapetów wew. Przy montażu okien pracownicy poradzili mi, żeby niemontować - bo zniszczą się w trakcie kolejnych prac. I tak zrobiłem Przy tynkowaniu robotnicy zapewnili mnie - że nie teraz - że to przy wykończeniówce. A facet od wykończniówki załamuje ręce - jaki teraz straszny problem, bo piłować metalowe narożniki musi i można zniszczyć i będzie widać na tynku inną strukturę. W ogóle podchodzi do tych parapetów jak "pies do jeża". Pytanie: 1. Na jakim etapie je montowaliście? 2. Mozecie kogoś polecić kto mi zamontuje wraz z obróbka tynkarską? (9 parapetów) My montowaliśmy parapety po zrobieniu tynków. Wiadomo że trzeba było narożniki wycinać kątówką i troszkę poodkuwać, ale nie było dużo problemów. Faktem jest jednak że robili chłopacy 2 dni. Wszystko robili mi ci sami panowie co montowali okna. Kontakt Stolmar - 504480182 Ścigacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 13.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dolaczam sie uwazac!!! a najlepiej wogule tam nie wchodzic TARTAK NA UJEJSKIEGO.ZLODZIEJE I NIC WIECEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 13.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 witam wiecie moze gdzie mozemy kupic siatke lesna za male pieniadze ? lub czy ktos z was ma takowa na zbyciu? (ok 120 mb)Z gory zieki za odp Moj tel: 511 945 596 Michalina lub Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 13.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 13.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy pozdrawiam Witaj! Nam zostało: - trochę suporeksu: 1 paleta "12" i 3-4 palety bloczków "24", - ok. 100-120 stempli, - dachówka Brass romańska z powłoką cizar (grafitowa)- ok 500 szt. z czego 80% jest oryginalnie zafoliowanych. - Suporeks sprzedamy po 2 zł./szt. "12" i 5 zł./szt. "24", - stemple 3,5 zł./szt., - dachówka 1zł./szt To wszysko znajduje się w Zielonce gm. Białe-Błota Jezeli jesteście zainteresowani, to prosimy o telefon: 503-099-848. Podajemy telefon, ponieważ od jutra będziemy bez internetu. Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts