Graczyk 16.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 16.09.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 WITAMMA KTOŚ Z PAŃSTWA NAMIARY NA PIASEK DO POSADZEK MASZYNOWYCHBARDZO PROSZĘ O TELEFON POZDRAWIAM DARIUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 16.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i stało się. wybanowali mnie z forum za podpis czym się zajmuję. po tylu latach pisania, budowania i czytania MURATORA. mój poprzedni nick to PARTNER. jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy w sprawie elektryki, alarmów, telewizji, domofonów, kamer i innych spraw związanych z kabelkami to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Ponawiam zapytanie, prosze o pomoc: ZABUDOWA WNEK Czesc, pytanie: - czy ktos moglby dac namiar na jakas dobra firme/czlowieka od zabudowy wnek / szaf wnekowych - miejsce robienia zabudowy - BYDGOSZCZ-FORDON. - z gory dzieki Podaję namiary. Ta firma nam robiła w 2001 roku w mieszkaniu zabudowę przedpokoju. A pół roku temu szafę w sypialni i szafki w wiatrołapie. Bardzo chwalę i polecam. Bydgoszcz PRACOWNIA STOLARSKA \"KONDOR\" Włodzimierz Król ul. M.Kolbego 36 tel. 052 372 25 66 fax: 052 349 61 72 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. Nie mamy tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Żeby nie było, ze forum pada. Dariusz29 podaję namiary o piasek Żwirownia WOJDAL VIII 5642720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet? My mamy KARCZEWSKIego ochronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ziemię pod trawę wozi nam pan z naszej wsi bierze ją chyba z Lisiego Ogona. 12 ton 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 16.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. wypożyczalnia glebogryzarek jest na Łęczyckiej na terenie CHEMII. jak był długi weekend w maju to za 4 dni zapłaciłem 100 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 16.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 WITAM MA KTOŚ Z PAŃSTWA NAMIARY NA PIASEK DO POSADZEK MASZYNOWYCH BARDZO PROSZĘ O TELEFON POZDRAWIAM DARIUSZ "Wir-Bud" Zakładowa 5 Bydgoszcz 52 347 20 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 16.09.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i stało się. wybanowali mnie z forum za podpis czym się zajmuję. po tylu latach pisania, budowania i czytania MURATORA. mój poprzedni nick to PARTNER. jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy w sprawie elektryki, alarmów, telewizji, domofonów, kamer i innych spraw związanych z kabelkami to zapraszam na PW. tak bez uprzedzenia zbanowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 17.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 JAkie są Wasze typy dotyczące tynku? Mineralny plus farba akrylit? Czy może od razu jakiś barwiony tynk akrylowy??? Czy jeśli będzie tynk jednej firmy, to farba może być innej? Wiem, że dobrze też zagruntować przed nałożeniem tynku... Graczyk - widzę, że wybarwiałeś mineralny tynk? też baranek (my też taki planujemy). (Może wpadniecie w końcu do nas i podyskutujemy choćby o tynkach? ) Gdzie najlepiej kupić dobry ale nie cholendarnie drogi tynk? I jaka opcja jest najlepsza? Partner - przykro mi. Jakoś cię przefiltrowali Ale i tak podniosłeś się z popiołów Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 17.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 no i stało się. wybanowali mnie z forum za podpis czym się zajmuję. po tylu latach pisania, budowania i czytania MURATORA. mój poprzedni nick to PARTNER. jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy w sprawie elektryki, alarmów, telewizji, domofonów, kamer i innych spraw związanych z kabelkami to zapraszam na PW. A to przykre i nie w porządku. Ciekawe, komu i co przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 17.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ok dzieki! juz po telefonie... co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Ponawiam zapytanie, prosze o pomoc: ZABUDOWA WNEK Czesc, pytanie: - czy ktos moglby dac namiar na jakas dobra firme/czlowieka od zabudowy wnek / szaf wnekowych - miejsce robienia zabudowy - BYDGOSZCZ-FORDON. - z gory dzieki Podaję namiary. Ta firma nam robiła w 2001 roku w mieszkaniu zabudowę przedpokoju. A pół roku temu szafę w sypialni i szafki w wiatrołapie. Bardzo chwalę i polecam. Bydgoszcz PRACOWNIA STOLARSKA \"KONDOR\" Włodzimierz Król ul. M.Kolbego 36 tel. 052 372 25 66 fax: 052 349 61 72 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 17.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 z tym zbanowaniem najgorsze jest to że bez uprzedzenia i żadnego kontaktu. i do tego za to że w podpisie miałem podane że robię to czy tamto.świadczy to tylko o podejściu admina do forumowiczów - wystarczyła by sugestia by usunąć podpis i było by po sprawie. ale to ich sprawa. jednak pewnej gazety od dziś nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 17.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 z tym zbanowaniem najgorsze jest to że bez uprzedzenia i żadnego kontaktu. i do tego za to że w podpisie miałem podane że robię to czy tamto. świadczy to tylko o podejściu admina do forumowiczów - wystarczyła by sugestia by usunąć podpis i było by po sprawie. ale to ich sprawa. jednak pewnej gazety od dziś nie kupuję. uuuuuu to mocno nieładnie powinno być ostrzeżenie i kara w zawieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 17.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ich strata nie moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekspiolek 19.09.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Proszę o pomoc. Poszukuję solidnego wykonawcę. Do wykonania ściany parteru, strop, ściany poddasza, kominy. Dzieki za info. Slawek [email protected] t: 509665796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ok dzieki! juz po telefonie... Ale pozytywnie czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 21.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 - maja wyliczyc, wyslalem projekt, jeszcze nie odp, zobaczymy...- dzieki! ps. obawiam sie ze cena bedzie b.wysoka, zastanawiam sie nad tym by zrobic to samemu, ktos robil samemu takie szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts