slaweksie 06.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja okna mam z MS super firma, a okna tez OK, polecam firmę Promont do wykonania ogrzewania CO CUW robili mi wszytsko, ogrzewanie, podłogówkę, oczyszczanie, bardzo solidna firma. Jak ktos chce moge dać namiar na dobrego w tej firmie faceta. Mam tez mega elektryka, Facet radzi, robi, radzi i robie, ceny ma jak inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Odebrałam POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Ale musimy jeszcze poczekać aż się uprawomocni. No i aż ta wstrętna zima od nas odejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja mam stan surowy otwarty, zadaszony Mam prośbę napisz czy jesteś zadowolona z cieśli i dekarza? Gdzie kupowałaś więźbę? Dziękuję bardzo za pomoc. My dopiero zaczynamy i dlatego tak wszytskich proszę o opinie i ewentualne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 polecam firmę Promont do wykonania ogrzewania CO CUW robili mi wszytsko, ogrzewanie, podłogówkę, oczyszczanie, bardzo solidna firma. Jak ktos chce moge dać namiar na dobrego w tej firmie faceta. Bardzo serdecznie proszę o te namiary. Na tego Pana w tej firmie też oczywiście! Jaką oczyszczalnię zrobiliście? Mam tez mega elektryka, Facet radzi, robi, radzi i robie, ceny ma jak inni. O namiary na elektryka też poproszę! Dużo bierze? Również bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza2004 06.03.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam grupę.Czy znajdzie się ktoś kto buduje Tytana z Domusa - albo Atlas chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.03.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No niestety,to nie ja My zaczynamy na wiosnę ,kiedy to będzie? Nasz projekt to Chaber2 z Archetonu. Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.03.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam grupę. Czy znajdzie się ktoś kto buduje Tytana z Domusa - albo Atlas chociaż.... My też mamy inny projekt. Szkoda bo bym pomogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 alex_ napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 alex_ napisałam na priv szybciej przejrzałam priva, bo lepsze info przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.03.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Wczoraj dostalem wiadomość, że w przyszlym tygodniu będę zamykal stan surowy czyli będzie montaż okien, drzwi zewn. i bramy garażowej ... już nie mogę się doczekać. ... a ile kasy pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.03.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Alex przyszli do roboty?? (Dachowi) Muszę przyznać, że u mnie nie bylo wieńcowego (jak postawili więźbę), a podobno jest taka tradycja i jak inwetor nie postawi flaszki to "DACH BĘDZIE PRZECIEKAL" ... no to na sam koniec roboty jak dach już byl skończony przywiozlem po flaszce i odprawilem do domu Zrobili bibe i .... jeden z nich noge zlamal (ciekawe który???.. a bylo ich trzech) Pech chcial, że mieli wejść teraz do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Alex przyszli do roboty?? (Dachowi) Muszę przyznać, że u mnie nie bylo wieńcowego (jak postawili więźbę), a podobno jest taka tradycja i jak inwetor nie postawi flaszki to "DACH BĘDZIE PRZECIEKAL" ... no to na sam koniec roboty jak dach już byl skończony przywiozlem po flaszce i odprawilem do domu Zrobili bibe i .... jeden z nich noge zlamal (ciekawe który???.. a bylo ich trzech) Pech chcial, że mieli wejść teraz do Ciebie RobertEs złamał nie ojciec i nie syn czyli ten 3. Nie ma ich jeszcze do dzisiaj na dachu ale jutro ma się to zmienić czekam z niecierpliwością co ty więcha musi być o czasie a jak ma przeciekać to i tak będzie, a nie zawiesili ci zielska na kalenicy?? moi się sami dopominali to i nie zapomniałam , ale fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Alex przyszli do roboty?? (Dachowi) Muszę przyznać, że u mnie nie bylo wieńcowego (jak postawili więźbę), a podobno jest taka tradycja i jak inwetor nie postawi flaszki to "DACH BĘDZIE PRZECIEKAL" ... no to na sam koniec roboty jak dach już byl skończony przywiozlem po flaszce i odprawilem do domu Zrobili bibe i .... jeden z nich noge zlamal (ciekawe który???.. a bylo ich trzech) Pech chcial, że mieli wejść teraz do Ciebie To tylko po części prawda, bo dach może przeciekać, ale tylko wtedy gdy deszcz będzie padał............. Pozdrawiam Mąż Cyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wczoraj dostalem wiadomość, że w przyszlym tygodniu będę zamykal stan surowy czyli będzie montaż okien, drzwi zewn. i bramy garażowej ... już nie mogę się doczekać. ... a ile kasy pójdzie RobertEs to które te okna w M&S czy Oknowid, bo też musimy zamawaiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wczoraj dostalem wiadomość, że w przyszlym tygodniu będę zamykal stan surowy czyli będzie montaż okien, drzwi zewn. i bramy garażowej ... już nie mogę się doczekać. ... a ile kasy pójdzie RobertEs to które te okna w M&S czy Oknowid, bo też musimy zamawaiać Ja zamówilem M&S. Jezeli chcesz tez z tej firmy to się spiesz, bo przedlużyli do 14 marca fajną promocję i teraz są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 08.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ludzie POMOCY!!!!!Potrzebuje wykonawcy na dom jednorodzinny. Prześlijcie jakieś namiary. PLEASE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam. Ja na razie tylko budowlaniec - gawędziarz ale poważnie rozważam możliwość kupna działki i pobudowania się. Nie wiem tylko gdzie szukać, od czego zacząć itp. czekam na rady Pozdrawiam z Bydgoszczy Maciej My znaleźlismy super oferte w ANONSACH...bez zadnych pośrerdników... Jak znajdziesz...TO MIEJSCE....to juz pójdzie z górki ! POWODZENIA...chętnie służę radą dla poczatkujacego inwestora...jak będziesz w potrzebie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 08.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 My również w Anonsach. Pierwsza i jedyna działka, którą oglądaliśmy jest teraz naszą działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jutro jadę odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Hurrrrrrra! Aga...dam Ci jutro namiary na priva...na dobrego i taniego geodetę...musze zrobić porządek w fakturach i znaleźć namiary na NIEGO ....Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 My również w Anonsach. Pierwsza i jedyna działka, którą oglądaliśmy jest teraz naszą działką GRATULUJE !!! I TO JEST TO! (u nas tez została ta pierwsza...jedyna..) Chętnie służę pomocą....jak narazie do etapu... " STAN SUROWY ZAMKNIĘY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts