angel__yac 19.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A mógłbyś wkleić zdjęcie, bym mogła zobaczyć, jak to wygląda? Ależ proszę Dzięki Teraz już wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 19.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mkaffe, ten swiat drewna, to gdy ci robili to bylo tak ze syn-od biznesu, ojciec-luzak z chlopakami sobie montowal schody tak pytam bo ciekaw jestem czy cos u nich sie zmienilo... ja tez jestem z nich zadowolony, a moje schody wkleili na swoja strone i maja w katalogu tylko ze zauwazam kreski / starta farbe na krawedziach stopni... myslalem ze to bardziej trwale... drewno - jesion... Trudno powiedzieć co się zmieniło, bo teraz to tam wisi kartka, że z powodu choroby zamknięte do odwołania. Chyba muszę sie odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 19.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A my mamy odbior budynku. Yupiiiiii Budowa zakonczona Gratuluję!!! I zazdroszczę! A pytanie z innej beczki, korzystał ktoś może z usług Euro - firmy robiącej kuchnie, szafy wnękowe itp? Mają siedzibę na ul. Sierocej. I drugie pytanie - czy ktoś kojarzy firmę robiącą kominki z ul. Nakielskiej 245 ? Mieli kiedyś drugi punkt na Gdańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 19.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nakielska 245 kominki to chyba Popiołek? Nie wiem. Ale wiem, gdzie nie warto zaglądać - marmur, kamień na Nakielskiej 163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 20.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nakielska 245 kominki to chyba Popiołek? Nie wiem. Ale wiem, gdzie nie warto zaglądać - marmur, kamień na Nakielskiej 163 Tak, Popiołek. Masz jakieś doświadczenia związane z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bardzo prosze - jezeli ma ktos namiary na sprawdzona ekipe (murarzy) - przyslijcie mi. Jeżeli chodzi o ekipę to proszę sprawdzić firmę Bildemar budują pod klucz. tel. 660 428 388 Szef jes młody i do dogadania, ale też rzetelne ma podejście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.01.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A pytanie z innej beczki, korzystał ktoś może z usług Euro - firmy robiącej kuchnie, szafy wnękowe itp? Mają siedzibę na ul. Sierocej. I drugie pytanie - czy ktoś kojarzy firmę robiącą kominki z ul. Nakielskiej 245? Mieli kiedyś drugi punkt na Gdańskiej. Jeśli chodzi o kuchnię to spróbuj do Bildemaru tez mają w swojej ofercie, namiary post wyżej A jeśli chodzi o kominki jest facet wcześniej polecany chyba przez Graczyka podejście ma niezłe na papierze milimetrowym na miejscu rozrysował projekt namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puenta 20.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bardzo chętnie odkupimy używany garaż blaszany 3x5, jeśli może macie namiar na kogoś kto chce taki sprzedać bardzo proszę o kontakt Mamy na działce blaszaną budkę, w której kiedyś był warzywniak. Wymiary chyba zbliżone. W niedługim czasie chętnie się tego pozbędziemy, ale jakość tegoż nie jest rewelacyjna, więc proponuję przyjechać i obejrzeć. Oddamy za free... No, może być za pudło dobrych czekoladek W jakiej miejscowości macie tą budkę po warzywniaku?, dałoby radę przesłać jej zdjęcie?Czy jest zamykana na kłódkę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 20.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 angel_&_yac niestety nic na temat tych wykonawców (Popiołek) powiedzieć nie mogę. Co do kuchni to też warto zajrzeć do firmy na rogu Gdańskiej i Kamiennej ( obok Jysk-a). Niedrogo, terminowo i solidnie. Chwalę, bo mamy kuchnię od nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 20.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 W jakiej miejscowości macie tą budkę po warzywniaku?, dałoby radę przesłać jej zdjęcie?Czy jest zamykana na kłódkę? pozdrawiam Zdjęcie wkleję w weekend. Tak, zamykana na kłódkę. Odbiór z Kobylarnii koło Brzozy. To kawałek od Torunia, ale dobry dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 20.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 WitamCzy ktoś z forumowiczów wykonywał u siebie wentylację mechaniczną? Szukam firmy/osoby która by ją wykonała u mnie od A do Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 21.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 21.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie sądzę - to nie puszka po konserwach, ale może niech wypowiedzą się osoby, które takowy piec mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 21.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie no ale ogien przeciez wkoncu ta balche przepali to raz a dwa blacha moze przerdzewiec od wody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 21.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no ale ogien przeciez wkoncu ta balche przepali to raz a dwa blacha moze przerdzewiec od wody??? Ale nie po takim krótkim czasie - moich rodziców stary piec (węgiel/drewno) stalowy atmosferyczny zaczął przeciekać po 26 latach. Myślę, że technika/technologia poszła na tyle do przodu, że ten okres o ile nie został wydłużony, to przynajmniej został utrzymany Pleszew np daje 4 lata gwarancji + 8 lat na spawy. Zębiec - trwałość spawów 10 lat na pozostałe części 2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie no ale ogien przeciez wkoncu ta balche przepali to raz a dwa blacha moze przerdzewiec od wody??? na wszystko przyjdzie kiedys nieublagany koniec lecz z pewnoscia nie po 4 latach. zapytaj sie producenta ... jesli wiesz lepiej a chyba wiesz to kup sobie piec zeliwny i po klopocie np. reco jak dobrze zapamietalem pisownie. drozszy jakies 40-50% niz przecietne stalowe z podajnikiem czy to prawda, ze w tych wszystkich oponach samochodowych itp, po kilku (1-2) miesiacach standardowego uzytkowania znika bieznik i opona jest do wymiany ???? Nie co nie znaczy ze po 4 latach nie bedzie trzeba jej wymienic bo bieznik juz osiagnie wskazniki TWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 21.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie no ale ogien przeciez wkoncu ta balche przepali to raz a dwa blacha moze przerdzewiec od wody??? A widziałeś kiedyś piec plastikowy albo może drewniany?? Hmmm, może gipsowo-kartonowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 21.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, czy to prawda, ze w tych wszystkich piecach na ekogroszek itp, po kilku (4-5) latach przepala sie blacha i piec jest do wymiany???? Nie no ale ogien przeciez wkoncu ta balche przepali to raz a dwa blacha moze przerdzewiec od wody??? A widziałeś kiedyś piec plastikowy albo może drewniany?? Hmmm, może gipsowo-kartonowy? yyyyy... zły dzień??? ja sie tylko pytam, bo tak uslyszalem... posty wyzej są bardzo rzeczowe i wyjasniające mi sprawe.. dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 21.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 yyyyy... zły dzień??? Spokojnie - OtoKero nie stosuje emotikon, ale zapewne było to powiedzine z "jakimśtam" uśmieszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts