meehowy 21.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 stopu Czego przepraszam? Moze jestem niedoinformowany.... Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 21.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 słuchajcie to jest jak najbardziej dorzeczne do usługi jest przypisanych ileś minut darmowych w ramach abonamentu za internet na telefon do Orange i stacjonarnych ale mogą to dać na telefon Orange bo trochę ciężko w abonamencie Plusa grzebać tylko o to chodzi Czyli trzeba miec telefon w Orange/tp kupujac Orange Freedom Pro czy nie trzeba? Bo nie moge skumac:) Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 21.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Chodzi oczywiście o światła stopu.Proponuję halogeny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 stropu Czego przepraszam? Moze jestem niedoinformowany.... Michal Oczywiście że o STROPY, STROPY kochani chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 słuchajcie to jest jak najbardziej dorzeczne do usługi jest przypisanych ileś minut darmowych w ramach abonamentu za internet na telefon do Orange i stacjonarnych ale mogą to dać na telefon Orange bo trochę ciężko w abonamencie Plusa grzebać tylko o to chodzi Czyli trzeba miec telefon w Orange/tp kupujac Orange Freedom Pro czy nie trzeba? Bo nie moge skumac:) Michal Nie trzeba mieć, ale płaci się tylko za internet i nie ma gratisowych minut w telefonie z tej okazji i tylko tyle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIMarta 21.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za odpowiedź w kwestii cen za ocieplenie poddasza. Stawki wysokie, na kryzys nie liczę, za to na naszego fachowca, który nie jest drogi - jak najbardziej tak. W dodatku robi tak, że ze świecą szukać drugiego takiego Witam.Mam pytanie.Mogłabym prosic o namiary na tego pana który ociepla u Ciebie poddasza.Piszesz ze niedrogi i bardzo solidny.Jestesmy na tym samym etapie chcielismy robic to sami ale moze nie warto.Z góry dzieki!!!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 21.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ostatnio w modzie na tej grupie, wiec i ja sie dolacze Mam na zbyciu elektryczna skrzynke budowlana. Wszystkie szczegoly na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=563661576 Pozdrawiam, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.02.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a wycenę filigranu już masz bo jak co to Baupol wprowadził promocyjne ceny, może lepiej wyniesie Ciebie nawet terriva Byłem u nich jakiś czas temu i przy dwóch stropach to było około 65zł/m2 CitroCerber spróbuj przesłać jeszcze raz rysunki to postaram się uaktualnić ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 22.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 CitroCerber spróbuj przesłać jeszcze raz rysunki to postaram się uaktualnić ofertę Wysłałem na maila z Twojego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczo44 22.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Pilnie poszukujemy kogoś, ponieważ nasz majster niestety przed podpisaniem umowy nagle nas poinformował, że nie znajdzie dla nas czasu i tak zostaliśmy na lodzie! Fachowiec miał znajomości wiedział gdzie w okolicach są najtańsze materiały itp..ect..Był bardzo polecany widzieliśmy już, jakie domy postawił, dlatego teraz jesteśmy w kropce! Prosimy bardzo o namiary, na priva!!! Chcemy budować w Toruniu! Z góry dziękujemy za wszelką pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 23.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak kładliście parkiet to jaki klej stosowaliście i ile płaciliście za cyklinowanie i lakierowanie Ja mam merbau i na standardową klepkę kładłem dwuskładnikowy HPX, a na przemysłowy jakiś zwykły (jednoskładnik.) V33 czy cuś. Różnica jest oczywiście spora i w cenie i w jakości - co widać gołym okiem. Zdecydowanie polecam tego HPXa. Zwłaszcza w wersji półmat (satyna?) Co do cyklinowania to ja w zeszłym roku płaciłem 45 pln/m2 ale to była cena razem z układaniem (tzn. kompleksowo) ps. sypnęło śniegiem na wsi - a u Was jak ? http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 23.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ps. sypnęło śniegiem na wsi - a u Was jak ? http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Ach, jak bajkowo... Sypnęło też w mieście i wczoraj też było pięknie, ale dziś już bardzo brzydkie roztopy... dobrze, że udało się nam na czas odeskować i pokryć papą dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 23.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pyciu, jaki bajkowy domek )))) Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 23.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Mam nieodparte wrazenie, ze wszystkie swiatla w domu i przed nim zapalono nieprzypadkowo Slicznie sie dom prezentuje. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 24.02.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Eeee tam... Ja z tych co widzą szklankę w połowie pełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Eeee tam... Ja z tych co widzą szklankę w połowie pełną Czyli niepoprawny optymista Ale i tak nic nie przebije tego szczęścia, jak już się przeprowadzisz do nowego domku. Nawet ci wredni budowlańcy nie są w stanie tego zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 24.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Jak na razie mam wycenę barmy wiśniowskiego 2400x2100 bez napędu 2900zł i drzwi KMT ok. 1900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 24.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Michal, Mam nieodparte wrazenie, ze wszystkie swiatla w domu i przed nim zapalono nieprzypadkowo Slicznie sie dom prezentuje. Oczywiście, że nieprzypadkowo Ale zapewniam, że sniegiem sam nie sypałem A domek dziękuje wszystkim za komplementa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts