Guśka1 17.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale generalnie też polecam Hoermanna (choć niekoniecznie salon Nalazka z Łęczyckiej). Tylko trzeba pamiętać, że do siłowników Hoermana nie pasują inne niż macierzyste systemy zdalnego sterowania (np. nice nie jest kompatybilny). Czemu odradzasz salon na Łęczyckiej? Zamówiłam u nich bramę i właśnie za nią czekam. Obsługa miła, pan wydawał się bardzo kompetentny. Pojechał z nami na budowę i tak długo kombinował, aż wykombinował jak i jaką wstawić bramę aby uniknąć dodatkowych kosztów, jakie byśmy ponieśli na skutek błędu w projekcie. Masz jakieś złe doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 17.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z Waszej Bydgoskiej Grupy to jest grupa bydgosko-toruńska i mimo wszystko myślę że się z nią identyfikujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 18.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Szukam firmy z uprawnieniami na wykonanie przyłącza wodociągowego w Bydgoszczy - ok. 10m. Projekt i pozwolenia już mam. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 18.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Eee, myślałam, że przeskoczę na 200. stronę. No trudno Ale pytanie jak najbardziej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 18.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale generalnie też polecam Hoermanna (choć niekoniecznie salon Nalazka z Łęczyckiej). Czemu odradzasz salon na Łęczyckiej? (...) Nie odradzam, a jedynie niekoniecznie polecam, a to spora różnica Przyczyny tego nie są bardzo poważne, brama jak i montaż nie były jak dotąd reklamowane. Nie mniej w pewnym momencie okazało się, że nie wszystko co obiecywali spełnili, a wyjaśnienia nie były przekonujące. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 19.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mam pytanko: Czy ktoś z was przedłużał termin zakończenia inwestycji w umowie z bankiem? Jeśli tak to o ile i czym to uzasanialiście? PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mam pytanko: Czy ktoś z was przedłużał termin zakończenia inwestycji w umowie z bankiem? Jeśli tak to o ile i czym to uzasanialiście? Pozdrawiam Marcin Ja przedłużałam, bo nie zdążyliśmy zrobić płotu . Przedłużyliśmy termin o 8 miesięcy. Uzasadniliśmy problemami z dostawami materiałów i opóźnieniami w pracy ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 19.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja przedłużałam, bo nie zdążyliśmy zrobić płotu . Przedłużyliśmy termin o 8 miesięcy. Uzasadniliśmy problemami z dostawami materiałów i opóźnieniami w pracy ekip. A w jakim banku jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 W ING Banku Śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 19.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie odradzam, a jedynie niekoniecznie polecam, a to spora różnica Przyczyny tego nie są bardzo poważne, brama jak i montaż nie były jak dotąd reklamowane. Nie mniej w pewnym momencie okazało się, że nie wszystko co obiecywali spełnili, a wyjaśnienia nie były przekonujące. pozdrawiam Dzięki. W środę mam montaż. Zobaczymy jak się spiszą. Mam nadzieję, że nie będę uderzać głową w prowadnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETOR 20.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 chciałem oddać dom do użytkowania ale bez Świadectwa Charakterystyki energetycznej nie mogłem tego uczynić. Zdenerwowałem się i zrobiłem uprawnienia ( studia podyplomowe). Teraz zapraszam wszyskich co potrzebują takie Świadectwo[ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 chciałem oddać dom do użytkowania ale bez Świadectwa Charakterystyki energetycznej nie mogłem tego uczynić. Zdenerwowałem się i zrobiłem uprawnienia ( studia podyplomowe). Teraz zapraszam wszyskich co potrzebują takie Świadectwo [ moderowano - reklama ] Ale ściema - studia podyplomowe w 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 20.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To tylko zmiana nicka - kiepska autoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To tylko zmiana nicka Zmiana z jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 20.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przeczytaj kilka stron wstecz a zobaczysz sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 z Waszej Bydgoskiej Grupy to jest grupa bydgosko-toruńska i mimo wszystko myślę że się z nią identyfikujesz srednio ... nazywa sie B-T zdecydowana wiekszosc forumowiczow to B jest grupa T i ja tez jestem T wiec z nia sie "identyfikuje" na B-T raczej goscinnie to takie wyjasnienie "w razie czego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 21.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Cześć, Poszukuję jakiegoś sensownego fachowca lub firmy od DGP. Chodzi mi przede wszystkim o przygotowanie projektu/konsultacje. Możecie kogoś polecić ? Marek Skoro brak odzewu, to może inaczej zagaję: których firm nie polecacie ? DGP = Dystrybucja Gorącego Powietrza = rury z kominka rozprowadzające ciepełko po domku Nie robiliście tego ????! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 21.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 następny weekend - Stadiom Miejski Zawisza w Bydgoszczy - targi budownictwa i instalacji Gryf-Bud 27-29 marca '09 .Ciekawe czego możemy się spodziewać ? czy czekają nas jakieś niespodzianki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 21.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 czesc,czy ktos moze poradzic gdzie tanio kupic drewno opalowe do kominka?najchetniej drewno nie pociete i nie porabane (metrowej dlugosci bale prosto zlasu).Chcialbym zeby sprzedajacy dostarczyl mi takie drewno do Łochowaz gory dzieki za pomocpozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 21.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 czesc, czy ktos moze poradzic gdzie tanio kupic drewno opalowe do kominka? najchetniej drewno nie pociete i nie porabane (metrowej dlugosci bale prosto z lasu). Chcialbym zeby sprzedajacy dostarczyl mi takie drewno do Łochowa z gory dzieki za pomoc pozdrawiam Arek Nie wiem, czy tanio. Wiem natomiast, ze jesli nie ma sie znajomosci, to trudno kupic cos bezposrednio z Nadlesnictwa w terminach, ktore nas interesuja. To jest kontakt do goscia, ktory zajmuje sie dostawa drewna: p. Figlewicz, tel. 600706370. Ja ostatnio placilem 140 PLN za m3 grabu. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts