Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość OtoKero
Czy ktoś widział coś takiego:

http://www.dyka.pl/upfiles/produkty/czworkik_2plaszczyznowy_1213604747.jpg

w jakimś sklepie? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć... :(

Istotne jest to, żeby to był właśnie dwupłaszcyznowy, bo zwykły to jest dostępny wszędzie.

Dysponuję czymś takim ale kąt nachylenia bocznych wyjść ma 90st. Tu na zdjęciu jest chyba 67st.

tel do mnie 660 545 296

Gość OtoKero

Z własnego doświadczenia powiem tyle, że jeśli mam potrzebę użycia czwórnika 67st to dam radę wyjść także dziewięćdziesiątką. Ale jeśli miałbym mieć koniecznie dziewięćdziesiąt stopni a posiadałbym 67 to nie dałoby się go użyć tak łatwo.

Decyzja oczywiście jest Twoja. Ja posiadam, to w ciągłej sprzedaży a także wiele innych kształtek kanalizacyjnych.nie spotykanych łatwo.

Szkolenia to dla mnie jeszcze odległy temat. Na razie mam szczeniaka, którego wyprowadziłem po tygodniu z nowego domu na taras, bo za kolejny tydzień dom wyglądałby jak stara buda. Szkolić psy mozna jak mają przynajmiej pół roku,więc na razie chcę mu zafundować dach nad głową na deszczowe wieczory

Mam pytanie do właścicieli psów. Gdzie można w miarę niedrogo kupić budę dla psa w okolicach Bydgoszczy. Zalezy mi na ocieplanej budzie dla psa dość dużego (jak podrośnie powinien ważyć ok 35kg).

Czy 600 zł za taką bude to wygurowana cena?

Przy wylocie z Bydgoszczy w kierunku Wojnowa po lewej stronie jest mały tartak. Widziałem tam ustawiony szpaler różnych cudów z drewna- w tym psie budy...

Mam pytanie do właścicieli psów. Gdzie można w miarę niedrogo kupić budę dla psa w okolicach Bydgoszczy. Zalezy mi na ocieplanej budzie dla psa dość dużego (jak podrośnie powinien ważyć ok 35kg).

Czy 600 zł za taką bude to wygurowana cena?

Ja widziałem budy ocieplane dla większych psów w składzie drewna w Niemczu - telefon 888 477 834, otwarte 7 - 15.

e-mail do właściciela: jasinski.przemyslaw[małpa]onet.pl