Karina75 02.07.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witajcie! Powiedzcie proszę, gdzie w Bydgoszczy dostanę bloczki fundamentowe, oczywiście w dobrej cenie i jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 02.07.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 to to? http://allegro.pl/item674520170_czwornik_kanalizacyjny_naroznik_fi_110x90_st.html Prawie - potrzebny jest z bocznymi wlotami 67 stopni to trzeba do gościa napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czolem, Czy ktos moglby polecic ekipe do zrobienia plotu wraz z furtka i brama przesuwna? Plot na stalowej kontrukcji z deskami pionowymi, bez murowania. Dlugosc ok. 50m. Od dluzszego czasu nie moge znalezc nikogo sensownego. Pozdrawiam, Michal Wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 03.07.2009 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to trzeba do gościa napisać Już niepotrzebne - poradziłem sobie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nadal poszukuję stolarza, bo ostatni w warsztacie jakoś rękę rozwalił i jest na dłuższy czas niedostępny może być tak że stracił palce oby nie było tak źle raczej nie brzmiał rozpaczliwie, także nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAWA 03.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam Czy możecie podzielić się namiarami na ekipy do tynków maszynowych cementowo-wapiennych ? pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 03.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czy ktoś widział coś takiego: http://www.dyka.pl/upfiles/produkty/czworkik_2plaszczyznowy_1213604747.jpg w jakimś sklepie? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć... Istotne jest to, żeby to był właśnie dwupłaszcyznowy, bo zwykły to jest dostępny wszędzie. Dysponuję czymś takim ale kąt nachylenia bocznych wyjść ma 90st. Tu na zdjęciu jest chyba 67st. tel do mnie 660 545 296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 03.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cena u mnie to 28 zł za szt. Brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 04.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dysponuję czymś takim ale kąt nachylenia bocznych wyjść ma 90st. Tu na zdjęciu jest chyba 67st. No właśnie potrzebny by był 67 stopni i tak jak patrzę to chyba tylko Wavin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 04.07.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z własnego doświadczenia powiem tyle, że jeśli mam potrzebę użycia czwórnika 67st to dam radę wyjść także dziewięćdziesiątką. Ale jeśli miałbym mieć koniecznie dziewięćdziesiąt stopni a posiadałbym 67 to nie dałoby się go użyć tak łatwo.Decyzja oczywiście jest Twoja. Ja posiadam, to w ciągłej sprzedaży a także wiele innych kształtek kanalizacyjnych.nie spotykanych łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 04.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Decyzja oczywiście jest Twoja. Ja posiadam, to w ciągłej sprzedaży a także wiele innych kształtek kanalizacyjnych.nie spotykanych łatwo. Dzięki - jak nic nie wymyślę "zwykłymi" kształtkami, to na pewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam.szukam solidnego wykonawce drzwi wewnętrznych drewnianych.mozecie coś polecic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 05.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szukam ekipy do wykonania elewacji, tzn. ocieplenia, otynkowania i pomalowania. Może polecacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROFESbruk 05.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 06.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Szukam ekipy do wykonania elewacji, tzn. ocieplenia, otynkowania i pomalowania. Może polecacie kogoś? Wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 06.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam pytanie do właścicieli psów. Gdzie można w miarę niedrogo kupić budę dla psa w okolicach Bydgoszczy. Zalezy mi na ocieplanej budzie dla psa dość dużego (jak podrośnie powinien ważyć ok 35kg).Czy 600 zł za taką bude to wygurowana cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam.w temacie psów dodam, ..że mam namiary na szkolenia psów, które odbywaja sie raz w tygodniu w Grudziądzu. W środy ok.18.30pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 06.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Szkolenia to dla mnie jeszcze odległy temat. Na razie mam szczeniaka, którego wyprowadziłem po tygodniu z nowego domu na taras, bo za kolejny tydzień dom wyglądałby jak stara buda. Szkolić psy mozna jak mają przynajmiej pół roku,więc na razie chcę mu zafundować dach nad głową na deszczowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 06.07.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam pytanie do właścicieli psów. Gdzie można w miarę niedrogo kupić budę dla psa w okolicach Bydgoszczy. Zalezy mi na ocieplanej budzie dla psa dość dużego (jak podrośnie powinien ważyć ok 35kg). Czy 600 zł za taką bude to wygurowana cena? Przy wylocie z Bydgoszczy w kierunku Wojnowa po lewej stronie jest mały tartak. Widziałem tam ustawiony szpaler różnych cudów z drewna- w tym psie budy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 06.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam pytanie do właścicieli psów. Gdzie można w miarę niedrogo kupić budę dla psa w okolicach Bydgoszczy. Zalezy mi na ocieplanej budzie dla psa dość dużego (jak podrośnie powinien ważyć ok 35kg). Czy 600 zł za taką bude to wygurowana cena? Ja widziałem budy ocieplane dla większych psów w składzie drewna w Niemczu - telefon 888 477 834, otwarte 7 - 15. e-mail do właściciela: jasinski.przemyslaw[małpa]onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts