KarolinaS 13.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Poszukuje parapetów wewnętrznych drewnianych, później chciała bym stopnie schodowe w takiej samej kolorystyce itd.Czy możecie polecić kogoś lub wskazać miejsce gdzie można je obejrzeć nabyć itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 13.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Poszukuje parapetów wewnętrznych drewnianych, później chciała bym stopnie schodowe w takiej samej kolorystyce itd. Czy możecie polecić kogoś lub wskazać miejsce gdzie można je obejrzeć nabyć itd.. Czesc. My wlasnie z tych samych wzgledow (jedna stylistyka i kolorystyka) zamawialismy parapety i stopnie schodow (jak rowniez drzwi wew., listwy przypodlogowe i pare innych szczegolow) u tego samego stolarza. Z wykonawstwa jestesmy zadowoleni, facet ma bardzo dobra renome, ale gorzej z terminami - nastawilismy sie na opoznienia juz od samego poczatku. Zajrzyj do naszej galerii (w stopce), sa tam zdjecia schodow, parapety tez sie znajda. Namiary na stolarza poszly na priv. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 14.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 My wlasnie z tych samych wzgledow (jedna stylistyka i kolorystyka) zamawialismy parapety i stopnie schodow (jak rowniez drzwi wew., listwy przypodlogowe i pare innych szczegolow) u tego samego stolarza. A te ażurowe drzwi do spiżarni też on Wam robił ? Czy może jakiś inny patent ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Gaz na terenie sołectw Łochowa, Łochowic, Ciela, Murowańca oraz Kruszyna Krajeńskiego Wszelkie zapytania dotyczące obszarów, na których realizowane są inwestycje, a także terminy ich realizacji uzyskają Państwo pod numerami telefonów jednostki terenowej ul. Jagiellońska 42, 85-097 Bydgoszcz tel. (052) 376-13-41,44 oraz 691-120-906 To tak dla informacji wszystkich zainteresowanych Dowiedziałam się tyle, iż w przyszłym roku będzie budowana nitka gazociągu przechodząca z Kruszyna po drugiej stronie Szubińskiej do Murowańca, ale będzie to szło ulicami Kruszyńską, Słoneczną, Akacjową i na drugą stronę Wierzbową potem Opalową do Łochowskiej i to na tyle.. Reszta zależy od zainteresowania mieszkańców, także trzeba składać bezpłatne wnioski o warunki przyłączenia gazu, jeżeli ktoś wyraża chęć odbioru gazu w przyszłości. Najszybszy termin realizacji to raczej za 2 lata, chyba, że będzie takie zapotrzebowanie po drugiej stronie Murowańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 14.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Poszukuje parapetów wewnętrznych drewnianych, później chciała bym stopnie schodowe w takiej samej kolorystyce itd. Czy możecie polecić kogoś lub wskazać miejsce gdzie można je obejrzeć nabyć itd.. Czesc. My wlasnie z tych samych wzgledow (jedna stylistyka i kolorystyka) zamawialismy parapety i stopnie schodow (jak rowniez drzwi wew., listwy przypodlogowe i pare innych szczegolow) u tego samego stolarza. Z wykonawstwa jestesmy zadowoleni, facet ma bardzo dobra renome, ale gorzej z terminami - nastawilismy sie na opoznienia juz od samego poczatku. Zajrzyj do naszej galerii (w stopce), sa tam zdjecia schodow, parapety tez sie znajda. Namiary na stolarza poszly na priv. Michal Dziękuje proszę te namiary na priva bo nie doszły a z jakiego drewna są twoje prapaty i jak z ich uzytkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 14.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A te ażurowe drzwi do spiżarni też on Wam robił ? Tak. Bazowal na stanardowych drzwiczkach z castoramy i doklejal deski z boku, zeby je poszerzyc oraz robil oscieznice. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 14.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 SZUKAM BLASZAKA/BARAKU ZE SKOŃCZONEJ BUDOWY - CZY KTOŚ CHCIAŁBY SIĘ POZBYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 14.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dziękuje proszę te namiary na priva bo nie doszły a z jakiego drewna są twoje prapaty i jak z ich uzytkowaniem? Przepraszam, nie wyslalem przez niedopatrzenie. Parapety i wszystko inne jest sosnowe, bejcowane i pozniej olejowane bezbarwnym olejo-woskiem. Jak na sosne wszystko sprawuje sie znakomicie. Na schodach, o ktore balem sie najbardziej, po pol roku normalnego uzytkowania praktycznie nie ma zniszczen, jedynie male wgniecenia, ktore widac jedynie jak sie oglada stopnie z bliska Nie zdarzylo mi sie jeszcze, zeby woda penetrowala to drewno przez dluzszy czas (np. niezauwazona kaluza po podlewaniu kwiatow lub cos podobnego). Niemniej facet od podlog twierdzi, ze dobrze zaolejowane drewno ma zamkniete pory na tyle, ze nie powinno praktycznie pic wody. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 14.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Pilnie poszukuję ekipy do zrobienia prostego płotu. (podmurówka betonowa, słupki i siatka). Jakieś 100 m bieżących. Wysokośc podmurówki - jakieś 0,5 m. Bardzo prosze o pomoc. Jak pilnie miałoby to być? Czy nie lepiej zastosować prefabrykowaną podmurówkę, bo przy kosztach siatki lana mija się trochę z celem (koszty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 14.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wylewek (która wie jak to zrobić przy podłogówce ) - macie kogoś do polecenia? u nas też Katafiasz, wszystko bez zastrzeżeń, podłogówka na całym dole, na górze częsciowo( łazienka i pralnia)- możemy spokojnie polecić. A z innej beczki, więc w innym wpisie, ile płaciliście za ocieplenie budynku? Interesuje mnie cena robocizny, z tynkiem i bez. Ile za wełnę? Ile za styropian? ocieplaliśmy w zeszłym roku- ocieplenie styropianem+tynk minetalny+malowanie farbą silikatową: 42/m2 papuch- ja się ujawniam jako sąsiadka, chociaż mieszkam w Brzozie, ale za to jeżdżę na wycieczki rowerkiem do Przyłęk;) a w którym miejscu się budujesz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 14.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Szukam ekipy do wykonania elewacji, tzn. ocieplenia, otynkowania i pomalowania. Może polecacie kogoś? poszło na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 14.07.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam spisywałam kiedys namiary na rozne ekipy ktore tu polecacie ale nie znalazlam elektryka. Polecacie kogos?Gdyby komus zabraklo kilku pustakow stropowych (mam ze stropexu) czy belki to zapraszam do mnie- cos mi tam zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 14.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ale nie znalazlam elektryka. Polecacie kogos? Np. nasz forumowy _partner Choć nie widać Go ostatnio na grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 SZUKAM BLASZAKA/BARAKU ZE SKOŃCZONEJ BUDOWY - CZY KTOŚ CHCIAŁBY SIĘ POZBYĆ? Spóźniłeś się o trzy dni - mój poszedł na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ale nie znalazlam elektryka. Polecacie kogos? Np. nasz forumowy _partner Choć nie widać Go ostatnio na grupie. Potwierdzam fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 15.07.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Odnośnie baraku to ja będę miał wolny za jakieś 2 miesiące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 15.07.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zastanawiam się nad wyborem okien: wziąść M&S czy kogoś innego polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 16.07.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja mam MS i sobie chwalę, ale w tym okresie czasu bardzo poprawił się Oknovid więc teraz rozpatrywałbym obie firmy. W Oknovidzie posprawdzałbym ceny w kilku punktach bo jest znaczna rozbieżność w udzielanych rabatach. Dobre ceny znajomym zaproponowano w Emibudzie w Toporzysku na ich okna. Pogoogluj to znajdziesz namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 16.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam,mam polozone tynki gipsowe... sa male nierownosci tzn. jak najlepiej wygładzić to na cacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 16.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam, mam polozone tynki gipsowe... sa male nierownosci tzn. jak najlepiej wygładzić to na cacy? Moja ekipa od wykonczeniowki uzywala gotowej masy szpachlowej Knauf F1. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts