Makosia 12.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam poszukuję namiarów na ekipę od elewacji. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 12.08.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Osoby które mają POŚ: kamyczki do tego POŚ gdzie wykonawca kupował? Ja nie bardzo pamiętam gdzie ale mogę podać tel do transportowca, który to kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jaki jest teraz orientacyjny koszt ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu? Chciałabym też położyć płytki gresowe na tarasie i też nie orientuję się jaki może to być koszt? Jeżeli ktoś coś wie, proszę o informację i namiary Płytki to ok. 40/50 zł za metr. Tak było przynajmniej na początku lata. Podejrzewam, że na cokole w podobnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 12.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Osoby które mają POŚ: kamyczki do tego POŚ gdzie wykonawca kupował? Pod mojego POŚ-a kamyczki były z Wojdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Osoby które mają POŚ: kamyczki do tego POŚ gdzie wykonawca kupował? Ja nie bardzo pamiętam gdzie ale mogę podać tel do transportowca, który to kupował. Poproszę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam poszukuję namiarów na ekipę od elewacji. Pomożecie? Pposzło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jaki jest teraz orientacyjny koszt ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu? Chciałabym też położyć płytki gresowe na tarasie i też nie orientuję się jaki może to być koszt? Jeżeli ktoś coś wie, proszę o informację i namiary Kolega za tydzień będzie miał fachowca i on położy mu płytki na schodach. Ponoc 40 zł/ metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 12.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Poszukuje stolarza z Bydgoszczy. Chce zrobic drewniane barierki na balkony i schody (głownie tralki, słupki i porecze). Macie kogos godnego polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kot66 12.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, poszukuję DOBREGO fachowca od klinkieru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 13.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, długo mnie tu nie było bo problemy rodzinne ale wracam na pole bitwy. Mamy projekt archonu Dom w werbenach 5! Projekt zaniesiony do adaptacji (2 tysiaki z konta i miesiąc), przeróbki (kolejny tysiak z konta i kolejny miesiąc czekania). Andrzej (męzowina) wykonał tylu przemeblowań w tym projekcie że wydaje mi sie że to tylko z zewnątrz jest ten sam projekt. POdstawowym przemeblowaniem było przestawienie kominka, zrobienie lustrzanego odbicia schodów na górę, przedłużenie domu o 30 cm po każdej stronie.... i tak dalej i tak dalej... Projekt u architekta- czy ktoś słyszał o firmie Delta- mają biuro niedaleko dworca. Architekt z przypadku bo dzwoniłam do wieu z polecenia i zawsze coś było trudnością w końcu mężula chwycił za słuchawkę i zadzwonił do pierwszej lepszej pracowni którą mu pokazała wyszukiwarka. Zobaczymy. Co mnie niepokoi to to że czytając wasze dzienniki już na tym etapie zamawiacie drewno na dach i stal na zbrojenia! A ja nawet nie wiem skąd wziąć WC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 13.08.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dopisz sobie do budżetu budowlanego pozycję - Zarządca budowy - ten będzie wiedział co, gdzie i gdzie.Nie mylić z kierbudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 13.08.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dziekuje Wam wszystkim za odp na moje pytanie . Nie wiem co zrobic bo posadzki niby dobre ekipa robi ale denerwuje mnie, ze chca na wszystkim przyciac O ile cement ma normalna cene - jakies 430 za tone to piasek 16 ton za 900 zl! Moge miec taki sam za połowe tej ceny. A te dylatacje- 160 zl za 2 tasmy na 100m posadzki Doceniam mojego wykonawce stanu surowego- wszystko dobrze wyliczal i nic nie przycinal na materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 13.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 160 za taśmy brzegowe to nie jest taki zupełnie szok cenowy. U mnie masz za 130zł 100mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to piasek 16 ton za 900 zl! Moge miec taki sam za połowe tej ceny. A te dylatacje- 160 zl za 2 tasmy na 100m posadzki Czyżby posadzki robiła ekipa pana K. o którym tu niedawno pisaliśmy??? Wybacz 900 zł za 16 ton? Zadzwoń do Wojdala i sama załatw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 14.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 160 za taśmy brzegowe to nie jest taki zupełnie szok cenowy. U mnie masz za 130zł 100mb pewnie Ty masz jakas lepszejsza Aga dokładnie to ten Pan. Czyli On tez bierze od Wojdala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tak. chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 14.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 160 za taśmy brzegowe to nie jest taki zupełnie szok cenowy. U mnie masz za 130zł 100mb pewnie Ty masz jakas lepszejsza Aga dokładnie to ten Pan. Czyli On tez bierze od Wojdala? Taśma brzegowa to nic nadzwyczajnego w czym można doszukiwać się szczególnych właściwości. Jest albo z fartuchem ochronnym albo bez i tyle tylko. Ja mam z takim fartuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kochani posadzki ma nam robic P. Katafiasz (polecany na tym forum). Braliscie tez od Niego piasek i cement i inne materiały czy sami sobie załatwiliscie i było ok? Bo podał mi cene np za piasek na posadzke i troszke mnie ona powaliła- a moze On ma jakis przecudowny ten zwirek i dlatego takie posadzki wychodza? Brałem i piasek i cement bo akurat byłem zabiegany i nie miałem czasu sam załatwiać. Piasek miał znośną cenę a cement trochę droższy niż ja zazwyczaj kupowałem. Sami załatwiliśmy pisek i oczywiście mu się nie podobał mimo, że był też z Wojdala. Za to (złośliwie) sprzedał nam cement drożej niż wszędzie. A posadzki jak posadzki, żadne tam cudowne. normalne. My mieliśmy wisełkę i robił, bo wyjścia nie było, a marudził za to skasował jak za zboże za izolacje i plasyfikatory do cementu na podłogówkę, no przy rozliczeniu można się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 15.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 za to skasował jak za zboże za izolacje i plasyfikatory do cementu na podłogówkę, no przy rozliczeniu można się zdziwić ja izolację maiłem swoją a pozostałe elementy: - "wiórki" 2zł za m2 - plastyfikator - 2zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Z wiadomości wsiowych W niedzielę 23 sierpnia w Murowańcu odbedą się dożynki gminne Początek o 14:30 mszą w naszej kaplicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts