marmag 27.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wokół wszyscy sąsiedzi mają Tepsę. Dogadaj się z sąsiadem kupcie wspólnie szybką neostradę, podzielcie się kosztami i niech ci udostępni net bezprzewodowo i już. A telefon? Czy jest ci aż tak bardzo potrzebny stacjonarny telefon? Jak już będzie net to możesz założyć sobie voip-owy np. "tlenofon" i po zawodach. A za jakiś czas tepsa sama przyjdzie w łaskę, żebyś wykupiła u nich tel. a wtedy im powiesz "brak możliwości technicznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 27.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wokół wszyscy sąsiedzi mają Tepsę. Dogadaj się z sąsiadem kupcie wspólnie szybką neostradę, podzielcie się kosztami i niech ci udostępni net bezprzewodowo i już. A telefon? Czy jest ci aż tak bardzo potrzebny stacjonarny telefon? Jak już będzie net to możesz założyć sobie voip-owy np. "tlenofon" i po zawodach. A za jakiś czas tepsa sama przyjdzie w łaskę, żebyś wykupiła u nich tel. a wtedy im powiesz "brak możliwości technicznych" na telefonie w ogóle mi nie zależy, właściwie nie używam stacjonarnego. Trzymałam go tylko ze względu na perspektywę przeniesienia. Dzięki za radę, może faktycznie jest to jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 28.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Będę wdzięczna za namiar na kogoś ze spycharką do zdjęcia humusu z okolic Zielonki pod Bydgoszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamf3791 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ja poszukuje chetnego na wspolny zakup szamb betonowych, zeby podzielic sie kosztami transportu :]. Mozecie polecic jakas firme / producenta? Im blizej Bydgoszczy, tym oczywiscie lepiej. Okolice Radomia wygladaja na "szmbiarskie zaglebie" . Opinie o tamtejszych firmach sa na forum zroznicowane, trudno wiec samemu, w ciemno nie "wdepnac". Wlos sie jezy kiedy czytam opinie np. o firmie SAŁEXPO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 29.10.2009 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A mobilnego internetu się boje, bo korzystałam z niego podczas wakacji i nie ma porównania. A że u nas nawet przez telefon trudno gadać, bo zrywa rozmowy, nie wiem, jak by było z netem. Wokół wszyscy sąsiedzi mają Tepsę. A orange freedom pro? http://www.orange.pl/portal/map/map/internet_promotions?articleId=4109467 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikjola1 29.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja również w podobnym temacie, poszukuej sprawdzone studio mebli kuchennych lub stolarza z Bydgoszczy lub Torunia. Możecie mi kogośpolecic? Witaj. Ja jestem z Inowrocławia, a meble robiła mi firma z Torunia. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Firma MK-MEBLE z Chrobrego 135-137, tel. 510183222. Gorąco polecam. Termin na pomiar króciutki, potem czekałam ok 5 tyg, przyjechali, zamontowali, bardzo dokładni. Cena też super. A szukałam długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 29.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 co powiecie na ten temat Docieplenia poprzez natrysk pianki poliuretanowej mial ktos z tym stycznosc ?? jakie sa realne koszty ...a jaka welna jest najlepsza do ocieplenia podasza mysle o firmie ..czy sa jakies oznaczenia welny czy kazda bedzie taka samoa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 30.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja jeszcze w temacie TP SA. Tak się składa, że mam bliski kontakt z firmą, chociaż nie jestem pracownikiem TP. Sam bardzo chciałem neostradę i nie udało się. Wszystko rozbija się o to, że w ramach wojny między operatorami TP niechętnie udostępniała swoją sieć i dostawała kary od UKE. Chcąc udowodnić, że bez TP polska telekomunikacja padnie wstrzymali na ten rok wszelkie inwestycje. Nie wolno wybudować nawet 20 m kabla (tak ja miałem). Jak widać poskutkowało i w zeszłym tygodniu podpisali porozumienie w efekcie którego UKE anuluje wszelkie kary a TP podłączy nowych 1,6 mln nowych użytkowników szerokopasmowego internetu w najbliższych latach. Jest zatem nadzieja na wznowienie inwestycji (pewnie najpierw pójdą do realizacji duże inwestycje) i zapowiadają znaczny spadek cen neostrady.Na razie chyba najlepsi są lokalni providerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 30.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja również w podobnym temacie, poszukuej sprawdzone studio mebli kuchennych lub stolarza z Bydgoszczy lub Torunia. Możecie mi kogośpolecic? Ja mam kuchnię z poznańskiego Bergmana. Mogłabym trochę ponarzekać, bo montażyści dojeżdżają z Poznania i to dojeżdżanie tak sobie im wychodzi, ale są za to naprawdę super. bardzo dokładni i kompetentni. Przy tym sympatyczni. Polecam. Same meble przywożą bardzo dokładnie zapakowane, w kawałkach oczywiście i kazdy kawałek, każda niemal deseczka jest osobno i starannie pakowana, byłam w szoku. Jakość mebli wydaje się bardzo dobra, choć o tym pewnie więcej będę mogła powiedzieć za jakiś czas Co do terminów to nie wiem, bo my zaczęliśmy planować chyba w marcu, zamawialiśmy w maju a montowali nam w sierpniu, ale to był rytm podyktowany przez nas, nie przez nich. Nie wiem, ile trzeba by było czekać, gdybym chciała zamówić i jak najszybciej dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 30.10.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja jeszcze w temacie TP SA. Tak się składa, że mam bliski kontakt z firmą, chociaż nie jestem pracownikiem TP. Sam bardzo chciałem neostradę i nie udało się. Wszystko rozbija się o to, że w ramach wojny między operatorami TP niechętnie udostępniała swoją sieć i dostawała kary od UKE. Chcąc udowodnić, że bez TP polska telekomunikacja padnie wstrzymali na ten rok wszelkie inwestycje. Nie wolno wybudować nawet 20 m kabla (tak ja miałem). Jak widać poskutkowało i w zeszłym tygodniu podpisali porozumienie w efekcie którego UKE anuluje wszelkie kary a TP podłączy nowych 1,6 mln nowych użytkowników szerokopasmowego internetu w najbliższych latach. Jest zatem nadzieja na wznowienie inwestycji (pewnie najpierw pójdą do realizacji duże inwestycje) i zapowiadają znaczny spadek cen neostrady. Na razie chyba najlepsi są lokalni providerzy. A też słyszałam, że się dogadali, ale czy to może mi pomóc w najbliższym czasie, tego nie wiem. Póki co muszę "sama zainwestować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 01.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 witam szanownych inwestorów, z kolejną prośbą się zwracam...poszukuję kafelkarza z polecenia, który zna się na układaniu kafelków, robotę robi bez pośpiechu a solidnie..., rzetelnie..., precyzyjnie...i estetycznie, zaznaczam, że nie musi być najtańszy....z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARAG 01.11.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wtam. Zastanawiam się nad architektem wnętrz który przygotowałby projekt aranżacji parteru, czy ktoś korzystał z usług architekta możecie kogoś polecić i ile taki projekt mógłby kosztować. byłabym wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.11.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wtam. Zastanawiam się nad architektem wnętrz który przygotowałby projekt aranżacji parteru, czy ktoś korzystał z usług architekta możecie kogoś polecić i ile taki projekt mógłby kosztować. byłabym wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Skontaktuj się z forumową Inez2007 na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 03.11.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witam szanownych inwestorów, z kolejną prośbą się zwracam...poszukuję kafelkarza z polecenia, który zna się na układaniu kafelków, robotę robi bez pośpiechu a solidnie..., rzetelnie..., precyzyjnie...i estetycznie, zaznaczam, że nie musi być najtańszy....z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi, Maciej Dąbrowski 603674626 Pozdrawiam, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 03.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 mam okno dachowe firmy ROOFLINE sprzedam tanio , okno bylo zamontowane i potem zdemontowane po 2 dniach ....pozbede sie bo mi zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablofkp 03.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich budujących jak tych którzy mają to już za sobą Ja z małżonką mamy zamiar dopiero wystartować na wiosnę 2010 ... najważniejsze już jest czyli działka . Mieści się ona w Prądkach między Przyłekami a Zielonką . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 03.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witam serdecznie my z zielonki zamawiamy materjaly budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablofkp 03.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witam serdecznie my z zielonki zamawiamy materjaly budowlane Ceny mają konkurencyjne? Jeżeli można wiedzieć to wy gdzie stawiacie domek ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 03.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witam szanownych inwestorów, z kolejną prośbą się zwracam...poszukuję kafelkarza z polecenia, który zna się na układaniu kafelków, robotę robi bez pośpiechu a solidnie..., rzetelnie..., precyzyjnie...i estetycznie, zaznaczam, że nie musi być najtańszy....z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi, Maciej Dąbrowski 603674626 Pozdrawiam, Michal dzięki z góry...jak poprawki obecnego kafelkarza będą niezadowalające to następną łazienkę i dodatkowe prace zlecimy panu z Twojego polecenia...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 04.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 witam serdecznie my z zielonki zamawiamy materjaly budowlane Ceny mają konkurencyjne? Jeżeli można wiedzieć to wy gdzie stawiacie domek ? pozdrawiam nam pasuja te ceny obsluga dobra itp. my w murowancu mamy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts