peter_piotr 12.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witam możecie mi dać namiary nr. telefonu na hurtownie budowlaną w okolicy Murowańca co posiada w sprzedaży wełnę do ocieplania i KG , stelaże , wieszaki itp. dzięki bardzo Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 12.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z meblami kuchennymi oferowanymi przez Dom i Styl przy ul. Fordońskiej? Każda informacja będzie dla mnie bardzo cenna - bo przymierzam się do zakupu mebli od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 13.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z meblami kuchennymi oferowanymi przez Dom i Styl przy ul. Fordońskiej? Każda informacja będzie dla mnie bardzo cenna - bo przymierzam się do zakupu mebli od nich. ale jakie meble kupujesz drewniane ? jak z płyty zapytaj czy to jest laminat płyta czy coś innego i czy krawędzie są oklejane PCV okleina czyli plastikowa jest znacznie trwalsza ,reszta to już to samo co bys zamówił gdzieś indziej i tylko wykonanie trzeba sprawdzić aaaa jeszcze jaka gruba jest płyta ,jest lepiej jak by byla 18 czesto sie trafia 16 mm jeszcze drzwi MDF oklejane okleina termokurczliwą http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.melar.pl/img_produkty/fronty-meblowe_lempert.jpg&imgrefurl=http://www.melar.pl/katalog-produktow_fronty-meblowe-lempert.php&usg=__HceznXWkUUPp4zcDyzfDUdxNTNg=&h=350&w=350&sz=26&hl=pl&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=c_Y8y_YeP22HTM:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dfronty%2Bmeblowe%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26tbs%3Disch:1 zle znosza bliskosc piecyka lubią się " łuszczyc " odchodzić przy krawedzi jak takie planujesz to zapytaj czy daja na to gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 13.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Tak - chciałbym kupić drewniane - klasyczne. Byłem dziś np. w Black Red White na Fordońskiej - meble są ładne - ale widać, że się "rozsychają" i na łączeniach drewna robią się niezłe szpary... nie za bardzo to wygląda... Choć niektórzy pewnie powiedzą, że to przypadłość mebli drewnianych - bo to natura drewna. Szukam jeszcze innych salonów z meblami kuchennymi - właśnie takimi klasycznymi - jeśli macie jakieś namiary i doświadczenia - to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 14.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Czy ktoś z Was ma zamontowaną wentylację z rekuperatorem? Czy jesteście zadowoleni? Czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMaciek1719506621 16.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, dysponuje moze ktos kontaktem osoby zajmujacej sie naprawa zabudowy typu komandor , montowal nam ja pan ktory mial swoj lokal na Kapusciskach nad Stokrotka ale z tego co wiem lokalu juz nie ma i kontaktu tez nie. Bede wdzieczny za pomoc,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMaciek1719506621 16.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, dysponuje moze ktos kontaktem osoby zajmujacej sie naprawa zabudowy typu komandor , montowal nam ja pan ktory mial swoj lokal na Kapusciskach nad Stokrotka ale z tego co wiem lokalu juz nie ma i kontaktu tez nie. Bede wdzieczny za pomoc,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 17.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 każdy stolarz meblowy nawet z niewielkim stażem powinien sobie poradzić , za starymi zakładami rowerowymi na ul.Fordonskiej pierwsza w prawo był główny przedstawiciel może tam ktoś by się znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 17.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Dawno tutaj nie zaglądałem i jak widzę wiele się zmieniło. U nas też masa zmian o których nawet nie warto pisać, niemniej jednak po podłączeniu docelowego pradu została mi skrzynka bodowlana którą chciałbym się sprzedać w bardzo rozsądnej cenie. Skrzynka zawiera różnicówkę, kotakty, miejsce na licznik, bezpieczniki... sam nie wiem co jeszcze. Aaaaa obudowa plastikowa troszkę uszkodzona (ale cała) przez panów z Enei na solidnej rurze do wkopania.Polecam na pewno będzie dobrze służyć i w odpowiednim czasie znajdzie kolejnego nabywcę. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na PW. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 17.03.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 macie jakieś tanie hurtownie budowlane wyslijcie mi na PW nr. telefonów pozdrawiam PIOTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpi 18.03.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, robił ktoś może elewację z klinkieru? Macie może jakieś namiary na fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 18.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 18.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witajcie Gdzie kupowaliście materiały do instalacji elektrycznej i alarmowej - kable, rozdzielnice itd itp? Czy warto kupowac w necie czy lepiej w jakiejs lokalnej hurtowni elektrycznej? Wiem, że można poprzeglądać oferty, podzwonić itd - ale chodzi mi o czas - a raczej jego brak Będę bardzo wdzięczny za informacje. Aha - nie macie kogoś solidnego i stosunkowo taniego do zainstalowania i przetestowania alarmu (np. Satela)? Pozdrowienia Proponuje "grupowego" elektryka: Mariusz Gimiński 510042902. Materialy elektrycze dostarczal sam: jego upust, faktura na mnie z Elwatechu przy Grunwaldzkiej. Michal nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 18.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No to się narobiło...dopiero teraz czytam ze zgrozą waszą kłótnie w sprawie tych moich niefortunnych fundamentów...zaczynam trząść portkami ale wstrzymuję się do soboty. Mam nadzieję pojechać na budowę z kierownikiem i dokonać oględzin. Wszystko zaczęło się pięknie aż do tego cholernego śniegu i mrozu który przyszedł niby nie nagle ale jakoś niespodzianie ;-( Mróz się zaczał i nie można było docieplić fundamentów a skoro nie docieplić to nie zasypać. CHociaż dupy z nas bo można było zasypać i teraz martwić się jak to odkopać żeby docieplać. Dzwonię zaraz do kier buda i się umawiam.pozdrawiami dzięki za dyskusję choć wprowadziła na forum trochę fermentu ;-(dam znać jak to się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 18.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Znacie kogoś w Bydgoszczy (bliskich okolicach) kto sprzedaje solidne sadzonki winorośli, winogrona - konsumpcyjnego, mini-produkcyjnego (nie chodzi mi o o ozdóbkę na elewację) ? Za telefony, adresy, maile lub www - z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witajcie Gdzie kupowaliście materiały do instalacji elektrycznej i alarmowej - kable, rozdzielnice itd itp? Czy warto kupowac w necie czy lepiej w jakiejs lokalnej hurtowni elektrycznej? Wiem, że można poprzeglądać oferty, podzwonić itd - ale chodzi mi o czas - a raczej jego brak Będę bardzo wdzięczny za informacje. Aha - nie macie kogoś solidnego i stosunkowo taniego do zainstalowania i przetestowania alarmu (np. Satela)? Pozdrowienia Proponuje "grupowego" elektryka: Mariusz Gimiński 510042902. Materialy elektrycze dostarczal sam: jego upust, faktura na mnie z Elwatechu przy Grunwaldzkiej. Michal nie polecam! to może uzasadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoman 18.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, Czy ktos a Was ma jakies doswiadczenia z Porothermem 25 P+W z Honoratki k/Konina ? Staram sie znalezc jakies opinie ale jest ciezko. Moze ktoz juz z tego budowal i moze sie podzielic doswiadczeniami. Jaka jest tego jakosc? Czy dobrze sie trzyma po kilku latach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 19.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie Gdzie kupowaliście materiały do instalacji elektrycznej i alarmowej - kable, rozdzielnice itd itp? Czy warto kupowac w necie czy lepiej w jakiejs lokalnej hurtowni elektrycznej? Wiem, że można poprzeglądać oferty, podzwonić itd - ale chodzi mi o czas - a raczej jego brak Będę bardzo wdzięczny za informacje. Aha - nie macie kogoś solidnego i stosunkowo taniego do zainstalowania i przetestowania alarmu (np. Satela)? Pozdrowienia Proponuje "grupowego" elektryka: Mariusz Gimiński 510042902. Materialy elektrycze dostarczal sam: jego upust, faktura na mnie z Elwatechu przy Grunwaldzkiej. Michal nie polecam! to może uzasadnij niewiem czy on sie sam poleca ale patrzac na miejscowosc to mysle ze tak bo pisze z tej samej co mieszka. 1 nieprzyszlosciowo zrobione-za mala rozdzielnia 2 bardzo niefachowo-niema glownego wylacznika w rozdielni,kable naciete niezailozowane(delikwenta od domofonu jusz popiescilo) 3 niewspomne o instalacji tv-sat(sa na epoce jednego telewizora w domu nie wspominajac o telewizji satelitarnej) 4 niesłowny 5 teraz sprawdzajac cene to jego-ich jest cena z kosmosu chyba wystarczy jest ostatnia osoba z mojej budowy,ktora polece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 19.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 2 bardzo niefachowo-niema glownego wylacznika w rozdielni a był w projekcie? (delikwenta od domofonu jusz popiescilo) a nie był świadomy, że grzebąc cokolwiek przy prądzie to najpierw wyłącza się bezpieczniki? 3 niewspomne o instalacji tv-sat(sa na epoce jednego telewizora w domu nie wspominajac o telewizji satelitarnej) a powiedziałeś/łaś że chcesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 20.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 2 bardzo niefachowo-niema glownego wylacznika w rozdielni a był w projekcie? (delikwenta od domofonu jusz popiescilo) a nie był świadomy, że grzebąc cokolwiek przy prądzie to najpierw wyłącza się bezpieczniki? 3 niewspomne o instalacji tv-sat(sa na epoce jednego telewizora w domu nie wspominajac o telewizji satelitarnej) a powiedziałeś/łaś że chcesz coś więcej? mój elektryk nawymyslal mi takie cuda ze nie mialem pojecia ze cos takiego istnieje nie pytalem o nic sam proponowal wlacznie z podgladem z garazu w telewizorach, lampy ogrodowe , gniazda na oswietlenie swiateczne pod podbitka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts