Aga - Żona Facia 03.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 TASIJA jak tam porządki? Nie bolą Cię kości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 03.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 TASIJA jak tam porządki? Nie bolą Cię kości? Tez jeszcze nie śpisz ??? Lugalismy dzisiaj aż do zmroku.... juz wywieźliśmy 14 worów śmieci (120L)... w aucie mam trzy z dzisiejszego sprzatania... czekam aż ludziska pójdą spać, co by je zatargać do śmietnika... Ale sobie pyska za to juz opaliłam... jeszcze trochę... i będę mulatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 04.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam,zamierzam budowac się w okolicach Torunia. Czy zna ktoś może firmę z Torunia lub okolic, która wykonuje systemy DGP? Chciałabym mieć DGP i interesują mnie całkowite koszty (myślę o DGP z wentylatorem i filtrami) takiego rozwiązania. Chciałabym też dowiedzieć się trochę więcej na ten temat od osób, które już użytkują kominki z DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 TASIJA jak tam porządki? Nie bolą Cię kości? Tez jeszcze nie śpisz ??? Lugalismy dzisiaj aż do zmroku.... juz wywieźliśmy 14 worów śmieci (120L)... w aucie mam trzy z dzisiejszego sprzatania... czekam aż ludziska pójdą spać, co by je zatargać do śmietnika... Ale sobie pyska za to juz opaliłam... jeszcze trochę... i będę mulatka... u nas też etap porządków jak sie chwyciłam do rozgarniania ziemi to siłownia nie potrzebna, bo kilka dni mięśnie dawały się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Wszystkie namiary bardzo chętnie przyjmę!! )) pozdrawiam Wysyłam Ci namiary cieśli na priva Pozdrawiam Tasija mogę też prosić namiary na dekarzy i cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 05.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Tasija mogę też prosić namiary na dekarzy i cieśli Namiary na cieśli wysyłam Ci na priva. Dekarze dopiero wchodzą kłaść dachówki, więc nie polecam "kota w worku" jak sie sprawdzą...oczywiście dam na nich namiary. Przy okazji - kupiłam do przyszłego salonu, piękne nowe meble z BAMBUSA na ALLEGRO - 6 krzeseł i duży na 6 osób stół, (ten z szybą) za 1010 zł (koszt wraz z przesyłką !). http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/krz.jpg http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/stol.jpg Dostałam dzisiaj wielką paczkę, mebelki są śliczne i oryginalne... polecam za te pieniądze WARTO. Jak chcecie podam adres strony... mozna tam dobrać, lampy, kinkiety itp. wszystko z BAMBUSA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 TASIJA jestem w SZOKU Niezła jesteś , ale mebelki są śliczne. Jak dziennik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 05.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 TASIJA jestem w SZOKU Niezła jesteś , ale mebelki są śliczne. Jak dziennik??? W te pędy... uzupełniam...wrzuciłam kilka fotek.... Obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.04.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tasija mogę też prosić namiary na dekarzy i cieśli Namiary na cieśli wysyłam Ci na priva. Dekarze dopiero wchodzą kłaść dachówki, więc nie polecam "kota w worku" jak sie sprawdzą...oczywiście dam na nich namiary. Pozdrawiam Dziękuję bardzo odebrane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam, zamierzam budowac się w okolicach Torunia. Czy zna ktoś może firmę z Torunia lub okolic, która wykonuje systemy DGP? Chciałabym mieć DGP i interesują mnie całkowite koszty (myślę o DGP z wentylatorem i filtrami) takiego rozwiązania. Chciałabym też dowiedzieć się trochę więcej na ten temat od osób, które już użytkują kominki z DGP. Ja też zamierzam budować się w oklolicach Torunia...konkretnie Kopanino. Ale najpierw muszę sprzedać działkę w Złotorii. Mamy juz nawet wybrany projekt....i czekamy....a mnie aż nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 06.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tasija mogę też prosić namiary na dekarzy i cieśli Namiary na cieśli wysyłam Ci na priva. Dekarze dopiero wchodzą kłaść dachówki, więc nie polecam "kota w worku" jak sie sprawdzą...oczywiście dam na nich namiary. Przy okazji - kupiłam do przyszłego salonu, piękne nowe meble z BAMBUSA na ALLEGRO - 6 krzeseł i duży na 6 osób stół, (ten z szybą) za 1010 zł (koszt wraz z przesyłką !). http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/krz.jpg http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/stol.jpg Dostałam dzisiaj wielką paczkę, mebelki są śliczne i oryginalne... polecam za te pieniądze WARTO. Jak chcecie podam adres strony... mozna tam dobrać, lampy, kinkiety itp. wszystko z BAMBUSA Pozdrawiam TASIJA Meble rzeczywisciw ładne i oryginalne. masz kobieto gust!! Poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 06.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tasija mogę też prosić namiary na dekarzy i cieśli Przy okazji - kupiłam do przyszłego salonu, piękne nowe meble z BAMBUSA na ALLEGRO - 6 krzeseł i duży na 6 osób stół, (ten z szybą) za 1010 zł (koszt wraz z przesyłką !). http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/krz.jpg http://www.republika.pl/sorkawyspa/z/stol.jpg Dostałam dzisiaj wielką paczkę, mebelki są śliczne i oryginalne... polecam za te pieniądze WARTO. Jak chcecie podam adres strony... mozna tam dobrać, lampy, kinkiety itp. wszystko z BAMBUSA Pozdrawiam TASIJA Meble rzeczywisciw ładne i oryginalne. masz kobieto gust!! Poproszę o namiary. Pod pierwszym adresem masz meble, a pod drugim inne pękne bajery z bambusa, lampy, kwietniki, kinkiety itp. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=456221 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1371470 Poniżej masz telefon do Radomia do sklepu skąd to wszystko jest wysyłane, Pan Krzysztof - (048) 365-01-60 i adres strony tego sklepu. Jest tam jeszcze większy wybór... patrz na ceny "z wyprzedaży" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 06.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zapomniałam wkleić adres strony www tego sklepu. Jest poniżej http://www.bamboo-ceramic.pl/ Pozdrawiam Tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.04.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Hejo! Dawno się nie odzywałam(ale "czytam Was" na bieżąco ), może mnie ktoś jeszcze pamięta Budujemy Chaber2 z Archetonu.Mamy już pozwolenie na budowe. Szukamy ekipy do postawienia piwnicy i fundamentów jeden zapodał oferte na 6.00,a za całośc 15.000(stan surowy otwarty). To dużo czy tak sobie?JAk na nasze strony oczywiście!!! Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 06.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witajcie. Zaczynam budowe w Nekli (koło Żołędowa). Może ktoś dałby mi namiary na atrakcyjna hurtownie materiałów w pobliżu i może udzielił jakiś cennych wskazówek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 07.04.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie. Zaczynam budowe w Nekli (koło Żołędowa). Może ktoś dałby mi namiary na atrakcyjna hurtownie materiałów w pobliżu i może udzielił jakiś cennych wskazówek. Pozdrawiam. Reteki Witam. My budujemy w Dobrczu. Jest tam hurtownia materiałów budowlanych. Ale chyba bliżej będzie do Żołędowa? O jakie wskazówki pytasz konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A gdzie się podział nasz RobertEs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 TASIJA dziennik ZAJEFAJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 07.04.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie. Zaczynam budowe w Nekli (koło Żołędowa). Może ktoś dałby mi namiary na atrakcyjna hurtownie materiałów w pobliżu i może udzielił jakiś cennych wskazówek. Pozdrawiam. Najlepszy jakościowo i cenowo beton B10 i B20 : THOMAS-BETON w Bydgoszczy. NIE KORZYSTAJ z firmy KOMPLEKS-BUD !!!!!!!!!!!!! w Srebrnicy koło Koronowa !!!. Robią OSZUKANY beton !!!!! Po miesiącu od wylania tego "g..." z pompy, mam teraz metry sześcienne piachu... ZAMIAST POSADZKI Z BETONU. PRZESTRZEGAM !!! Co z tego że naprawią, jak przez nich mam wszystkie roboty opóźnione !!! Bogu dzięki beton na ławy fundamentowe miałam z porządnej firmy ! Super dobry piach, żwirek, pospółka itp. kupisz w Maksymilianowie. Chcesz namiary telefoniczne na dobre firmy - prześlę Ci na priva. Pozdrawiam tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A gdzie się podział nasz RobertEs? Jestem, jestem sama dzisiaj widzialaś generalne porządki na placu boju późno przyjezdzam do domu i wiekszość czasu spedzam na budowie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts