EKOGROSZEK 07.09.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hej , od wiosny nastepnego roku potrzebna ekipa do postawienia SSZ z okolic Dabrowy Chelminskiej, Ostromecka i Chelmna, oraz poszukuje namiarow na hurtownie materialow, z ww okolicza info dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys10000 07.09.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hi1. Szukam obecnie ekipy do wykonania claego dachu, kogo mozecie polecic, prosze o namiary i ew jaka jest dobra cena za 1m2 kompletnego dachu z dachowki betonowej 2. Szukam tez ekipy do wykonania czesci ogrodzenia: murek ok 60CM i taka siatka+slupki systemowa (zielona z takim usztywnienie u gory), jaka jest dobra cena za 1mb robocizny i ew prosze namiary na sprawdzona ekipe. 3. szukam dobrego ale niezbyt drogiego tartaku do wykonania wiezby z terenu kuj-pompozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 08.09.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hi 2. Szukam tez ekipy do wykonania czesci ogrodzenia: murek ok 60CM i taka siatka+slupki systemowa (zielona z takim usztywnienie u gory), jaka jest dobra cena za 1mb robocizny i ew prosze namiary na sprawdzona ekipe. mamy dobre doświadczenia z firmą WWD z ul. Leśnej w Bydgoszczy, 70 m br ogrodzenia około 5 tyś zł z materiałem i robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 08.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 krzys10000 Namiary na sprawdzonego i solidnego dekarza wysyłam na PW. Jeżeli chodzi o cenę 1m2 to zależy od tego jak skomplikowana jest konstrukcja dachu. U mnie było dość mocno zagmatwany i wynegocjowałem kwotę 83 zł za m2 (wierzba+dachówka+rynny+okna+obrobienie blachą). Inni żądali powyżej 90zł.m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts