Reteki 26.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam pytanko: Gdzie kupujecie beton i po ile? Z góry dzieki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 26.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam pytanko: Gdzie kupujecie beton i po ile? Z góry dzieki za info Pozdrawiam Z uwagi na to, że buduję się w Zielonce kupiliśmy beton w PREFABECIE w Białych Błotach. Za beton B-20 zapłaciliśmy (już zerkam do FV...) 178,00 pln za 1m3 netto. Sama jestem ciekawa czy to dużo bo jeśli chodzi o zaopatrzenie to dałam wykazać się mężowi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam pytanko: Gdzie kupujecie beton i po ile? Z góry dzieki za info Pozdrawiam trochę wyżej TASIJA zachwalała beton. Poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 26.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam,poszukuję bramy garażowej z automatykš w kolorze złoty dšb o wymiarach 4750 x 2125. Macie jakie propozycje ??? A i rolety w podobnym kolorze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Poszukuję rurek na ogrodzenie !!!! ma ktoś może jakieś doświadczenia?? namiary?? gdzie tanio kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 27.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Podobno najtańsze rurki ocynk i malowane z daszkiem i siatka znajdziesz na końcu ulicy srebrnej. Dosłownie na końcu. Tam jest firma produkująca ogrodzenia. Srebrna to przedłużenie Podmiejskiej czyli Osowa Góra. Jest to informacja zasłyszana od bardzo bardzo zorgownego znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 27.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cześć! Witam wszystkich. U nas wczoraj zaczęły się po zimowej przerwie prace budowlane. Straszna radocha, że znowu coś sie dzieje. Niestety poszukujemy nowego kierownika budowy. Możecie kogoś polecić? Chodzi mi o kogoś, kto faktycznie bedzie kierownikiem, a nie tylko pieczątką w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.04.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Poszukuję rurek na ogrodzenie !!!! ma ktoś może jakieś doświadczenia?? namiary?? gdzie tanio kupić?? Może sąsiad w końcu wejdziesz i pogadasz z mężuniem bo wymyślił profile/kantówki na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 RobertEs mam pytanko odnośnie Twojego elektryka. Zresztą wysłałam zapytanie na priv, ale chyba nie czytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 27.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, poszukuję bramy garażowej z automatykš w kolorze złoty dšb o wymiarach 4750 x 2125. Macie jakie propozycje ??? A i rolety w podobnym kolorze ??? KOLBUD na Fordonskiej na przeciwko kabla. Mają bramy garażowe BIG-TOR (bydgoska firma). A rolety to chyba najlepiej u tych gdzie okna... W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Poszukuję rurek na ogrodzenie !!!! ma ktoś może jakieś doświadczenia?? namiary?? gdzie tanio kupić?? Może sąsiad w końcu wejdziesz i pogadasz z mężuniem bo wymyślił profile/kantówki na ogrodzenie dzisiaj albo jutro podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.04.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Podobno najtańsze rurki ocynk i malowane z daszkiem i siatka znajdziesz na końcu ulicy srebrnej. Dosłownie na końcu. Tam jest firma produkująca ogrodzenia. Srebrna to przedłużenie Podmiejskiej czyli Osowa Góra. Jest to informacja zasłyszana od bardzo bardzo zorgownego znajomego dzieki, musze tam zajechać, bo ogrodzenie chce zrobić w dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 RobertEs dziękuję za informację. Jak zrobisz ogrodzenie to zrób zdjęcie, zeby się pochwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 27.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kolejny dzień minał a ja cały czas bez okien. Firma OKNOVID "dba" o swoich klientów. Moje maja być montowane w sobotę od 9:00 (wprawdzie z innej firmy).... ale ciekawa jestem czy będę miała takiego pecha jak TY Współczuję serdecznie. Dobrze, że dzielimy sie takimi uwagami... ciekawe czy w OKNOVIDZIE... wiedzą o tym ze istnieje takie FORUM jak nasze... Może warto ich o tym poinformować... może zmienią podejście do klienta... jak sie przekonają, że dzieki takim wymianom doświadczeń... mozna stracić kolejnych, potencjalnych klientów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 28.04.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tasija wiedzą doskonale że jest to forum ale powiem szczerze że mają to w poważaniu. Na terenie samego niemcza masz prowadzone pewnie z 50 budów a we wszystkich okolicach z 500. A forum czytuje niewielu.Poza tym mają utartą dobrą opinię więc raczej się nie przejmują. Ulotki na terenie budowy robią lepszą reklamę niż złe opinie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tasija wiedzą doskonale że jest to forum ale powiem szczerze że mają to w poważaniu. Na terenie samego niemcza masz prowadzone pewnie z 50 budów a we wszystkich okolicach z 500. A forum czytuje niewielu. Poza tym mają utartą dobrą opinię więc raczej się nie przejmują. Ulotki na terenie budowy robią lepszą reklamę niż złe opinie na forum. zupelnie sie zgadzam jak powiedzialam Panu od kredytow ze pisza o jego banku to nie mial czasu poczytac a z kolei inny od okien sie cieszyl ze chociaz nie pisza źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kolejny dzień minał a ja cały czas bez okien. Firma OKNOVID "dba" o swoich klientów. Moje maja być montowane w sobotę od 9:00 (wprawdzie z innej firmy).... ale ciekawa jestem czy będę miała takiego pecha jak TY Współczuję serdecznie. Dobrze, że dzielimy sie takimi uwagami... ciekawe czy w OKNOVIDZIE... wiedzą o tym ze istnieje takie FORUM jak nasze... Może warto ich o tym poinformować... może zmienią podejście do klienta... jak sie przekonają, że dzieki takim wymianom doświadczeń... mozna stracić kolejnych, potencjalnych klientów Pozdrawiam ciekawa jestem jak sie to zakonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Poszukuję rurek na ogrodzenie !!!! ma ktoś może jakieś doświadczenia?? namiary?? gdzie tanio kupić?? Może sąsiad w końcu wejdziesz i pogadasz z mężuniem bo wymyślił profile/kantówki na ogrodzenie dzisiaj albo jutro podjadę jasne juz to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 28.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 witammoze ktos moglby podac mi jakies namiary na tani zaklad w ktorym moglbym zamowic murowane ogrodznie?bardzo mi zalezy, a mi jakos srednio udalo sie kogos znalezc:(czy rzeczywiscie bardziej oplaca sie robic to ogrodzneie z plyt niz z cegly?potrzebuje prosty klasyczny bial mur z tylu dzialki, a nie jakies ozdobydziekujearek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 28.04.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale sie dzieje! Narozniki domu już są wymurowane Jadę dziś zobaczyc! Tylko parasol potrzebny! Niestety zapominam żeby na bieżąco wklejac zdjęcia Kupię BILOBIL Nawet nie wiem czy mi się to uda, ale bedę próbowac Gdzie szuka schodów betonowych? czy tam skad biorę strop No i chyba przyszedł czas na ogrodzenie pozdrawiam harpo, budujemy takie same domki no i oczywiście wszystkich na naszym forum Udanego dłuuuuuuuuugiego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts