Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanko:

Gdzie kupujecie beton i po ile?

Z góry dzieki za info ;)

Pozdrawiam

Z uwagi na to, że buduję się w Zielonce kupiliśmy beton w PREFABECIE w Białych Błotach. Za beton B-20 zapłaciliśmy (już zerkam do FV...) 178,00 pln za 1m3 netto. Sama jestem ciekawa czy to dużo bo jeśli chodzi o zaopatrzenie to dałam wykazać się mężowi :wink:

Pozdrawiam

Cześć! Witam wszystkich.

U nas wczoraj zaczęły się po zimowej przerwie prace budowlane. Straszna radocha, że znowu coś sie dzieje. :D

Niestety poszukujemy nowego kierownika budowy. Możecie kogoś polecić? Chodzi mi o kogoś, kto faktycznie bedzie kierownikiem, a nie tylko pieczątką w dzienniku budowy.

Witam,

poszukuję bramy garażowej z automatykš w kolorze złoty dšb o wymiarach 4750 x 2125. Macie jakieœ propozycje ??? A i rolety w podobnym kolorze ???

KOLBUD na Fordonskiej na przeciwko kabla. Mają bramy garażowe BIG-TOR (bydgoska firma).

A rolety to chyba najlepiej u tych gdzie okna...

W.

Podobno najtańsze rurki ocynk i malowane z daszkiem i siatka znajdziesz na końcu ulicy srebrnej. Dosłownie na końcu. Tam jest firma produkująca ogrodzenia. Srebrna to przedłużenie Podmiejskiej czyli Osowa Góra.

Jest to informacja zasłyszana od bardzo bardzo zorgownego znajomego ;-)

dzieki,

musze tam zajechać,

bo ogrodzenie chce zrobić w dlugi weekend

Kolejny dzień minał a ja cały czas bez okien. Firma OKNOVID "dba" o swoich klientów.

Moje maja być montowane w sobotę od 9:00 (wprawdzie z innej firmy).... ale ciekawa jestem czy będę miała takiego pecha jak TY :o Współczuję serdecznie. Dobrze, że dzielimy sie takimi uwagami... ciekawe czy w OKNOVIDZIE... wiedzą o tym ze istnieje takie FORUM jak nasze... :wink:

Może warto ich o tym poinformować... może zmienią podejście do klienta... jak sie przekonają, że dzieki takim wymianom doświadczeń... mozna stracić kolejnych, potencjalnych klientów :)

Pozdrawiam

Tasija wiedzą doskonale że jest to forum ale powiem szczerze że mają to w poważaniu. Na terenie samego niemcza masz prowadzone pewnie z 50 budów a we wszystkich okolicach z 500. A forum czytuje niewielu.

Poza tym mają utartą dobrą opinię więc raczej się nie przejmują. Ulotki na terenie budowy robią lepszą reklamę niż złe opinie na forum.

Tasija wiedzą doskonale że jest to forum ale powiem szczerze że mają to w poważaniu. Na terenie samego niemcza masz prowadzone pewnie z 50 budów a we wszystkich okolicach z 500. A forum czytuje niewielu.

Poza tym mają utartą dobrą opinię więc raczej się nie przejmują. Ulotki na terenie budowy robią lepszą reklamę niż złe opinie na forum.

zupelnie sie zgadzam jak powiedzialam Panu od kredytow ze pisza o jego banku to nie mial czasu poczytac

a z kolei inny od okien sie cieszyl ze chociaz nie pisza źle

Kolejny dzień minał a ja cały czas bez okien. Firma OKNOVID "dba" o swoich klientów.

Moje maja być montowane w sobotę od 9:00 (wprawdzie z innej firmy).... ale ciekawa jestem czy będę miała takiego pecha jak TY :o Współczuję serdecznie. Dobrze, że dzielimy sie takimi uwagami... ciekawe czy w OKNOVIDZIE... wiedzą o tym ze istnieje takie FORUM jak nasze... :wink:

Może warto ich o tym poinformować... może zmienią podejście do klienta... jak sie przekonają, że dzieki takim wymianom doświadczeń... mozna stracić kolejnych, potencjalnych klientów :)

Pozdrawiam

ciekawa jestem jak sie to zakonczy :(

witam

moze ktos moglby podac mi jakies namiary na tani zaklad w ktorym moglbym zamowic murowane ogrodznie?bardzo mi zalezy, a mi jakos srednio udalo sie kogos znalezc:(czy rzeczywiscie bardziej oplaca sie robic to ogrodzneie z plyt niz z cegly?potrzebuje prosty klasyczny bial mur z tylu dzialki, a nie jakies ozdoby

dziekuje

arek

Ale sie dzieje! Narozniki domu już są wymurowane :D Jadę dziś zobaczyc! Tylko parasol potrzebny! :(

Niestety zapominam żeby na bieżąco wklejac zdjęcia :( Kupię BILOBIL :D Nawet nie wiem czy mi się to uda, ale bedę próbowac

Gdzie szuka schodów betonowych? czy tam skad biorę strop :-? No i chyba przyszedł czas na ogrodzenie :-?

pozdrawiam harpo, budujemy takie same domki :D no i oczywiście wszystkich na naszym forum

Udanego dłuuuuuuuuugiego weekendu! :D