Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich. Zanim naucze sie obslugiwac to forum to pewnie minie mnówtwo czasu (juz raz ten post próbowałam wysłać, ale gdzieś zniknął )

Próbuję właśnie rozpocząć budowę, ale ekipa, która miała mi dom postawić wyjechała do Anglii

Moze ktoś mógłby mi polecić jakąś sprawdzoną ekipę?

Będę wdzięczna.

(Oczywiście zadałam to pytanie również na forum ogólnym, chociaż myślałam, że zadaję je tutaj (jestem z Bydgoszczy) :lol: )

Witam w naszej ekipie. My równiez jesteśmy na etapie kompletowania ekip budujących...jak będę coś wiedziła dam znać. Jeśli chcesz wiedziec gdzie są twoje posty kliknij na ikonę na dole , coś z twarzami tam wyświetli się Tobie gdzie pisałaś. Powodzenia i daj znać jak wam idzie.

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Motyczka jestem pod wrażeniem podłogi na schodach , możesz zdradzić co to jest?

dzieki dzieki jgosik....ja dzisiaj od tych pochlebstw chyba popadne w samozachwyt :wink:...ale jak to mówią "woda na mój młyn" :lol:

szczegółowo opisane są schody w moim poście...dodam tylko ze to granit - vanga, swietny twardy kamień, który sie sprawdza dobrze na schodach oczywiście, parapetach, kominku i zastanawiam sie czy nie zrobić z niego jeszcze blatu w kuchni...

Witam wszystkich. Zanim naucze sie obslugiwac to forum to pewnie minie mnówtwo czasu (juz raz ten post próbowałam wysłać, ale gdzieś zniknął )

Próbuję właśnie rozpocząć budowę, ale ekipa, która miała mi dom postawić wyjechała do Anglii

Będę wdzięczna.

(Oczywiście zadałam to pytanie również na forum ogólnym, chociaż myślałam, że zadaję je tutaj (jestem z Bydgoszczy) :lol: )

Witam w naszej ekipie. My równiez jesteśmy na etapie kompletowania ekip budujących...jak będę coś wiedziła dam znać. Jeśli chcesz wiedziec gdzie są twoje posty kliknij na ikonę na dole , coś z twarzami tam wyświetli się Tobie gdzie pisałaś. Powodzenia i daj znać jak wam idzie.

skarga z wielką przyjemnością bym pomogła, ale moja ekipa juz sie rozsypała, która nam stawiała mury..moge polecić na przyszłosc panów od szlicht maszynowych (byli z bydzi) więkoszośc ekip mialam z Torunia - sentyment i niższe ceny...przede wszystkim życze powodzenia i wytrwałości w stawianiu pierwszych kroków...trzymamy kciuki i czekamy na fotki z realizacji...pozdrofki

Będę wdzięczna.

To jeszcze raz jgosik. Mam namiary na ekipę, są z okolic Świecia, nie są drodzy i podobno całkiem ładnie murują. Telefon wysyłam na priv. Resztę musisz sama dogadywać.

Będę wdzięczna.

To jeszcze raz jgosik. Mam namiary na ekipę, są z okolic Świecia, nie są drodzy i podobno całkiem ładnie murują. Telefon wysyłam na priv. Resztę musisz sama dogadywać.

Dzięki bardzo. To już coś. Jutro będę dzwonić.

Pozdrowiom.

Witaj skarga gdzie i co budujesz jeśli można się spytać!!! :D :D :D

Pewnie że można. Jeszcze nie buduję :-)

Chcę wybudować domek w Zamościu, jak ekipę znajdę, bo geodeta i pan od koparki stoją zablokowani, bo mi ekipa odleciała (w sensie dosłownym, niestety)

Bardzo mi miło SĄSIADKO :D :D :D

lucyperek, harpo a co u Was słychać???

U mnie ok. :D Jednak ostatnio brak mi czasu. Doba powinna trwac co najmniej 48 h :wink:

Prace na budowie ruszyły pełną parą 10 kwietnia i teraz czekamy na strop. Ma by we wtorek.

Wkleiłabym zdjęcia ale ciągle zapominam zabrac je do pracy. W domu nie mam internetu i stąd problemy. :(

Generalnie koordynacja budowy przebiega sprawnie. Strop zamówiłam u przedstawiciela z Czamaninka. Wynegocjowałam korzystną cenę :D

pozdrawiam wszystkich inwestorów z naszego forum

TASIJA, RobertEs, alex_, niu, valdi, SIOUX i wszyscy inni których nie wymieniłam ( :D proszę się o to nie obrażać :D ) CO SŁYCHAĆ U WAS???

Witam wszystkich,

Co u mnie?? Wszystko zgodnie z planem. Ostatnio caly czas siedzimy na budowie... wracamy zmeczeni ok 22, myjemy dzieciaki i spać.

... i tak codziennie.

Wlaśnie kończymy tynkować dom

.... prawie skończylem plot

....i tak jak Alex_ wspomniala wymurowaliśmy szambo

- ale byla jazda :)

co do WOD-KAN to moze być piątek :)

lucyperek, harpo a co u Was słychać???

Witajcie Wszyscy!

U nas robota wre ale widać wcale nie tak szybko. Budujemy z lucyperkiem ten sam dom, tyle że my zaczęliśmy w zeszłym roku i okazuje się, że jesteśmy na tym samym etapie :D

U nas montaż stropu filigranowego zaczyna się jutro. Oby za bardzo nie padało bo dźwig nie wjedzie. :-?

Hmm... Balety z tańcami super sprawa. Czy jesteśmy zaproszeni? :lol: :lol:

Gdybym to ja zapraszała to na pewno byście dostali zaproszenie (może kiedyś na ... parapetówkę!!!). :D

Ale to do nas bo Wy już mieszkacie. :lol: Tak jak pisałem jak tylko będzie się coś działo to zaprawszam na kawe z termosa.