Marczysław 31.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kilka stron wcześniej w naszej Grupie dyskutowaliśmy o tej firmie. Generalnie TANI są tylko z nazwy. Jesteś pewna, że chodzi o tę samą firmę ?, bo u mnie nie figuruje Słowiński, tylko jakiś Marek Sokolnicki. Pozdrawiam Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kilka stron wcześniej w naszej Grupie dyskutowaliśmy o tej firmie. Generalnie TANI są tylko z nazwy. Jesteś pewna, że chodzi o tę samą firmę ?, bo u mnie nie figuruje Słowiński, tylko jakiś Marek Sokolnicki. Pozdrawiam Marczysław Mówimy o dwóch różnych firmach. "TANI DOM" to biuro projektowe, zresztą jak sam napisałeś. Natomiast Słowiński z B. Błót zajmuje się dachami. Nie mogę zakumać czemu to tak powiązałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarga 31.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 alex umowy doszły, dziękujemy bardzo a do mnie coś jeszcze nie... Ale mam nadzieję, że jeszcze dojdą. Ekipy nadal nie ma, kruca fix. To chyba ze mną jest coś nie tak. Po prostu znaleźć ludzi nie potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 31.05.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie mogę zakumać czemu to tak powiązałeś A bo mnie zmyliła ..... tamta dyskusja. Sam się sobie dziwię. Nie mam nic na usprawiedliwienie. Idę za karę wychłostać się spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 alex umowy doszły, dziękujemy bardzo są chociaż przydatne , bo bardziej pod szkielecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 alex umowy doszły, dziękujemy bardzo a do mnie coś jeszcze nie... Ale mam nadzieję, że jeszcze dojdą. Ekipy nadal nie ma, kruca fix. To chyba ze mną jest coś nie tak. Po prostu znaleźć ludzi nie potrafię... wysłałam na nowego maila bo wczesniejszy chyba cos nie tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witamy Murowaniec, napisz w którym miejscu dokładnie czy coś na temat oczyszczalni już bliżej wiecie, bo ja tyle że gmina na razie nic nie dodaje Róg Dalekiej i jakiejś tam. Pobliski autochton sam nawet nie wie przy jakiej ulicy mieszka Co do oczyszczalni, to o co konkretnie chodzi ??, pozwolenie, przepisy, czy też coś innego ?? Pozdrawiam Marczysław przejezdzasz obok betoniarni czy jedziesz asfaltówką dalej niż pierwszy zakret w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie mogę zakumać czemu to tak powiązałeś A bo mnie zmyliła ..... tamta dyskusja. Sam się sobie dziwię. Nie mam nic na usprawiedliwienie. Idę za karę wychłostać się spaghetti Marczysław nie bądź taki surowy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 alex umowy doszły, dziękujemy bardzo są chociaż przydatne , bo bardziej pod szkielecik alex_ poczytałam, pomedytowałam i mam umowę pod siebie tzn. pod nas. Miałam jeszcze inną umowę na roboty budowlane i do niej dodałam kilka rzeczy z Twoich i wyszła FACIOWA UMOWA. Dzisiaj Facio jedzie do Wykonawcy, zobaczymy co powie jak ją zobaczy. skarga jak chcesz to Ci ją podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pytanie do osób rozpoczynających budowę: Czy wiecie o tym jak długo się czeka na bloczki fundamentowe, cement, BK. PONOĆ bardzo długo. Muszę sie pospieszyć i zacząć zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarga 01.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 alex umowy doszły, dziękujemy bardzo są chociaż przydatne , bo bardziej pod szkielecik alex_ poczytałam, pomedytowałam i mam umowę pod siebie tzn. pod nas. Miałam jeszcze inną umowę na roboty budowlane i do niej dodałam kilka rzeczy z Twoich i wyszła FACIOWA UMOWA. Dzisiaj Facio jedzie do Wykonawcy, zobaczymy co powie jak ją zobaczy. skarga jak chcesz to Ci ją podeślę. No jasne że chcę. Zwłaszcza, że wykonałaś już robotę 'doskonalącą pod siebie' - będę miała więc materiał do dalszych prac koncepcyjnych pode mnie tym razem:-) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 01.06.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 przejezdzasz obok betoniarni czy jedziesz asfaltówką dalej niż pierwszy zakret w lewo Jadę koło betoniarni. Działka narożna - róg Kosa i Dalekiej. Ulice te są na planie, a w realu sama trawa Pzdr Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 01.06.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kilka stron wcześniej w naszej Grupie dyskutowaliśmy o tej firmie. Generalnie TANI są tylko z nazwy. Dobra znalazłem. W sumie to nic takiego, co mogło by na początku zrazić, to nie ma. Co więcej, chwalona firma Stylbud nie podoba mi się. Gość próbował mi wcisnąć mieszkanie na poddaszu z dwoma pokojami z oknami dachowymi, i jednym salonem. W tych pokojach to człowiek czułby się jak w więzieniu (w pokoju jest tylko ten jeden mały Velux, reszta to ściany). Zobaczymy co nam facet zaproponuje we wtorek. Ma nam pokazać jakiś projekt podobny do Kamyczka, ale bardziej funkcjonalny. Pozdrawiam Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 01.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pytanie do osób rozpoczynających budowę: Czy wiecie o tym jak długo się czeka na bloczki fundamentowe, cement, BK. PONOĆ bardzo długo. Muszę sie pospieszyć i zacząć zamawiać. Aga ZAMAWIAJ! Dziś się dowiedziałam że na BK z Solbetu czeka się ok. 3 tygodnie Dwa tygodnie temu miałam problem z bloczkami betonowymi. A najlepiej zadzwoń do jakiejś hurtowni, zapytaj o ceny. Podobno Bk właśnie bardzo zdrożał. My zapłacimy ponad 1zł drożej za bloczek niż w zeszłym roku!!!!!! A podobno w Polsce prawie nie ma inflacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pytanie do osób rozpoczynających budowę: Czy wiecie o tym jak długo się czeka na bloczki fundamentowe, cement, BK. PONOĆ bardzo długo. Muszę sie pospieszyć i zacząć zamawiać. Aga ZAMAWIAJ! Dziś się dowiedziałam że na BK z Solbetu czeka się ok. 3 tygodnie Dwa tygodnie temu miałam problem z bloczkami betonowymi. A najlepiej zadzwoń do jakiejś hurtowni, zapytaj o ceny. Podobno Bk właśnie bardzo zdrożał. My zapłacimy ponad 1zł drożej za bloczek niż w zeszłym roku!!!!!! A podobno w Polsce prawie nie ma inflacji harpo i tak jestem wkurzona, bo wszystko posżło do góry. Dosłownie wszystko: stal, cement, bloczki, BK, styropian itp, itd. Ropa poszła do góry to i u nas w Polsce poszło wszystko do góry . Bo my zarabiamy jak Amerykanie i nas na wszystko stać . Na bloczki są zapisy na lipiec, a na BK Solbet 3-4 tygodnie. SZOK. Solbet podniósł ceny 20 maja. Chcą sobie na nas odbić za to że była długa zima . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kilka stron wcześniej w naszej Grupie dyskutowaliśmy o tej firmie. Generalnie TANI są tylko z nazwy. Dobra znalazłem. W sumie to nic takiego, co mogło by na początku zrazić, to nie ma. Co więcej, chwalona firma Stylbud nie podoba mi się. Gość próbował mi wcisnąć mieszkanie na poddaszu z dwoma pokojami z oknami dachowymi, i jednym salonem. W tych pokojach to człowiek czułby się jak w więzieniu (w pokoju jest tylko ten jeden mały Velux, reszta to ściany). Zobaczymy co nam facet zaproponuje we wtorek. Ma nam pokazać jakiś projekt podobny do Kamyczka, ale bardziej funkcjonalny. Pozdrawiam Marczysław W budynku Gminy BB urzęduje niejaka Pani Jaworska. MOże ona wam coś poradzi. A tak między nami gdzie 5 Polaków tam 6 róznych zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy ktoś miał do czynienia z Hurtownią "SEB-POL" w Łochowie na ul. Dębowej 10???????????????????????????????? Prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 01.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 W budynku Gminy BB urzęduje niejaka Pani Jaworska. MOże ona wam coś poradzi. A tak między nami gdzie 5 Polaków tam 6 róznych zdań Też mamy namiary na tę Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czy ktoś miał do czynienia z Hurtownią "SEB-POL" w Łochowie na ul. Dębowej 10???????????????????????????????? Prosze o opinie Ponawiam pytanie!!! skarga podaj meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 W budynku Gminy BB urzęduje niejaka Pani Jaworska. MOże ona wam coś poradzi. A tak między nami gdzie 5 Polaków tam 6 róznych zdań Też mamy namiary na tę Panią A ta pani nam projektowała działeczkę, narzekać nie mamy na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts