Marczysław 04.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A czy ten Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska w Toruniu ma coś wspólnego z Bankiem Ochrony Środowiska w Bydgoszczy??? Czy właśnie do nich można się zgłaszać? Czy Pompy Ciepła też uważają za ekologiczne ogrzewanie??? Z góry dziękuję za informację. WIEM TYLE - DZWONIŁAM DO WFOS W TORUNIU I WSPÓŁPRACUJĄ Z BOŚ W BYDGOSZCZY. WEJDŹ NA STRONĘ http://www.wfosigw.torun.pl, MOŻE ZNAJDZIESZ, CO CIĘ INTERESUJE. POZDRAWIAM MARCZYSŁAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A czy ten Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska w Toruniu ma coś wspólnego z Bankiem Ochrony Środowiska w Bydgoszczy??? Czy właśnie do nich można się zgłaszać? Czy Pompy Ciepła też uważają za ekologiczne ogrzewanie??? Z góry dziękuję za informację. WIEM TYLE - DZWONIŁAM DO WFOS W TORUNIU I WSPÓŁPRACUJĄ Z BOŚ W BYDGOSZCZY. WEJDŹ NA STRONĘ http://www.wfosigw.torun.pl, MOŻE ZNAJDZIESZ, CO CIĘ INTERESUJE. POZDRAWIAM MARCZYSŁAWA Dziękuję bardzo za odpowiedź. Weszłam http://www.wfosigw.torun.pl (bez przecinka). Faktycznie można się dużo dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.06.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Też się piszemy na spotkanko A dlaczego bardziej slychać ??? Halaśliwy jesteś??? Marczyslaw postawiles już coś ?? - garaz, wytyczenie lub jakis inny punkt rozpoznawczy?? Sami zobaczycie , ino ustalmy kiedy i gdzie. Tak na prawdę, to dotychczas powciskałem paliki w repery, coby działkę lepiej widzeć ;D Pozdrawiam Marczysław czyżbyś był z Duszpasterstwa motorowego podaj termin, bo my tam mieszkamy i popoludniu mozemy pare slow zamienic , miejsce moze byc obok betoniarni, albo gdzie pasuje jeszcze RobertEsowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Szukam namiarow na więźbę oczywiście w imieniu znajomej pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 05.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 harpo włąśnie zastanawialiśmy się skąd wzięłaś te bloczki. Prefabet to z Białych Błót? Jaka szerokość (grubość ) 24??? Bloczki są z Betoru, a produkcji Prefabet Reda. Rozmiar 24, bez uchwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.06.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 harpo włąśnie zastanawialiśmy się skąd wzięłaś te bloczki. Prefabet to z Białych Błót? Jaka szerokość (grubość ) 24??? Bloczki są z Betoru, a produkcji Prefabet Reda. Rozmiar 24, bez uchwytów. a jaka jest cena tych bloczkow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 05.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Szukam namiarow na więźbę oczywiście w imieniu znajomej pozdrawiamy Jakbyście podali co, ile to mógłbym popytać to tu, to tam . Pzdr Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 05.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 czyżbyś był z Duszpasterstwa motorowego podaj termin, bo my tam mieszkamy i popoludniu mozemy pare slow zamienic , miejsce moze byc obok betoniarni, albo gdzie pasuje jeszcze RobertEsowi Ajuści, azaliż ;D Może być koło betoniarni, 18.00, 19.00, lub inna która pasuje, ino nie wcześniej bo się nie wyrobię. Pzdr Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 05.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 harpo włąśnie zastanawialiśmy się skąd wzięłaś te bloczki. Prefabet to z Białych Błót? Jaka szerokość (grubość ) 24??? Bloczki są z Betoru, a produkcji Prefabet Reda. Rozmiar 24, bez uchwytów. a jaka jest cena tych bloczkow?? 6zł brutto + transport na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Szukam namiarow na więźbę oczywiście w imieniu znajomej pozdrawiamy Jakbyście podali co, ile to mógłbym popytać to tu, to tam . Pzdr Marczysław Ja też, ja też jestem chętna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czyżbyś był z Duszpasterstwa motorowego podaj termin, bo my tam mieszkamy i popoludniu mozemy pare slow zamienic , miejsce moze byc obok betoniarni, albo gdzie pasuje jeszcze RobertEsowi Ajuści, azaliż ;D Może być koło betoniarni, 18.00, 19.00, lub inna która pasuje, ino nie wcześniej bo się nie wyrobię. Pzdr Marczysław Marczysław to umowmy sie dzisiaj, bo nie bylo daty, o 19:30 koło betoniarni mam nadzieję, że RobertEs też będzie, jak co go poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Szukam namiarow na więźbę oczywiście w imieniu znajomej pozdrawiamy Jakbyście podali co, ile to mógłbym popytać to tu, to tam . Pzdr Marczysław zapytam i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Aga jak to możliwe, że nie wjechaliście do mnie w piątek jak mknęliście Strusią w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 harpo włąśnie zastanawialiśmy się skąd wzięłaś te bloczki. Prefabet to z Białych Błót? Jaka szerokość (grubość ) 24??? Bloczki są z Betoru, a produkcji Prefabet Reda. Rozmiar 24, bez uchwytów. a jaka jest cena tych bloczkow?? 6zł brutto + transport na budowe. nie jestem mocna z bloczków, ja tylko znam fundamentowe ale po cenie widzę że nie o tym piszecie, a mnie tamte interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 06.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czyżbyś był z Duszpasterstwa motorowego podaj termin, bo my tam mieszkamy i popoludniu mozemy pare slow zamienic , miejsce moze byc obok betoniarni, albo gdzie pasuje jeszcze RobertEsowi Ajuści, azaliż ;D Może być koło betoniarni, 18.00, 19.00, lub inna która pasuje, ino nie wcześniej bo się nie wyrobię. Pzdr Marczysław Marczysław to umowmy sie dzisiaj, bo nie bylo daty, o 19:30 koło betoniarni mam nadzieję, że RobertEs też będzie, jak co go poinformuję BĘDZIEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czyżbyś był z Duszpasterstwa motorowego podaj termin, bo my tam mieszkamy i popoludniu mozemy pare slow zamienic , miejsce moze byc obok betoniarni, albo gdzie pasuje jeszcze RobertEsowi Ajuści, azaliż ;D Może być koło betoniarni, 18.00, 19.00, lub inna która pasuje, ino nie wcześniej bo się nie wyrobię. Pzdr Marczysław RobertEs poinformowany jeśli chodzi o więźbę to chyba po ile m3 drewna, bo dach dwuspadowy Marczysław to umowmy sie dzisiaj, bo nie bylo daty, o 19:30 koło betoniarni mam nadzieję, że RobertEs też będzie, jak co go poinformuję BĘDZIEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Aga jak to możliwe, że nie wjechaliście do mnie w piątek jak mknęliście Strusią w Murowańcu Rozmawiałaś z jakimiś ludźmi, więc nie chcieliśmy przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.06.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Aga jak to możliwe, że nie wjechaliście do mnie w piątek jak mknęliście Strusią w Murowańcu Rozmawiałaś z jakimiś ludźmi, więc nie chcieliśmy przeszkadzać a to u mnie normalne mam takie położenie że robię za miejscową informację ; jedni szukają ziemi na sprzedaż, inni drewniany dom oglądają od początku jak powstaje, kiedyś ktoś szukał swojej działki generalnie wesoło jak kiedyś byście jechali to proszę podrzućcie ten artykuł o oczyszczalniach bo my chyba sami ją zrobimy tylko nie wiem jak papierologia do tego pozdrawiam PS mysłałam że jedziecie do RobertEsa oglądać jak robią podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 06.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Prace na budowie postepują zbyt wolno jak dla mnie...ale procesy technologiczne i te pierdy! Możecie polecic mi dobry tartak na więźbę? Harpo Jaki piec przewidujecie? Czy kupujecie komin Schiedel czy inny? pozdrawiam ostatnio udało mi się dołaczy fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Spotkanie z Marczysławami się wczoraj odbyło, żeby było ciekawiej to nam Marczysław wkomponował się z działką między nas a RobertEs-ów pozdrawiam kiedy w końcu będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts