sipatka 08.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dawno do was nie zaglądałam to nic dziwnego ze szczena mi:jawdrop:. Domek jest prześliczny. Oby mój wyszedł tak ładny jak wasz. A mam takie pytanie jaka firma produkuje tę witrynkę co stoi w waszym salonie tę przeszkloną koło tv no i skąd pochodzą meble do kuchni bo śliczne są. Ach jak ja bym chciała taką biel u mnie ale się rodzinka nie zgodzi nie ma mowy absolutnie echhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Piękny ,przytulny domek. Jak zaglądałam ostatnio to były wylewki, a tu proszę... już mieszkacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 30.04.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 23 Stycznia 2014 przez placebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 14.05.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) ... Edytowane 23 Stycznia 2014 przez placebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Piękny domek i otoczenie zmienia się z dnia na dzień na coraz piękniejsze. Jak będzie pięknie za kilka lat , kiedy to wszystko się rozrośnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 15.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 placebo, uwielbiam takie domy!! Na miarę. Do życia. Komfortowe w utrzymaniu. Gdzieś tu na forum przeczytałam, że duży dom to nie 250m2, tylko taki, w którym wszystko ma swoje miejsce. Zgadzam się z tym w 100%. Poza tym lepiej mieć mniejszy domek na taaakiej ładnej działce niż 150 metrów w apartamentowcu Trzymam kciuki za wykończeniówkę, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szodzików marzenia 15.05.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witaj! Od dawna przeglądam dzienniki budów forumowiczów, na Twój natknęłam się niejednokrotnie, jednak dzisiaj specjalnie aby skomentować Twoją inwestycję postanowiam się zarejestrować. Muszę, ale to muszę powiedzieć, że jestem zachwycona Twoim domkiem. Nie ukrywam, że jest on moim marzeniem: nieduży, prosty, pełen ciepła i miłości. Masz cudowne dzieciątko i te "piesy"...ach rozmarzyłam się. Gratuluję wytrwałości, wiary, inwestycji, spełnionych marzeń. Z niecierpliwością będę śledzić Twój dziennik. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 16.05.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 pięknie jeszcze raz pięknie i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 28.05.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) ... Edytowane 23 Stycznia 2014 przez placebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tak sobie myślę, że dla tego uśmiechu na twarzy dziecka warto podjąć trud budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts