madzikcrazy 19.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 poszukuję wszytskich informacji, zdjęć...na temat tego projektu (M03-MOEJ MIEJSCE-wariant II)..jestem na etapie adaptacji projektu-aczkolwiek chce zanieść jeszcze troszke zmian...i może Wy pomożecie ....z popowiedziami (np. chce zrobic podpiwniczenie pod kuchnia i salonem,ale nie wiem czy da się zrobić schody z pom.gospodarczego?-architekci różnie mówą???;/..Pomożcie, jesli coś "wiecie";)Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 25.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 hej ja tez poszukuje budownicznych MM II , ciekawa jestem jak wyglada ten domek u innych my jestesmy juz po wylaniu stropu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eminka 27.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 witam,widziałam ten domek w MURATORZE,niestety nie pamiętam numeru miesięcznika.Artykuł dotyczył różnej interpretacji projektu.Może wrzućcie zapytanie na dziale o projektach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts