camel 10.12.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam wszystkich!Mieszkający w styropianowych domkach - jak rozwiązaliście temat instalacji elektrycznej? Przewody na ścianie (w tynku), czy może w peszlu w wydrążonej w styropianie bruździe, a może bez peszla w bruździe? Dzięki za odpowiedźpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 10.12.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Widziałem film reklamowy(taka instrukcja obsługi budowy) i kładli tam kabelki NA styropianie w warstwie tynku gipsowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 11.12.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 a ja wszystkie kable położyłem pod podłogą (pod posadzką) w peszlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 11.12.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 No to masz światło w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts