rania 19.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Parkiet w przedpokoju pieknie wyglada, ale niestety jest strasznienie niepraktyczny! Podloga w moim mieszkaniu byla cyklinowana 2 lata temu wiec na razie wyglada dobrze. Boje sie, ze przy drzwiach wejsciowych wkrotce wygladac bedzie koszmarnie. W zimie polozylismy tam pas wykladziny, ale jak latwo sie domyslec wygladalo to nieciekawie. Jak rozwiazaliscie ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 położyliśmy kafelki a na nich stary koc ....bo ciągnie spod drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 21.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 My położyliśmy pas wykładziny - wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadia091205 23.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja mam właśnie parkiet ( kupiliśmy mieszkanie już z parkietem w salonie i przedpokoju ) - szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 25.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Tylko kafelki, takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 my mamy 1m wykładziny zbliżonej wzorem do mozaiki. Łatwe to do utrzymania w czystości i nie niszczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matizwro 14.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja mam parkiet przy dzwiach wejsciowych i po 3 latach uzytkowania takie oto mam uwagi : - ciagle jest brudno : slady z butów , piasek , trzeba odkurzac co 2-3 dni , zmywac min raz w tygodniu - ale tak samo jest przy plytkach- zuzywa sie , ale ja mam merbau olejowany , wiec raz w miesiacu przeciagne woskiem i jest ok- zaleta jest to ze jest 'cieply' i mozna biegac sobie na bosaka (oczywiscie jak jest czysto ) , wejscie do lazienki jest tuz przy wejsciu do mieszkania- ladnie wyglada , w calym mieszkaniu mam taki sam parkiet ( w kuchni i lazience tez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 17.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To ja zalozycielka watku. Widzialam swietne rozwiazanie u jednej z forumowiczek. W przedpokoju ma polozona na podlodze wykladzine czy cos w tym rodzaju, jednak jest ona przezroczysta. Wyglada to znacznie lepiej niz wykladzina kolorowa, bo takiej nigdy nie moza idealnie dobrac. Nie wiem czy moge wkleic fote, wiec moze tego nie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 28.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam.Ja się szarpnolem na kafelki Ale pierwszy i ostatni raz w zamieszkałym mieszkaniu.HORROR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 26.11.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja zrobiłem tak że przy drzwiach wejsciowych mam kafelki a w reszcie przedpokoju jest parkiet. Chyba to optymalne rozwiązanie bo w miejscu gdzie wchodzi sie najczesciej w butach sa kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassa 29.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja w swoimi panieńskim mieszkaniu miałam parkiet od buciorów szybko ściemniał. Więc mama postanowiła go wycyklinować, a potem położyła taki wąski chodniczek. Teraz na swoim kupiliśmy z mężem deski podłogowe z dlh i położyliśmy takie wycieraczki (małe dywaniki w kształcie stóp) do przechodzenia do pokoju. Wiadomo że drewno szybko ciemnieje w przedpokoju, bo tam łazi się w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataka 30.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 no ja też mam deski z dlh. Jaki masz model? lite czy warstwowe? Ja mam w pokoju i przedpokoju gombeire- litą. Są piękne. Na razie żal mi je przykrywać dywanem, ale twój patent jest całkiem niezły. Tylko czy nikt się nie poślizgnie na tych stópkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassa 04.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja mam warstwowe, ktoś nam doradził. Zdecydowaliśmy się na dąb czarny: http://www.dlh-poland.com/Oferta/Podlogi/Warstwowe/Dab+Czarny.aspxwolę nasze polskie, grube drewno:) i do tego jest olejowany a nie lakierowany. Podobno trwalszy. Co do mojego patentu, to cieszę się, że ktoś go wykorzysta. Żeby się nie ślizgało można wyciąć, bądź zakupić większe płaty filcu. Można go też podkleić. Ale ja tego nie zrobiłam, po pierwsze szkoda mi było maziać taśmą dwustronną moja śliczną podłogę, a po drugie dzieciaki mają fajną zabawę, gdy ślizgają się na tych stópkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazejj 14.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja w tej chwili mam terakotę ino z beżową fugą. Tragedia. Fuga zrobiła się w niektórych miejscach czarna, w niektórych szara, w jeszcze innych zachowała kolor beżowy. W nowym mieszkaniu rozważam: a) parkietb) terakotę z ciemnoszarą fugąc) terakotę bezfugową Co najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A ja mam panele http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/xBEhwomZAAdPOlNxcB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mck2 16.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 płytki, polecam zarówno w kuchni jak i w przedpokoju mamy płytki dobra opcja zwłaszcza, gdy na dworze jest taka pogoda jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paczka 17.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Od zawsze był parkiet w całym mieszkaniu. Koło drzwi wejściowych zawsze był pasek wykładziny ,gumowanej od spodu na górze krótko pleciony.Co kilka lat wymiana na nowy , i zmiana imagu przedpokoju gotowa. W kuchni absolutnie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eco.pierre 21.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja tez mam parkiet w przedpokoju w kształcie litery L i w tej krótszej części i mam tam wykładzinę (linoleum czy jak ja tam zwą). Tylko w kolorze dobranym do kolorystyki przedpokoju, bo w starym mieszkaniu miałem ze wzorem jak parkiet i wyglądało paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 21.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 u mnie (stare mieszkanie) jest przedpokoj (bardzo, bardzo maly) z wejsciem do lazienki, kuchni i pokoju dziennego - parkiet to porazka przyu takim duzym natezeniu ruchu plus to, ze przy takiej pogodzie czasem sie wniesie do domu odrobine wilgoci jednak dodam, ze moj parkiet jest stary, moze nowoczesne są bardziej wytrzymale ja teraz (robie remont) zdecydowanie zakladam plytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts