Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYZYK-FIZYK CZYLI :CZY TO SIE UDA???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 249
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JEEEEST!!!!!!!!

UMOWA KREDYTOWA PODPISANA :D :D :D :D :D :D

Teoretycznie powinien to być powód do zmartwienia ( czytaj :udupieni na 30 lat:( )

, ale tak się cieszę, że juz to mamy za sobą :wink:

Mam nadzieję , że od tej pory będziemy borykać się tylko z dylematem "jaki kolor płytek czy paneli wybrać" :D

dziękujemy!!!!!

dzisiaj załatwiamy kolejne sprawy powiązane z kredytem: Urząd skarbowy, Księgi wieczyste i ubezpieczenie domu.

Wczoraj ustaliliśmy z murarzem ,że jak tylko mróz odpuści to działamy dalej :D

Mężulek idzie jutro do szpitala :cry: więc pewnie dopiero za tydzień pojedziemy kupić cegłe.

• 2 weeks później...

meg60

Dzięki baaardzo za życzonka,coprawda dopiero je odczytałam ,ale mimo to zabawa i tak była udana:)

a najważniejszą częścią zabawy sylwestrowej był poranny powrót do domu i..... pierwsza taneczna impreza u NAS!!!!!!!!!

podjechaliśmy rano działkę i przy muzyce z samochodu odtańczono ługi-bugi na naszych fundamentach :D :D :D :D

Jejuśku jaka to radość tańczyć w pierwszy dzień Nowego Roku w swoim własnym "domu" :D :D

A oto dowód :D

<a href=http://images36.fotosik.pl/130/e0f5eb977b89317cmed.jpg' alt='e0f5eb977b89317cmed.jpg'>

• 2 weeks później...

mielismy w niedzielę jechać do Pana Majstra w celu ustalenia jak robimy strop. Czy tradycyjnie czy też (mąż wynalazł) jakieś nowoczesne rozwiązanie (nie jestem w tym obcykana, więc nie powiem co to takiego bo poprostu nie wiem).

Niestety nasz Pan Majster się rozchorował :(

Byc może uda się w tę niedzielę bo musimy podjąć jakąś decyzję. Przecież ani się obejżymy , a będzie juz wiosna :D :D :D