millerek 19.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 WitamBuduje właśnie dom z tego projektu [http://studioarcis.pl/opis.php?id=132&b=1] i zastanawiam się, czy nie zmienić 3 skrzydłowego okna w salonie (270) na 2 skrzydłowe (180). Dodam, że wydłużyłem cały salon o metr. Co o tym myślicie? Nie będzie ciemno? 3 skrzydłowe okno jest od strony południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 19.08.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam Buduje właśnie dom z tego projektu [http://studioarcis.pl/opis.php?id=132&b=1] i zastanawiam się, czy nie zmienić 3 skrzydłowego okna w salonie (270) na 2 skrzydłowe (180). Dodam, że wydłużyłem cały salon o metr. Co o tym myślicie? Nie będzie ciemno? 3 skrzydłowe okno jest od strony południowej. Nie zmieniaj, bo nie będzie to ładnie wizualnie. Dwa identyczne okna na parterze i poddaszu. Tak to się przynajmniej trochę wyróżnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millerek 19.08.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No właśnie chyba zostawię, orientujesz się może cenowo czy takie 3 skrzydłowe jest kosmicznie drogie czy nie ma dużej różnicy w porównaniu do 2 skrzydłowego. Jak tu sie u Was linki wstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 19.08.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tak na zdrowy rozum to powinno być o połowę droższe.... /bo jest o połowę większe..../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emalin 19.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie zmieniaj. 270 jest OK - ja też tak będę miał W Twoim projekcie też lepiej będzie wyglądać inne okno na górze i na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paul997 20.08.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Z tymi oknami to ja jeszcze na etapie budowy ścian radzę zrobić orientację i wycenę okien. Można sporo zaoszczędzić dokładając albo odejmując kilka centymetrów ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts