kaemka1 19.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 proszę o informację na temat Waszych doświadczeń z tymi automatycznymi odkurzaczami.Roomba jest znacznie droższa, ale czy na pewno lepsza?Jak ten maluszek radzi sobie z okruszkami, sierścią itp?Czy nie pozostawia za sobą śmieci?Czy ma siłę dokładnie odkurzać?Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 19.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 My mamy juz kolejna ROMBA model 560, fajna zabawka, jest programowalny sam sie uruchamia i robi swoje, co drugi dzien jedzie o 9.00 do roboty i wraca do ladowarki 2 - 2.5h. Moze niezbyt dobrze odkurza (mala sila ssania) ale zawsze cos tam zbierze. W sobobote poprawiamy po nim duzym odkurzaczem. Musze powiedziec, ze od kiedy romba jest u nas worki na smieci w tradycyjnym odkurzaczu wykieniamy rzadziej. Kot go nie lubi, a corka chetnie przy nim zasypia, nie jest wcale glosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 19.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kaemka - nie na darmo pod Twoim nickiem jest napisane - nim zapytasz - poszukaj odpowiedzi. W prawym górnym rogu, pod czerwonym paskiem jest link SZUKAJ. Wystarczy kliknąć i w odpowiednie pole wpisać szukane słowo i wyskoczą wyniki. A tu było dość obszernie omawiane http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-ma-roombe-i-lub-scoobe,t140630.htm?highlight=roomba - warto poczytać nawet jeśli sie nie zamierza kupić tego ustrojstwa, bo można się nieźle uśmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Helism, dzięki za podrzucenie tego starego wątku, nie czytałam go wczesniej a teraz się poplułam z radości Nawiasem mówiąc, jakby coś zaczęło znienacka gadać do mnie spod szafki w trzech językach to wyskoczyłabym przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaemka1 20.08.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dzięki za info, czekam na dalsze spostrzeżenia,Helism, dzięki także za małego szturchańca za gapiostwo - sorry, jestem krótko w tym forumowym towarzystwie, i jeszcze sie uczę...Czekam na cenne radyAle nikt nie napisał jeszcze o saambie - młodszej i tańszej siostrze roomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts