lump praski 20.08.2009 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 obrony zamiescilo na swoich stronach dokumenty i chyba filmy dotyczace zjawiska. Okazuje sie , ze cos jednak sie krecilo i chca zbadac na powaznie co to bylo. Sceptycy mowia, ze to Rosjanie , entuzjasci, ze ET. Ja czekam na wyniki wnikliwych badan......chcialabym zeby to bylo ET ....zrobilo by sie o wiele ciekawiej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goodhope 20.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 najważniejsze, by było kręcone przez Spilberga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Taaaaaaaaa, Ja już domyślam się, jakie będą hasła, na pierwszych stronach gazet, np: "UFO istnieje ! Czy zagraża naszej populacji ?" albo "UFO zagrożenie dla światowego bezpieczeństwa" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.08.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tym razem sprawa ma sie nieco inaczej...... Chca po prostu ustalic co to bylo......mam nadzieje, ze to ET a nie samoloty szpiegowskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Jak wyjdziesz krok przed tłum . To jesteś geniuszem. Jak wyjdziesz dwa to jesteś wariatem.I I Cie wyśmieją .Potem powiedzą .Ależ to oczywiste. Dlatego temat UFO jest tabu .Co by nie wyśmiali . Jak nami manipulują .doskonale pokazane jest na filmie ,,Kontakt" W każdej: dziedzinie.zdrowie energia i ufo. Nawet Hyde Parku cenzura działa P Iluminaci wszystko pokazują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 skoro to wewontek lumpa - to ja z apelem : lumpiara .... weźże schowaj dume do kieszeni i napisz babo do tego Admina coby Ci bana sciągnął .... każdemu w innym charakterze - ale brakuje Cię na forum .....pustka została , nudno , brak kłótni i wymiany zdań oraz haseł proamerykańckich .... nudniej znaczy .... umiarkowane trolle też są potrzebne .... ja w ogóle nie jestem za banowaniem - każdego zniknionego na forum brakuje .... i od siebie ..... może Redakcja się przychyli i odda nicka Lumpowi sama z siebie , znaczy na prośbę forumowiczów? przeklejam też na wewontek odpowiedni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.12.2009 02:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O rany, pojawiam sie i znikam ........... czyli , - UFO to ja . Daggulko, dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 02.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Że się pogubiłem, to ty teraz jesteś pojawiona, czy znikniona? Jeśli pojawiona - witaj w domu A jak znikniona - czekamy Edit: A, przejrzałem inny wątek i już się odnalazłem. Obowiązuje wersja: witaj w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.12.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O, a ktory to watek - daj namoary bo moye nie wszstkim podziekowalam . Mam nadzieje, ze pisza tam o mnie rownie milo jak w watku, ktory pilnie sledzilam Spuchlam z wrazenia i dobrego mniemania o sobie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Spuchlam z wrazenia i dobrego mniemania o sobie samej boszszsszz... zaś nie przeholuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 02.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O, a ktory to watek - Znasz go, znasz. Dziesiąć, to jest chciałem powiedzieć, ten wewontek Za to szkoda, że cię aktywnie nie było w kilku innych dyskusjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.12.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nadrobi sie to Swoja droga, cos ucichlo z tym rozwiazaniem zagadki UFO nad Wlk Brytania .....ani widu ani slychu ......a mialo byc tak pieknie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts