bettka 20.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam,w akcie desperacji zaczęłam przeszukiwać strony zagranicznych (np. niemieckich) biur projektowych, czy ktoś ma jakieś adresy do wklejenia? Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 20.08.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zapytaj Google . Napisz,które już znasz. To może ktoś Ci pomoże bo tak to wszyscy myślą,że leniwa jesteś Muszą być tylko Niemieckie?Napisz czego szukasz, a postaramy się pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 20.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja też podłączę się pod prośbę. Najłatwiej było mi znaleźć angielskie i amerykańskie biura z projektami, ale to nie to. Jeżeli macie namiary na jakieś francuskie biuro, to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elieszetikej 21.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 http://euroline.cz/www/home.php?lang=cz bardzo przypadly mi do gusty ich projekty parterowych domkow z serii BUNGALOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 21.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, w akcie desperacji zaczęłam przeszukiwać strony zagranicznych (np. niemieckich) biur projektowych, czy ktoś ma jakieś adresy do wklejenia? Pozdrawiam, Beata w niemczech nie istnieje praktycznie rynek projektów. Tam sie kupuje "fertighaus" czyli dom gotowy wg projektu i pod takim hasłem szukaj. Domy są duuuzo skromniejsze niz to co buduje sie u nas, nie ma takiej "wsii"typu dworki jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mayadaski wrzuciła mi kiedyś w dzienniku takiego linka:http://www.trivselhus.se/SingleHusskiss.aspx?id=1&houseid=3488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts