robert_core 16.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmichal51 29.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 stan surowy otwarty – cena 300za 1m2 powierzchni uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamaz 02.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-wiciokrzewie/m4522235a4b0f4,2Ja za całość SSO dostalem wycen 65 tyś mysleze troszkę za duzo , liczyłem na 50 ale dom jest dos duży i nie należy do najprostszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-wiciokrzewie/m4522235a4b0f4,2 Ja za całość SSO dostalem wycen 65 tyś mysleze troszkę za duzo , liczyłem na 50 ale dom jest dos duży i nie należy do najprostszych. moim zdaniem też troszkę za dużo , ja bym tyle nie dała, może poszukaj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 natknelam sie ostatnio na jakis serwis aukcyjny szukajfachowca.pl i tam mozna wrzucic sobie swoja oferte i zobaczyc kto i za ile sie zglosi,no i popatrzec na aukcje innych i porownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 natknelam sie ostatnio na jakis serwis aukcyjny szukajfachowca.pl i tam mozna wrzucic sobie swoja oferte i zobaczyc kto i za ile sie zglosi,no i popatrzec na aukcje innych i porownac ja tam kiedyś wystawiłam mój domek:) sporo osób się zgłosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 patrze teraz dokladniej i jak sie kliknie na nick licytujacego,jest informacja czy zarejestrowal on sie jako firma i czy podal prawidlowy nip oraz regon,czyli mozna od razu weryfikowac pod tym katem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 patrze teraz dokladniej i jak sie kliknie na nick licytujacego,jest informacja czy zarejestrowal on sie jako firma i czy podal prawidlowy nip oraz regon,czyli mozna od razu weryfikowac pod tym katem tak można tak zrobić, jak ja z tego korzystałam to tego jeszcze nie było, miałam już jedna firmę wybrana (mieli mi budować dom) z pewnych przyczyn jednak tak się nie stało a potem sprawdzałam to było napisane że podali nieprawidłowy nr....... więc trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts