bimbelt 20.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam inspiracji. Musze zrobic schody na skarpie - zejscie z tarasu do ogrodu. Szukam czegos prostego w realizacji, co moglbym wykonac sam. W skarpie leci rura z gazem, wiec raczej sklaniam sie ku nawierzchni rozbieralnej (polbruk, inne kostki). Bede wdzieczny z podpowiedzi i wszelkie szczegoly techniczne odnosnie wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Płyty chodnikowe (są różne), kamienne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 20.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A jak je ulozyc, zeby sie nie rozjechaly? Jak wzmocnic pionowe plaszczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Pionowe??Myślałem, że masz na myśli tylko poziome..."Nie widzę tego" trudno mi się odnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 20.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 (...) Szukam czegos prostego w realizacji, co moglbym wykonac sam. (...) drewniane podkłady kolejowe Mamy z tego podjazd, murki, otoczenie ogrodu, schodki itepe. Pomysłów na wykorzystanie jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 20.08.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Podklady to odpady niebezpieczne. Opary tej brazowej mazi sa silnie rakotworcze. Nie chce nic takiego w swoim ogrodzie. Mozna by inne drewno impregnowane, ale obawiam sie, ze to sie nie kalkuluje zbytnio :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 21.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Podklady to odpady niebezpieczne. Opary tej brazowej mazi sa silnie rakotworcze. Nie chce nic takiego w swoim ogrodzie. (...) Co za bajka. Mieszkanie w dużym mieście jest bardziej niebezpieczne i rakotwórcze niż podkłady Muszę tę nowinkę przekazać Mai Popielarskiej bo co też ona takiego strasznego proponuje i jeszcze ośmiela się to pokazywać w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 U nas takie tradycyjne schody z kostki na skarpie. W dzienniku na czwartej stronie mam zdjęcie zrobione w czasie wykonania. Nowe mogę wrzucić po weekendzie.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Podklady to odpady niebezpieczne. Opary tej brazowej mazi sa silnie rakotworcze. Nie chce nic takiego w swoim ogrodzie. (...) Co za bajka. Mieszkanie w dużym mieście jest bardziej niebezpieczne i rakotwórcze niż podkłady Muszę tę nowinkę przekazać Mai Popielarskiej bo co też ona takiego strasznego proponuje i jeszcze ośmiela się to pokazywać w książce Bajka, nie bajka, ja ich stosowac nie bede. A tobie polecam lekture: http://www.wymarzonyogrod.pl/1273_1882.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 U nas takie tradycyjne schody z kostki na skarpie. W dzienniku na czwartej stronie mam zdjęcie zrobione w czasie wykonania. Nowe mogę wrzucić po weekendzie. aka Bede wdzieczny za bardziej szczegolowe zdjecia. To jest chyba to czego szukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bede wdzieczny za bardziej szczegolowe zdjecia. To jest chyba to czego szukalem. Ok, ale dopiero w niedzielę lub poniedziałek, bo jestem poza dostępem do "moich zbiorów fotograficznych". aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 21.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bajka, nie bajka, ja ich stosowac nie bede. A tobie polecam lekture: http://www.wymarzonyogrod.pl/1273_1882.htm lektura lekturą ale życie pokazuje swoje Świeżo konserwowane nie są dobrym rozwiązaniem ale stare to już nie problem Zresztą... wolę stare podklady i zapach (cudowny zresztą) starego muzeum niż styropian w domu w jakiejkolwiek postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bajka, nie bajka, ja ich stosowac nie bede. A tobie polecam lekture: http://www.wymarzonyogrod.pl/1273_1882.htm lektura lekturą ale życie pokazuje swoje Świeżo konserwowane nie są dobrym rozwiązaniem ale stare to już nie problem Zresztą... wolę stare podklady i zapach (cudowny zresztą) starego muzeum niż styropian w domu w jakiejkolwiek postaci Zycze ci, zeby ten zapach cie nie zabil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 21.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Zycze ci, zeby ten zapach cie nie zabil. niestety już nie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts