beata0050 20.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, może ktoś wie orientacyjnie ile może kosztować nadbudowa domu tz. podniesienie dachu o około 1.5m by zrobić poddasze mieszkalne.Za wszystkie informację będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziutek78 20.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 widzę, ze poryszyliśmy ten sam temat w tym samym czasie. też mam ten problem, nadbudowa domu kostki, projekt jest , pozwolenie na budowę lada chwila, a ja nie mam zielonego pojęcia ile mnie to będzie kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata0050 20.08.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zwracam się do osób które w ostatnim czasie takiej nadbudowy dokonywali.Ja chcę wiedzieć ile musiałabym ewentualnie dopożyczyć by nie robić tego na raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 21.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Trudno będzie jednoznacznie powiedzieć ile Cię to będzie kosztować, nie znając zakresu przebudowy. Nie dawno skończyłem taką nadbudowę u siebie. Podsumumowując teraz wydatki, wychodzi że m2 kosztował około 1700 zł Stan do zamieszkania, ale w tym sporo pracy własnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziutek78 21.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 sporo pracy własnej, tzn. co konkretnie wykonywałeś sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 21.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie pamiętam wszystkich bo praktycznie robi się coś cały czas , ale z takich istotniejszych to: - prace rozbiórkowe poprzedniego dachu - pokrycie dachu, opierzenia, rynny - taras - gładzie - zabudowa k/g i ocieplenie wewnętrzne - ścianki działowe - elektryka wewnątrz pomieszczeń - glazura, terakota, panele - malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts